ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Το Ιστορικό του Ναού της ΨευτοΑναστάσεως του Ναζωραιου!!
Το Ιστορικό του Ναού της ΨευτοΑναστάσεως του Ναζωραιου!!
Το 313 μ.Χ. ο Ο δολοφόνος Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος (Flavius Valerius Constantinus) ζήτησε από Ιερέα της Πατρώας Θρησκείας συγχώρεση για τα αναρίθμητα εγκλήματά του και εκείνος αρνήθηκε.Έξαλλος άρχισε να αναζητά μια θρησκεία που να συγχωρεί τα πάντα!!Έτσι έφτασε στον Χριστιανισμό. Το 324 νίκησε τον Λικίνιο και έγινε ο μοναδικός αυτοκράτορας της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Στις 20 Μαΐου ξεκίνησαν οι εργασίες τις Α' Οικουμενικής Συνόδου στην Νίκαια της Βιθυνίας για την αντιμετώπιση της αίρεσης του Αρειανισμού. Στην σύνοδο συμμετείχε και ο Επίσκοπος Ιεροσολύμων (δεν είχε γίνει ακόμη Πατριαρχείο) Μακάριος. Σε κατ' ιδίαν συνομιλίες του με τον αυτοκράτορα έθεσε κάποια ζητήματα που αφορούσαν τους "Αγίους Τόπους".Ένα από αυτά αφορούσε και τον ναό της Αφροδίτης που είχαν ανεγείρει οι "ειδωλολάτρες" και αποφάσισε να φτιάξει εκεί τον τάφο του ανύπαρκτου Ναζωραίου. Την ίδια χρονιά η μητέρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου "αγία" Ελένη πραγματοποίησε ταξίδι στα Ιεροσόλυμα με σκοπό την αποκατάσταση της χριστιανικής διοίκησης και λατρείας στους τόπους που δήθεν βάδισε ο Ναζωραίος και την ανέγερση Ιερών Ναών στα σημαντικότερα σημεία της παρουσίας του.

Ειδική μέριμνα απαιτούνταν για την περιοχή του "Γολγοθά. Στην περιοχή είχε στηθεί είδωλο και ναός της Αφροδίτης!! Στο χώρο αυτό η Άθλια Ελένη έφτιαξε  τον τάφο του Ναζωραίου .Το πρώτο έργο της Αγίας Ελένης ήταν να κατασκευάσει μια ιστορία σχετικά με τον Σταυρό και μια τυχαία  ανεύρεση του.Η προσπάθεια πέτυχε έστησαν το παραμύθι καλά  και ο ¨"Τίμιος Σταυρός" βρέθηκε ως εκ θαύματος μέσα στο σπήλαιο μαζί με τους δύο άλλους των συσταυρωθέντων ληστών και τα λοιπά σύνεργα της σταυρώσεως.   Το "θαύμα" της αναστάσεως της χήρας ξεχώρισε τον σταυρό του Χριστού. Κατόπιν αυτών ο τόπος καθαρίσθηκε και ήρθαν στην επιφάνεια τα σημεία της Σταυρώσεως, της Αποκαθηλώσεως και της Ταφής του Ναζωραίου.Δείτε παρακάτω φίλοι τι εννοούν καθαρίστηκε. Τα υλικά που αποτελούσαν τον ναό και τα "είδωλα" απομακρύνθηκαν και η περιοχή καθαγιάσθηκε. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έγινε μια εγκληματική αρχαιολογική ανασκαφή από την "Αγία" Ελένη και η καταστροφή  ενός Ιερού Μνημείου.Η περιοχή καθαρίστηκε από τα Ελληνικά δαιμόνια ,αυτό ακριβώς αναφέρει η Χριστιανική εκκλησία!!Αυτή είναι η αλήθεια φίλοι μου,πάνω στον Ναό της θεάς Αφροδίτης η συμμορία δολοφόνων Κωνσταντίνος και Ελένη αποφάσισαν να κτίσουν τον μύθο του Ναζωραίου.Εδώ αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά το μίσος των χριστιανών για τους Ελληνικούς ναούς και την καταστροφή όλων ιερών χώρων !!Έχουν το θράσος μετά να το παίζουν προστάτες του Ελληνικού Πολιτισμού!!Εκας οι Βέβηλοι!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου