ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

>Ι< ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ


Εντολή ΕΛ.ΑΣ.: «Χτυπήστε τις ελληνικές σημαίες»
Ο πανικός που έχει καταλάβει όμως τους επικεφαλής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν οδηγήσει και σε μια εξωφρενική εντολή προς τις δυνάμεις καταστολής: Να είναι ιδιαίτερα βίαιοι όταν αντιλαμβάνονται ότι επικεφαλής κάποιου μπλοκ το οποίο κινείται προς τη Βουλή βρίσκεται ελληνική σημαία!
Ο λόγος είναι... απλός: Οι εξοργισμένοι πολίτες αντιδρούν πιο αποφασιστικά όταν έχουν μπροστά τους μιαν ελληνική σημαία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ό,τι συνέβη την περασμένη Τρίτη όταν διαδηλωτές κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το πρώτο σκαλί στη σκάλα του Άγνωστου Στρατιώτη προς τη Βουλή, κρατώντας μια μεγάλη ελληνική σημαία και αιφνιδιάζοντας τα ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο.


Έπρεπε να παρέμβουν άλλες διμοιρίες οι οποίες έφτασαν εσπευσμένα από την πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας για να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους πολίτες με χρήση και χημικών ώστε να αποσυμπιεστούν οι συνάδελφοί τους στα σκαλιά προς τη Βουλή.
Το περιστατικό θορύβησε τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι λαμβάνοντας υπόψη και τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες συνεγείρονταν στις εκδηλώσεις του περασμένου Οκτωβρίου, έδωσαν την απίστευτη εντολή.
Από όλα τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ τόσο στο επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ. στο κτίριο της οδού Κατεχάκη όσο και στο Μέγαρο της ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Και ίσως αυτό να είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα αφού οι εξοργισμένοι πολίτες φαίνεται να αποτελούν... στόχους για την ηγεσία της αστυνομίας
http://enosi-aganaktismenon.blogspot.com/2012/02/blog-post_5910.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου