ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

ΒΟΜΒΑ!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ "ΠΑΝΑΓΙΑΣ" ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!

Ιερώνυμος: Δώρο της Παναγίας η απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών



  • Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον  Ναό Κοιμήσεως της (*Ρωμιοσυνης)"Θεοτόκου" Χρυσοσπηλιωτίσσης !!Δώρο της Παναγίας προς την πατρίδα και τις μητέρες των Ελλήνων στρατιωτικών που υπέφεραν, χαρακτήρισε την απελευθέρωση των Μητρετώδη και Κούκλατζη 


Ιερώνυμος: Δώρο της Παναγίας η απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών
ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ρωμανίας Ιερώνυμος και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να προχωρούν με σύνεση, ηρωισμό και αξιοπρέπεια, ενώ εξήρε και το ηρωικό πνεύμα που επέδειξαν κατά τους 5,5 μήνες που κρατούνταν στις τουρκικές φυλακές.Βιώνουμε τρομακτικά  πράγματα. 
Η μαρτυρία- δημόσιος λόγος   κληρικού  προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα κατά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού μετά  την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη της Θεσσαλονίκης μας εξηγεί πολλά και μας συγκλονίζει. 
Πληροφορίες από την Τουρκία  αναφέρουν ότι η "Παναγία" εμφανίστηκε στον Ερντογαν και τον διέταξε να απελευθερώση τους δυο στρατιώτες!!
Μάλιστα μετά από το τεράστιο γεγονός ο Ερντογαν βαπτίστηκε Χριστιανός και άλλαξε την επίσημη Θρησκεία της Τουρκίας καθιερώνοντας τον Εβραιοχριστιανισμό!!

3 σχόλια:

  1. Η γνωστη τακτικη εκ των υστέρων ...καπήλευση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσες φορές θα το πούμε ότι οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν στην Παναγία. Μονο που απαγορεύουν την εικονογραφηση των αγίων προσωπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή