ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ένας πολύ σημαντικός για το Ελληνικό Κίνημα διαδικτυακός χώρος απειλείται με κλείσιμο

Ένας πολύ σημαντικός για το Ελληνικό Κίνημα διαδικτυακός χώρος  
απειλείται με κλείσιμοΣε όλους όσοι ασχολούμαστε με το διαδίκτυο είναι γνωστός λίγο ως πολύ ο διαδικτυακός χώρος www.schizas.com. Χωρίς αμφιβολία και με βάση τα στατιστικά στοιχεία κατέχει αυτήν την στιγμή την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα τα sites που προωθούν θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος και προβληματισμού.Το έργο που έχει προσφέρει είναι κεφαλαιώδους σημασίας και ανεκτίμητης αξιολογήσεως όσον αφορά στην κοινή μας υπόθεση, δηλαδή την προβολή και ανάδειξη του διαχρονικού Ελληνικού Πολιτισμού και Αξιών.


Εδώ και λίγες μέρες και με πρόσχημα τον μεγάλο αριθμό επισκέψεων στο schizas.com o Ιάσωνας Σχίζας ειδοποιήθηκε από τον κεντρικό server της Αγγλίας όπου φιλοξενείται η σελίδα του ότι αναγκαστικά, λόγω φόρτου δικτύου, θα μεταβεί σε “δοκιμαστικό” μικρό server και εάν δεν συμμορφωθεί ώστε να μικρύνει σε όγκο το site μέσα σε 7 μέρες με έναρξη την 6η Ιουλίου, αυτός ο πολύ σημαντικός ιστότοπος της διαδικτυακής Ελληνικότητας θα κλείσει.
Φίλες και φίλοι, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η απραξία και η μη συνεργασία μεταξύ μας λειτουργούν ανασταλτικά για τον κάθε έναν προσωπικά αλλά και για την συλλογική μας εικόνα ως Ελληνικό Κίνημα. Σήμερα είναι ο Σχίζας. Αύριο μπορεί να είσαι εσύ.
Ας δηλώσουμε λοιπόν σε πρώτη φάση την υποστήριξή και τη συμπαράσταση μας σε αυτήν την Ελληνική σελίδα που κινδυνεύει με κλείσιμο, προφανώς λόγω των θεμάτων της που αντιβαίνουν στην πολιτική τους ορθότητα και στις εξουσιαστικές ιδέες του παγκοσμίου συστήματος, μπαίνοντας απευθείας στην ιστοσελίδα του συμπατριώτη, συναγωνιστή και φίλου μας, www.schizas.com όπου υπάρχει και όλο το ιστορικό της υπόθεσης, δείχνοντας έτσι έμπρακτα την αποφασιστικότητα και την θέλησή μας να αντισταθούμε ενωμένοι σε όποιον και σε ό,τι απειλεί να φιμώσει την Ελεύθερη Σκέψη και Λόγο, τον Ελεύθερο Άνθρωπο, τη διάδοση των πανανθρώπινων Ελληνικών Αξιών και Ιδεωδών.
Και έπεται συνέχεια…
Ευάγγελος Γ. Μπεξής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου