ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Είμαστε, οι Γιαννιώτες, θύματα μιας ιδιότυπης ντόπιας λέσχης BILBERBERG; Μια άποψη που "καίει"


 

Αγαπητό epirus-ellas.

Είναι πανελληνίως γνωστό ότι ο Ηπειρώτης, ανάμεσα σε όλους τους συν Έλληνες, ήταν πάντα ο πιο ευγενής, ο πιο πρόθυμος, ο πιο νομοταγής, ο πιο ..... τα πάντα. Η χαρά του στρατιωτικού να έχει στην μονάδα του Ηπειρώτες. Το αποκούμπι του οιουδήποτε προϊσταμένου οιασδήποτε υπηρεσίας ο Γιαννιώτης, ο Αρτινός..... υφιστάμενός του. Η σιγουριά του επιχειρηματία ο Ηπειρώτης υπάλληλός του.

Ο χαρακτήρας του που τον διακρίνει η πραότητα, η αγαθότητα (με την πλήρη έννοια), η φιλοτιμία, ο ζήλος και η υπερηφάνεια (που δεν θα τον άφηνε ποτέ να εκτεθεί) τον έκαναν περιζήτητο τόσο στην Ελλάδα όσο και στα ξένα όπου μεγαλούργησε. Η φιλοπατρία του τον ώθησε να διαθέσει όλον του τον εαυτό στην Ελλάδα. Από την περιουσία που δημιούργησε στην ξενιτειά, μέχρι την ίδια του την ζωή στην υπηρεσία της πατρίδας της οποίας όμως η ανταπόδοση δεν ήταν αυτή που του...





--
Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε mail από εμάς παρακαλούμε κάντε μας reply αυτό το μήνυμα με την λέξη "Διαγραφή" για θέμα.



Epirus-Ellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου