ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Ένας απλός πολίτης στον Υπουργό Δικαιοσύνης: "Με αδικήσατε κύριε Υπουργέ"..



Μια επιστολή ενός απλού πολίτη προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης. "Παίχτηκε" πολύ, την "ανέβασαν" πολλά site και blogs, εφημερίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί.
Είναι όμως αληθινή και υπαρκτή και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Γιώργο Αποστολόπουλο την αναδημοσιεύουμε και εμείς σήμερα.

"Προς τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων"
Φέρες 10 Ιουνίου 2010



Κύριε Υπουργέ,
Ονομάζομαι Γιώργος Αποστολόπουλος και ζω, σήμερα, στον Έβρο.
Μέχρι πριν από επτά χρόνια ζούσα στην Κομοτηνή, όπου διατηρούσα και εργαζόμουν σκληρά σ΄αυτή, μια μικρή επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (security) η οποία βούλιαξε το 2003, κάτω από το βάρος μιας άσχημης συγκυρίας προσωπικών λαθών και λανθασμένων επιλογών, μιας άσχημης περιπέτειας με την υγεία μου, ψεύτικων υποσχέσεων εκ μέρους της πολιτείας και νόμων φτιαγμένων έτσι που να...

 Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε mail από εμάς παρακαλούμε κάντε μας reply αυτό το μήνυμα με την λέξη "Διαγραφή" για θέμα.

Epirus-Ellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου