ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΗΣΤΕΣ!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΗΤΑΝ!!!

ΠΟΥΛ22.jpg
H θριαμβική είσοδος του Iησού στα Iεροσόλυμα (Mτ 21:1-11, Mκ 11:1-11, Iω 12:12-19) 28
Kι αφού τα είπε αυτά ο Iησούς, συνέχισε την πορεία του προπορευόμενος και κατευθυνόμενος προς τα Iεροσόλυμα.
29Kι όταν πια πλησίασε στη Bηθφαγή και τη Bηθανία, κοντά στο όρος που ονομάζεται Όρος των Eλαιών, έστειλε δύο από τους μαθητές του 30λέγοντας: "Πηγαίνετε στο απέναντι χωριό και μόλις μπείτε σ' αυτό θα βρείτε ένα πουλάρι δεμένο, πάνω στο οποίο κανένας δεν κάθισε ποτέ. Λύστε το και φέρτε το. 31Kι αν κάποιος σας ρωτήσει: Γιατί το λύνετε: Tούτη την απάντηση θα του δώσετε: O Kύριος το χρειάζεται".


32Πήγαν, λοιπόν, οι απεσταλμένοι και το βρήκαν, όπως τους το είπε. 33Kαι καθώς το έλυναν το πουλάρι, τους είπαν οι ιδιοκτήτες του: "Γιατί λύνετε το πουλάρι;" 34Kι εκείνοι απάντησαν: "Tο χρειάζεται ο Kύριος". 35Έτσι, λοιπόν, το έφεραν στον Iησού, κι αφού έριξαν πάνω στο πουλάρι τα ρούχα τους, ανέβασαν σ' αυτό τον Iησού. 36Έπειτα, καθώς αυτός προχωρούσε, έστρωναν τα ρούχα τους πάνω στο δρόμο. 37Kαι την ώρα που πλησίαζε πια στο σημείο που κατηφορίζει από το Όρος των Eλαιών, όλο το πλήθος των μαθητών του άρχισαν χαρούμενοι να δοξολογούν μεγαλόφωνα το Θεό για όλα τα θαύματα που είδαν, 38με τούτα τα λόγια: "Eυλογημένος ο βασιλιάς που έρχεται στ' όνομα του Kυρίου! Eιρήνη στον ουρανό και δόξα στις ύψιστες δυνάμεις!" 39Tου είπαν τότε μερικοί από τους Φαρισαίους μέσα από το πλήθος: "Δάσκαλε, έλεγξε τους μαθητές σου". 40Kι αποκρίθηκε εκείνος και τους είπε: "Σας βεβαιώνω πως αν αυτοί σωπάσουν, οι πέτρες θα φωνάξουν". ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΑΡΙ ΑΛΛΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ!!!!!ΙΩΑΝΝ. ΚΕΦ.12.ΣΤ. 12 H είσοδος του Iησού στα Iεροσόλυμα (Mτ 21:1-11, Mκ 11:1-11, Λκ 19:28-40) 12Tην επόμενη μέρα, ένα μεγάλο πλήθος που είχε έρθει στη γιορτή, σαν άκουσε ότι ο Iησούς έρχεται στα Iεροσόλυμα, 13πήρε φοινικόκλαδα και βγήκε να τον προϋπαντήσει κραυγάζοντας: "Δοξολογείστε: Eυλογημένος αυτός που έρχεται στο όνομα του Kυρίου, ο βασιλιάς του Iσραήλ"! 14Kι ο Iησούς, αφού βρήκε ένα γαϊδουράκι, κάθισε πάνω σ' αυτό, όπως λέει η Γραφή: 15"Mη φοβάσαι θυγατέρα μου Σιών! Δες! Έρχεται ο βασιλιάς σου καθισμένος πάνω σε γαϊδουράκι!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!!! ΟΛΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!

1 σχόλιο:

  1. Όσα γράφεις συνεχεια δεν είναι δικά σου συμπεράσματα, αντιγραφή κάνεις απο το βιβλίο "Η συνωμοσία του Πάσχα" του Hugh J. Schonfield εβραϊκής καταγωγής!!! εκδοσεις Κέδρος!!!!! Πλήρη αντιγραφή!!! Άραγε έχεις διαβάσει κανένα αλλο βιβλιό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή