ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

"Δημοσιογράφοι μας δείχνουν το... σωστό δρόμο για την επιβίωση".


"Στις 2 Ιουλιου ειχα γραψει για το Κεντρο της Αθηνας και για την Πλ.Συνταγματος που ειχε καταληφθει απο παρανομους μικροπωλητες και η Δημοτικη Αστυνομια μετρουσε τα μετρα που καταλαμβαναν τα τραπεζια απ τις καφετεριες στα πεζοδρομια. Ειχε αναρτηθει με τιτλο «Ποιόν ακριβώς "κυνηγάει" η δημοτική αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας; Μια καθημερινή ιστορία τρέλας! ».
 Ειλικρινα βλεπωντας αυτο το βιντεο 2 βδομαδες μετα απορω με την βλακεια ορισμενων ανθρωπων. Λες και ζουμε στην εποχη του αρχανθρωπου και ο καθενας μπορει να παρανομει διοτι δεν υπαρχουν νομοι. Με τη μεθοδο της εις ατοπον απαγωγης ολα εξηγουνται. Η μαθηματικη γλωσσα ειναι η σοφοτερη ολων.
 Με αυτο το σκεπτικο εχουμε τα εξης συμπερασματα. Μπορω να πουλω λαθραια εμπορευματα (προιοντα παιδικης εργασιας επι το πλειστον),μπορει να καταπατω πεζοδρομια,μπορει να μη πληρωνω εισφορες (εφορια, ασφαλεια,ενοικια,φωτα, νερα κ.λ.π), μπορει να μη κοβω αποδειξεις, μπορει να κανω ανταγωνισμο σε καταστηματαρχες που πληρωνουν ενα σκασμο λεφτα με τη δικαιολογια οτι με αυτο τον τροπο δε κλεβω.
 Ετσι μπορω να αποφευγω ολες τις κατηγοριες. Και αν δεν εκλεβα τοτε θα ληστευα, αρα καλυτερα να ειμαι παρανομος παρα να ληστευω διοτι αν ληστευα θα φτανα στο σημειο και να σκοτωσω, αρα προτιμοτερο ειναι να λειτουργω μια παρανομη επιχειρηση παρα να ληστευω και να σκοτωνω. Κι αν δε με αφηναν να το κανω και ειχα γεννηθει γυναικα μπορει και να χα γινει ιεροδουλη και ετσι καταπολεμειται και η πορνεια.

 Κι αν δε μπορουσα ουτε αυτο να κανω τοτε λογω της απελπισιας μου μπορει να χα γινει χρηστης ναρκωτικων. Επομενως το μηνυμα που μας περνουν καποιοι σαν αυτους τους δημοσιογραφους ειναι παρανομειστε λιγο αλλα οχι πολυ. Η απορια μου ειναι. Θα τους αρεσε να παω εγω στο καναλι τους και να δουλεψω «μαυρα» στις θεσεις τους, χωρις ασφαλεια, χωρις εισφορες, χωρις τιποτα?

 Θα ηθελαν να ανοιξει ενα καναλι και να ειναι παρανομο?Διχως αδειες διχως τιποτα και να απασχολουσε ανθρωπους χωρις να πληρωνει εισφορες και ασφαλεια με πολυ λιγοτερα λεφτα. Καταληγωντας θα θελα να πω οτι αν βγω αυριο και πουλαω λαθραια εμπορευματα στην Ερμου ακομη και CD μουσικης και DVD και με μαζεψουν, θα ρθουν αυτοι οι κυριοι να με υπερασπιστουν στο δικαστηριο???? Θα ηθελα να τονισω ιδιαιτερα κατι ψευδες . Λεει στι μεγαλες ευρωπαικες πολεις απλωνουν παντου και πουλανε στους δρομους. Εγω γυρισα ολο το Λονδινο και δεν ειδα ουτε εναν πλανοδιο μικροπωλητη. Ουτε νομιμο ουτε παρανομο.Τι αλλο να πω?Παραπληροφορηση και λαθος παραδειγματα .
Ευχαριστώ
Αναστάσιος Κελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου