ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εκδόσεις ΕΥΑΝΔΡΟΣ και το ΙΧΩΡ σε νέα διεύθυνσηΤο βιβλιοπωλείο μας ΕΥΑΝΔΡΟΣ και το ΙΧΩΡ θα λειτουργούν πλέον στην νέα μας διεύθυνση παραπλεύρως και σε ελάχιστη απόσταση από την παλιά μας διεύθυνση (έξι μόλις μέτρα) στην οδό Ακαδημίας 88 σε έναν τελείως διαφορετικό και πολύ πιο φιλόξενο και άνετο χώρο εκτάσεως 300 τετραγωνικών μέτρων και σε δύο ορόφους τον 5ο και τον 6ο.
Σε αυτούς τους νέους χώρους δημιουργούμε το πανεπιστήμιο της Ελληνικής ιδεολογίας με καθημερινά σεμινάρια, κύκλους σπουδών, διαλέξεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, διάφορες εκθέσεις σε καθημερινή βάση από Δευτέρα έως και Κυριακή και με ελεύθερο βήμα για όποιον επιθυμεί να παρουσιάσει το έργο του και τις απόψεις του. Στην πράξη λοιπόν και όχι στα λόγια, το ΙΧΩΡ υιοθετεί και εφαρμόζει την άμεση δημοκρατία.
Και βέβαια όλες οι εκδόσεις μας το ΙΧΩΡ και χιλιάδες άλλα βιβλία θα διατίθενται κανονικά από το βιβλιοπωλείο μας που θα στεγάζεται στον 5ο όροφο.
Κατόπιν των ανωτέρω στην νέα μας έδρα, Ακαδημίας 88, διαμορφώνονται πλέον δύο αίθουσες σεμιναρίων και εκδηλώσεων η αίθουσα «ΠΗΓΑΣΟΣ» στον 6ο όροφο χωρητικότητας 100 ατόμων και η αίθουσα «ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ» στον 5ο όροφο χωρητικότητας 60 ατόμων.

Τα τηλέφωνα για οποιαδήποτε επικοινωνία και περαιτέρω πληροφορίες καθώς και για επιθυμία δικής σας συμμετοχής στα κοινά, παραμένουν τα ίδια 210-3840676 και 211-7050172.
ixorcosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου