ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ "ΑΓΙΟ"ΚΕΡΑΜΙΔΑ!! ("ΑΓΙΟΣ"ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ!!)


 Ο Άγος Σπυρίδων και το κεραμίδι  
  ΡΩΜΙΟΙ 
 ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΩΜΙΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!

alt
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ!!
Σύμφωνα με την παράδοση της Εκκλησίας μας ο Άγιος Σπυρίδων  απέδειξε το τρισυπόστατο της θεότητος με απλά μέσα και όχι με όρους θεολογικούς, όπως ο Μ. Αθανάσιος(στην πρώτη Οικομενική Σύνοδο στη Νίκαια της Μικράς Ασίας). Έτσι πήρε στο χέρι του ένα κεραμίδι , και το έσφιξε δυνατά. Το ύψωσε λέγοντας: "Στο όνομα του Πατρός". Τότε ξεπήδησε απο το κεραμίδι μία φλόγα που οδηγούσε στον ουρανό. Ύστερα είπε τη δεύτερη φράση:  "Και του Υιού" και έτρεξε στη γη νερό από το κεραμίδι. Τέλος είπε: "Και του Αγίου Πνεύματος" και έμεινε στα χέρια του ο πηλός. ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!! 
Με αυτόν τον απλό αλλά και θαυματουργό τρόπο απέδειξε το ομοούσιος της Αγίας Τριάδας, καθώς όπως το κεραμίδι αποτελείται απο τα τρία αυτά φυσικά στοιχεία, έτσι και ο Θεός είναι ένας ως πρός την ουσία και τριαδικός στα πρόσωπα.Και τώρα γραμμή για το Δαφνί!!Το έχουμε γράψει πολλές φορές ο χριστιανισμός βλάπτει σοβαρά τον εγκέφαλο και ο ασθενής βλέπει οράματα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου