ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!ΣΤΟΥΣ Special Olympics Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!!ΑΙΣΧΟΣ



ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!
Παρόν στους Special Olympics ο Βαρθολομαίος!!Μάλλον ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είναι ανιστόρητος!!Δήμαρχε δεν ήξερες δεν ρώταγες,ότι οι χριστιανοί είχαν απαγορέψει 500 χρόνια τους Ολυμπιακούς Αγώνες ως ¨ειδωλολατρικούς"??Δεν γνωρίζεις Δήμαρχε ότι ο Ανθέλληνας Πατριάρχης έχει αποκαλέσει τους ήρωες της Επανάστασης ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ!!Και τέλος κάτι για μας που είναι το Ελληνικό κίνημα να κατέβει στο Παναθηναϊκό Στάδιο να εμποδίσει τον Τραγόπαπας να βεβηλώσει το χώρο??Κύριοι μόνο το ενωμένο και δυνατό Ελληνικό κίνημα μπορεί να αποτρέψει τέτοιες ανθελληνικές πράξεις!!Καλές οι τελετές αλλά η βάση ζητά αγώνες??Έχετε αυτιά
??


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα δώσει το παρόν στους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics οπότε θα παραβρεθεί στη χώρα την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουνίου. Προσκεκλημένος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη θα τιμηθεί και θα ανακηρυχθεί επίτιμος Δημότης Αμαρουσίου.
«Ο κ.κ. Βαρθολομαίος αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Αμαρουσίου στη διάρκεια των συναντήσεών τους στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αναδεικνύοντας έμπρακτα το πνεύμα αγαστής συνεργασίας και την αμοιβαία διάθεση για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων της πόλης του Αμαρουσίου με το Φανάρι και τον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κ. Πατούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου