ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΪΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΙ??ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΣΜΟ ΤΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ
Iησούς και ο νόμος
17"Mη νομίσετε ότι ήρθα να καταργήσω το νόμο ή τους προφήτες. Δεν ήρθα να καταργήσω αλλά να εκπληρώσω. 18Γιατί, σας βεβαιώνω πως ώσπου να αφανιστούν ο ουρανός και η γη ούτε ένα γιώτα ούτε ένας τόνος δεν πρόκειται να καταργηθεί από το νόμο, μέχρι που να πραγματοποιηθούν όλα. 19Όποιος, λοιπόν, αθετήσει έστω και μια από τις πιο μικρές τούτες εντολές και 


Αποτέλεσμα εικόνας για ραβινοσ ιησουσ

διδάξει τους άλλους να κάνουν το ίδιο, αυτός θα ονομαστεί πολύ μικρός στη βασιλεία των ουρανών. Όποιος όμως τις εφαρμόσει και τις διδάξει, αυτός θα ονομαστεί μεγάλος στη βασιλεία των ουρανών!!!ΜΑΤΘ, ΚΕΦ.5!! Όπως βλέπετε φίλοι χριστιανοί η θρησκεία σας είναιΗ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ,και αυτά περί διαμάχης Ιουδαίων και Χριστιανών είναι παραμύθια!!Εδώ ο ίδιος ο ΝαζωραίοςΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙότι δεν ήρθε να καταργήσει τους νόμους και τους προφήτες των Ιουδαίων οπότε φίλοι μου τώρα ξέρετε ότι πιστεύετε στη θρησκεία των ιουδαίων που ουδεμία σχέση έχει με τους Έλληνες και τα Ελληνικά ήθη και Έθιμα!!Να γιατί σας αποκαλούμε Ιουδαιοχριστιανούς και μας κατηγορείτε ότι σας βρίζουμε!!Αυτή είναι η αλήθεια καλοιμου φίλοι έχετε την ίδια Θρησκεία με τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!Και τέλος όπως λέει ο Ιησούς δεν πρόκειται να μπείτε στον Παράδεισο αν αλλάξετε τους νόμους της Θρησκείας των Ιουδαίων!!Αλληλούια=ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΡΑΣΟ-ΦΟΡΟΣ!!

7 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΩΜΕΝΩΝ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΡΑΙ.ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόγραμμα του Rosenberg είχε 30 σημεία:
    Στο άρθρο 5 γράφει, η εθνική εκκλησία είναι αποφασισμένη να εξολοθρεύσει με κάθε μέσον τα περίεργα και ξένα χριστιανικά δόγματα που εισέβαλαν στην Γερμανία το δυσοίωνο έτος 800.
    Στο άρθρο 13 γράφει, η εθνική εκκλησία απαιτεί την άμεση διακοπή της εκδόσεως και διανομής της Βίβλου στην Γερμανία καθώς και τις εκδόσεις εφημερίδων και εντύπων θρησκευτικού περιεχομένου.
    Στο άρθρο 18 γράφει, η εθνική εκκλησία θα καθαρίσει τους βωμούς της από όλους τους σταυρούς, τις Βίβλους, και τις εικόνες αγίων.
    Στο άρθρο 21 γράφει, η εθνική εκκλησία δεν αναγνωρίζει την άφεση αμαρτιών. Έχει την άποψη ότι όταν μία αμαρτία διαπράττεται, θα τιμωρείται αμειλίκτως από τους άφθαρτους νόμους της Φύσεως, και η τιμωρία θα επιβληθεί κατά της διάρκεια της ζωής του αμαρτάνοντος.
    Στο άρθρο 22 γράφει, η εθνική εκκλησία αποκηρύσσει τον εκχριστιανισμό των γερμανοπαίδων, ιδίως με την αγιοποίηση του ύδατος και του αγίου πνεύματος.
    Στο άρθρο 26 γράφει, η τελετή γάμου μεταξύ Γερμανών ανδρών και γυναικών θα αποτελείται από όρκο πίστεως τοποθετώντας το δεξί χέρι πάνω σε σπαθί. Δεν επιτρέπεται η γονυκλισία στις τελετές της εθνικής εκκλησίας διότι είναι αναξιοπρεπής.
    Τέλος στο άρθρο 30 γράφει, την ημέρα της ιδρύσεως της εθνικής εκκλησίας, ο χριστιανικός σταυρός θα αφαιρεθεί από όλες τις εκκλησίες, τους καθεδρικούς ναούς, και τα παρεκκλήσια μέσα στο 3ο Ράιχ και στις γερμανικές αποικίες, και θα αντικατασταθεί από το μόνο ακατανίκητο σύμβολο της Γερμανίας, την Σβάστικα.

    Η βλακεια του νεοναζισμου ειναι απεραντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανιβλακα ο Ελλην δεν μπορει να ειναι φασιστας 'η κομμουνιστης η εκκλησια εχει στενη σχεση βλεπε Αμβροσιος με τους Ναζιστες και στήριξε την χουντα!!Τι δια-λογο να κανω μαζι σου ηλιθιε αλλα γραφω και αλλα απαντας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ψυχακια νεοναζιστη για θυμησου: https://apolloniosblog.blogspot.com/2018/06/blog-post_4.html
      Ποιος αλλα γραφει και αλλα απαντα κοτα
      Ναζιστης και Ελληνας δε γινεται δε μπορεις να λεγεσε ΕΛΛΗΝΑΣ. μαλακα ναζιστη

      Διαγραφή
  4. Τα παραπονα σας στην Γερμανια πανε μπρος στο Deutscher Bundestag και κανε αγρυπνια Ανωνυμε που κολλας ντρεπεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντρεπομαι που στη πατριδα μου υπαρχουν νεοναζιστες, τραβα εσυ στη γερμανια εκει ειναι η πατριδα σου

      Διαγραφή