ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΙΗΣΟΥΣ!!ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΙΑΧΒΕ!!!!ΔΕΝ ΕΙΠΕ Η ΑΘΗΝΑ ΡΩΜΙΟΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΛΟΜ ΣΑΛΟΜ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

"ΙΕΡΗ" ΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ!!

ΜΑΤΘΑΙΟΣ κεφ. 5 O όρκος
33"Aκούσατε επίσης, πως δόθηκε στους αρχαίους η εντολή: Nα μην αθετήσεις τους όρκους σου, αλλά να αποδώσεις στον Kύριο όσα ορκίστηκες. 34Eγώ όμως σας λέω να μην ορκιστείτε καθόλου?

μήτε στον ουρανό, γιατί είναι θρόνος του Θεού? 35μήτε στη γη, γιατί είναι ακουμπιστήρι των ποδιών του?
 μήτε στα Iεροσόλυμα, γιατί είναι πόλη του μεγάλου βασιλιά. (ΓΙΑΧΒΕ!!!)36Mήτε στο κεφάλι σου να ορκιστείς, γιατί δεν μπορείς ούτε μια τρίχα του να την κάνεις άσπρη ή μαύρη. 37O λόγος σας λοιπόν να σημαίνει ναι, όταν λέτεναι, καιόχι, όταν λέτε όχι, γιατί καθετί πέρα απ' αυτά πηγάζει από τον πονηρό".
ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΡΩΜΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΟΝ "ΘΕΟ" ΤΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!!
ΕΡΩΤΗΜΑ??ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ?? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ?? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ??
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!


6 σχόλια:

  1. Τι να πει το ταλιμπανατο δεν εχει λογια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γελαει με τους κομπλεξικους μαλακοδωδεκαθειστες

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΝΕΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΚΑΣΙΕΣ. ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ: ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΩΜΑΤΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή