ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ο βιασμός του νηπιοβαπτισμού!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΝΟΣ?

Το 530 μ.Χ. ο Ιουστινιανός έδωσε την χαριστική βολή στον πολιτισμό και στους «αλιτηρίους Έλληνας», όπως τους αποκαλεί ο Κώδικάς του. Η καινοτομία του ήταν η καθιέρωση του θεσμού του «ανάδοχου», που αργότερα μετονομάστηκε σε «νονός». Ο νονός ήταν κυριολεκτικά ένας χριστιανός πράκτορας, που τον όριζε αποκλειστικά και μόνον η Εκκλησία και αφιέρωνε την ζωή του στην παρακολούθηση του βίου του νεοβαπτισθέντος νηπίου. Αν οι γονείς και το νήπιο δεν τελούσαν τα χριστιανικά τους καθήκοντα, το κατέδιδε στην Εκκλησία και τότε το παιδί και οι γονείς θανατώνονταν χωρίς δίκη και δημευόταν η περιουσία τους.

ΠΗΓΗ freeinquiry.gr/
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
Νηπιοβαπτισμός
Το χριστιανικό ιερατείο , την εποχή του αυτοκράτορα της Νέας Ρώμης (Βυζαντίου) Θεοδοσίου συνέλαβε την μέθοδο του ολοκληρωτικού αφελληνισμού της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας .
Το χριστιανικό ιερατείο , δηλαδή , κατά την διάρκεια της Β΄(382 μ.χ.) Οικουμενικής Συνόδου όπου ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος μετείχε αυτής , ανάμεσα στις πολλές δόλιες και εγκληματικές αποφάσεις εναντίον του Ελληνισμού συνέλαβαν τον νηπιοβαπτισμό .
Με ειδικό διάταγμα από τον αυτοκράτορα Θεοδόσιο , όλοι οι κάτοικοι της Ρωμαϊκής επικράτειας έπρεπε να βαπτίσουν τα παιδιά τους χριστιανούς . Όσοι δεν δέχονταν θα έχαναν τα πολιτικά τους δικαιώματα και τα παιδιά τους θα έχαναν το δικαίωμα της κληρονομιάς από τους γονείς τους .
Τότε χιλιάδες ανυπότακτοι Έλληνες πουλήθηκαν στα σκλαβοπάζαρα ως δούλοι και αμέτρητες περιουσίες κατασχέθηκαν από την εκκλησία .
Παρά τα σκληρά μέτρα που επεβλήθησαν , οι Έλληνες αρνούνταν τον αφελληνισμό τους .
Τότε ένα νέο διάταγμα όρισε την θανατική ποινή για τους παραβάτες . Οι διωγμοί συνεχίσθηκαν με αμείωτη ένταση μέχρι την εποχή του Γιουτπράδα (Ιουστινιανού , Σλαυοεβραίος το γένος).
Θέλει δε παραδώσει αδελφός αδελφόν εις θάνατον, και πατήρ τέκνον· και θέλουσιν επαναστή τέκνα επί γονείς, και θέλουσι θανατώσει αυτούς· 13 Και θέλετε είσθαι μισούμενοι υπό πάντων δια το όνομά μου· ο δε υπομείνας έως τέλους, ούτος θέλει σωθή .Αυτός είναι ο καλός χριστουλης που βαπτίζετε τα παιδιά σας στο όνομά του και στον αιμοσταγή πατέρα του Γιαχβέ!!
Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΝΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ..ΝΟΝΟ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΉ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ..ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ..Η ΛΕΞΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥOΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΙΟΥΣ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου