ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

O ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΞΕΝΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ! ΡΕΖΙΛΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

Ο φασισμός επέστρεψε! Ο ετσιθελισμός, η βλακεία, η ξενοδουλεία, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του Απριλιανού καθεστώτος, έχουν επανέλθει με το καθεστώς Χριστόφια. Συλλήψεις, κακοποιήσεις πολιτών, πνευματική τρομοκρατία, υποταγή σε Αγγλοαμερικανικές επιθυμίες, είναι στην καθημερινή ατζέντα της χειρότερης και πιο αντιδημοκρατικής διακυβέρνησης που γνώρισε ο Κυπριακός ελληνισμός. Εμείς αντιστεκόμαστε στο φασισμό. Όπως και τότε, έτσι και σήμερα. Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο http://youtube.com/user/christofiaswatch
 

 
Δυστυχώς, με πολιτικές πιέσεις προς τη Γενική Εισαγγελία, η πολιτική δίωξη και η έρευνα κατά του Ξενή, συνεχίζεται εδώ και 6 εβδομάδες. Ταλαιπωρούν τον ίδιο, την οικογένειά του, κατακρατούν τους υπολογιστές του. Κι όλα αυτά ενώ ο Γενικός Εισαγγελέας είχε πει ότι δεν υπάρχει αδίκημα. Τον κατηγορούν ως φερόμενο διαχειριστή του Blog μας, για σχόλιο επισκέπτη!!!! Μα που ζούμε επιτέλους; Στην Ανατολική Γερμανία, στη Σοβιετία επί Στάλιν ή στην Καμπότζη των Ερυθρών Χμερ;

Σχόλιο μου: Είχα την τύχη να μορφώσω έγκυρη γνώμη για την πραγματικότητα στην Κύπρο από 1 φίλο μου που είχε μεταναστεύσει εκεί προς επαγγελματική σταδιοδρομία πριν τις προεδρικές εκλογές 2008 (ευτυχώς επαναπατρίστηκε πριν τη Σοβιετοποίηση) όταν ακόμη Πρόεδρος ήταν ο Τάσσος Παπαδόπουλος & υπήρχε ακόμη αστική δημοκρατία, διότι τώρα είναι η μοναδική κομουνιστική χώρα στην Ευρώπη. Προς τιμή του, αν & κομουνιστής ο ίδιος, μου περιέγραψε την φρικτή καθημερινότητα, που βίωναν οι Κύπριοι του εσωτερικού & που για λόγους υπερηφάνειας αποκρύπτουν οι Κύπριοι του εξωτερικού.  Έχουμε & λέμε:
- Το κομουνιστικό Ανορθωτικό Κόμμα Εργαζόμενου Λαού (ΑΚΕΛ) του σημερινού Προέδρου Χριστόφια ήλεγχε από τότε το 1/3 της Κυπριακής οικονομίας είτε άμεσα είτε έμμεσα μέσω των υποστηρικτών του. Στις επιχειρήσεις αυτές προσλαμβάνονται αποκλειστικά κομματόσκυλα. Βέβαια τα αστικά κόμματα είχαν την εξουσία & λειτουργούσαν ως εξισορροπητικός παράγοντας, κατάσταση που ανατράπηκε το 2008 με την ανάληψη της από τους κομουνιστές, που βάλαν πόδι στο Δημόσιο ελέγχοντας το σύνολο της Κυπριακής οικονομίας.
-Οι Τουρκοκύπριοι έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους Ελληνοκύπριους ως μειονότητα στην ίδια την Κύπρο & προστατεύονται βάσει του Συντάγματος της δεκαετίας του '60 με την αναγνώριση της Τουρκικής ως επίσημης γλώσσας - αθλιότητα για την οποία ευθύνονται όλες οι Κυπριακές κυβερνήσεις & ενώ η Τουρκία άλλαξε μονομερώς το status quo του νησιού με την κατάληψη του 38% το 1974 & την προσφυγοποίηση των Ελληνοκυπρίων, το ελεύθερο τμήμα διατήρησε όλα τα κεκτημένα ανέπαφα των Τουρκοκυπρίων.

Μόλις πληροφορηθήκαμε http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/christofias-watch.html
 
ότι δε θα ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του Ξενή Ξενοφώντος.

Θυμίζουμε ότι εναντίον του Ξενή, είχε στηθεί μια υπόθεση από το Προεδρικό και με αφορμή ένα σχόλιο άγνωστου επισκέπτη στο Blog μας, αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του στις 6:30 το πρωί και του πήραν τους υπολογιστές, με τον ισχυρισμό ότι είναι διαχειριστής του Blog μας και γι' αυτό έφερε δήθεν ευθύνη για το σχόλιο του επισκέπτη!

Τον Ξενή τον παρακολουθούσε παράνομα η Αστυνομία και συνέχισε τη δίωξη παρά την αρχική δημόσια δήλωση του Γενικού Εισαγγελέα ότι δεν υπήρχε αδίκημα. Μετά, ασκήθηκαν πιέσεις για συνέχιση της υπόθεσης, μέσω ανθρώπων του Προεδρικού στην Αστυνομία και στην Εισαγγελία, με αποτέλεσμα η υπόθεση να μείνει ανοιχτή για 2 και περισσότερους μήνες!!!!

Σήμερα, ο Ξενής δικαιώθηκε.
Πρόκειται για μια ιστορική νίκη της ελευθερίας της άποψης, της ελευθερίας να μη νιώθουμε ότι διωκόμαστε για τα πιστεύω μας.
Μια νίκη των Blogs, των νέων ανεξάρτητων αυτών μέσων επικοινωνίας.

Πρόκειται όμως και για μια
ιστορική ήττα του Δημήτρη Χριστόφια και των ανδρεικέλων του. Αυτών που πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν τη γνώμη τους στους άλλους. Αυτών που πιστεύουν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν την Αστυνομία και τις διωκτικές αρχές για να εκφοβίζουν τους αντιφρονούντες.

Αυτών που εισβάλλουν στα σπίτια μας, αυτών που μας παρακολουθούν, αυτών που στήνουν υποθέσεις εις βάρος συμπατριωτών τους.

Αυτών που θαυμάζονται από τον Πρωθυπουργό της κατοχής Ερντογάν και στήνουν υποθέσεις εναντίον των όσων επιμένουν ακόμη να αποκαλούν την κατοχή-κατοχή!

Αυτών που πήραν ένα πολιτικό διορισμό στη Νομική Υπηρεσία και θέλησαν, ως Κουστωδοί του Προεδρικού, να επέμβουν και να εφεύρουν ποινικό αδίκημα εναντίον του Ξενή Ξενοφώντος και για να ικανοποιήσουν τον Ευεργέτη τους. Αυτών που ήταν λαλίστατοι και υβριστικοί εναντίον όλων και σήμερα "έβγαλαν το χρυσοφόρο σκασμό" και θέλουν να επιβάλουν το σκασμό στους όσους διαφωνούν με το Δ. Χριστόφια.
Απευθυνόμαστε ειδικά στο Δημήτρη Χριστόφια: Εχθρός μας ήταν και παραμένει ο Αττίλας κ. Χριστόφια. Αν το συνειδητοποιούσατε αυτό από την αρχή, αν αγωνιζόσασταν για απελευθέρωση της Κύπρου μας, αν δε ρίχνατε την ευθύνη στους Ελληνοκύπριους για την κατοχή, δε θα σας γινόταν κριτική.
Εχθρός μας ήταν και παραμένει ο Αττίλας!

Κι' αν αδυνατείτε να το συνειδητοποιήσετε έστω και τώρα,
καλύτερα να πάτε στο σπίτι σας.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
http://christofias-watch.blogspot.com/2010/07/o.html
 

http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/07/o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου