ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΕΡΕΥΝΑ:ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!!

ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!Αποτέλεσμα εικόνας για Χριστιανοκατάθλιψη
Η Χριστιανοκατάθλιψη μπορεί να προκαλέσει σοβαρά συμπτώματα που επηρεάζουν το πώς αισθάνεστε, σκέφτεστε και χειρίζεστε καθημερινές δραστηριότητες, όπως ο ύπνος, το φαγητό και η εργασία. Για να διαγνωστεί κάποιος με Χριστιανοκατάθλιψη, τα συμπτώματα πρέπει να είναι παρόντα για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Ορισμένες μορφές Χριστιανοκατάθλιψης είναι ελαφρώς διαφορετικές, ή μπορούν να αναπτυχθούν κάτω από συσκεκριμένες συνθήκες. Δείτε ποια είναι εκείνα τα συμπτώματα της Χριστιανοκατάθλιψης που γίνονται εύκολα αντιληπτά, αρκεί να ξέρει κανείς τι "ψάχνει" στην συμπεριφορά κάποιου:  Προβλήματα ύπνου Η Χριστιανοκατάθλιψη είναι μια ψυχική ασθένεια. Αλλά μπορεί να επηρεάσει το σώμα σας καθώς επίσης και το μυαλό σας. Τα προβλήματα ύπνου, τα οράματα για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα της Χριστιανοκατάθλιψης.


  Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Χριστιανοκατάθλιψη
Η δυσκολία στο να αποκοιμηθεί κανείς, ή/και ο "ανήσυχος" ύπνος είναι συχνά συμπτώματα. Από την άλλη πλευρά, μερικοί άνθρωποι μπορεί να φτάσουν στο άλλο άκρο και να κοιμούνται πάρα πολλές ώρες την ημέρα βλέποντας οράματα με τον Ναζωραίο και την μητέρα του!! Κόπωση και εξάντληση  από το πολύ προσκύνημα!!Αν αισθάνεστε τόσο κουρασμένοι, ώστε δεν έχετε ενέργεια για τις καθημερινές σας εργασίες (ακόμα και όταν κοιμάστε ή ξεκουράζεστε πολύ), αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι έχετε Χριστιανοκατάθλιψη. Σύμφωνα με μια μεγάλη έρευνα, οι άνθρωποι που πάσχουν από Χριστιανοκατάθλιψη είναι περισσότερο από τέσσερις φορές πιο πιθανό να αναπτύξουν ανεξήγητη κόπωση, ενώ τα άτομα που εκκλησιάζονται καθημερινά είναι σχεδόν τρεις φορές πιο πιθανό να γίνουν Χριστιανοκαταθλιπτικά. 4. Μυϊκοί πόνοι και πόνοι στις αρθρώσεις  από τα πολλά προσκυνήματα!!Ο πόνος και η Χριστιανοκατάθλιψη συνδέονται στενά. Η καθημερινή "πάλη" με την Επανελλήνιση  μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο Χριστιανοκατάθλιψης. Η ψυχική ασθένεια του Εβραιοχριστιανισμού και οι Εβραϊκες ψαλμωδιες μπορουν να οδηγήσουν σε πόνο, επειδή οι δύο παθήσεις "μοιράζονται" τους αγγελιοφόρους του Γιαχβε Ιεχωβα που μεταφέρουν σήματα ψυχασθένειας στον εγκέφαλο. Πεπτικά προβλήματα ..
Αποτέλεσμα εικόνας για Χριστιανοκατάθλιψη
Ο εγκέφαλος και το πεπτικό μας σύστημα είναι στενά συνδεδεμένοι και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι έχουν στομαχόπονους ή ναυτία, όταν ακούν στις εκκλησίες Εβραϊκές ψαλμωδίες ή διαβάζουν την βίβλο!!. Η Χριστιανοκατάθλιψη μπορεί επίσης να προκαλέσει συμπτώματα όπως ναυτία, δυσπεψία, διάρροια, ή δυσκοιλιότητα. Πονοκέφαλοι Οι άνθρωποι με Χριστιανοκατάθλιψη έχουν συχνά πονοκεφάλους. Μια μελέτη έδειξε ότι τα άτομα με μείζονα κατάσταση της νόσου είναι τρεις φορές πιο πιθανό να υποφέρουν από ημικρανίες , άτομα δε που διαβάζουν καθημερινά την Καινή Διαθήκη έχουν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να πάθουν Χριστιανοκατάθλιψη. Στις γυναίκες, η σχέση μεταξύ Χριστιανοκατάθλιψης και ανορεξίας ή βουλιμίας είναι πιο ισχυρή.Πολλές απο αυτές καταλήγουν σε μοναστήρια ή σε ψυχιατρικές κλινικές!!

2 σχόλια:

  1. καλημερα! τα λογια ειναι περιττα... κοουτς αλα πρασινοι και βενετοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.candiadoc.gr/2018/11/03/iera-dontia-kai-osta-aftharta-cheria-kai-alles-katastaseis-mesaiona-kai-pali-sto-irakleio/ αισχος βρομα ντροπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή