ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΝΕΓΓΙΧΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ "ΑΓΩΝΑ" ΤΟΥΣ.


Ερωτώ γιατί δεν βεβήλωσαν κάποια Εκκλησία, γιατί δεν έκαψαν κανένα από τα βιβλιοπωλεία της εκκλησίας ;
Όταν φωνάζουμε και λέμε ότι πίσω και από την εκκλησία αλλά και από τις ιδεολογίες της αριστεράς και της δεξιάς βρίσκεται ο ίδιος ο Ραβίνος κάποιοι δεν θέλουν να το αντιληφθούν !
Νομίζουν μερικοί ότι ο Αθεϊσμός είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με τον Χριστιανισμό κάνουν μέγα λάθος διότι δεν ξέρουν τίποτα από ψευδαντιπαλότητα.
Διότι σήμερα οι πιο φανατικοί Χριστιανοί ζούνε στην κάποτε Αθεϊστική Ρωσία, η εξόντωση και διωγμοί των χριστιανών από τους κομμουνιστές είχαν σκοπό να τους κάνουν πιο φανατικούς άπ ότι ήταν !

Άρα όπως βλέπουμε πίσω απο τις βεβηλώσεις επιμένω είναι ο ίδιος ο Ραβίνος και ο στόχος είναι πάντα η Αρχαία Ελλάδα και ο πολιτισμός της.

Οι ιδεολογίες της Αριστεράς και της δεξιάς είναι πιστοί υπηρέτες του ιουδαϊσμού την οποίαν υπηρετεί και υπερασπίζεται και η ορθοδοξία.
Οι μεν πρώτοι οι αριστεροί υπηρετούν υπόγεια η δε οι ορθοδοξία την υπηρετεί στα ίσια, και οι δε δεξιά υπερασπίζεται την ορθοδοξία, δηλαδή τους υπηρέτες του ιουδαϊσμού.
Ο στόχος και των τριών είναι ο Ελληνισμός : Ο Ελληνικός πολιτισμός, τα Ελληνόπουλα τα οποία εξοντώνουν με τα ναρκωτικά και κανείς δεν μιλά για αυτήν την σιωπηλή εξόντωση του μέλλοντος μας, η Ελληνική θεογονία, και όπως πάντα το σύνολο του Ελληνικού έθνους που μελλοντικά αντικαθίσταται από αλλόφυλους.

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΕΡΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΩΡΑ??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου