ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ!!! ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΨΕΥΤΟΦΩΣ!!!ΓΙΑΤΙ?????ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!


ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΒΡΑΊ΄ΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 2012 ΚΑΙ ΟΤΙ  ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ  ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ????ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ??ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!.

Στις 6.30 το απόγευμα αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το κυβερνητικό σκάφος που θα μεταφέρει το Άγιο Φως από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα...
Εκπρόσωποι εκκλησιών θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο για να παραλάβουν το φως και να το μεταφέρουν σε όλη την Ελλάδα.

Στην τελετή Αφής στον Πανάγιο Τάφο θα παραστεί ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης.

Νωρίτερα ο κ.Δόλλης θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ'. Εκ μέρους της ΝΔ στην τελετή Αφής θα παραστεί ο βουλευτής Θ.Μπούρας.  ο εξωφρενικό γεγονός ξεκινά από τότε που το Άγιο Φως μετατρέπεται σε έναν εκκεντρικό «αρχηγό κράτους» κι αξιώνει να ταξιδεύει αεροπορικώς business class:

Το 1988 μετά από πρωτοβουλία του Ιάκωβου Οικονομίδη, ιδιοκτήτη ταξιδιωτικού πρακτορείου (σήμερα έχει τον τίτλο Μέγας Αρχων Ρεφερενδάριος και έχει χριστεί Μεγαλόσταυρος) και σε συνεργασία με τον Θόδωρο Τσακιρίδη (μετέπειτα πρόεδρο των Ολυμπιακών Αερογραμμών) και με τον έξαρχο Ειρηναίο (μετέπειτα πατριάρχη Ιεροσολύμων) καθιερώθηκε η μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα με αεροπλάνο αμέσως μετά τη λήψη του από τον Πανάγιο Τάφο. Την οργάνωση της μεταφοράς του Αγίου Φωτός ανέλαβε το ταξιδιωτικό γραφείο του Ιάκωβου Οικονομίδη Ζ Tours από το 1988 έως το 2002 (με εξαίρεση το 1988) καθώς στη συνέχεια την οργάνωση της μεταφοράς ανέλαβε το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών. Κάθε χρόνο ο έξαρχος του Παναγίου Τάφου της Αθήνας παραλαμβάνει το ιερό ή ανέσπερον φως και με ειδική πτήση το μεταφέρει στην Αθήνα όπου με απόδοση «τιμών αρχηγού κράτους»  ακολουθεί η υποδοχή και μεταφορά του στην Μητρόπολη Αθηνώνκαθώς και σε ένα μεγάλο αριθμό άλλων Μητροπόλεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου