ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ρωμαιοκαθολικός ιερέας κατηγορείται για υπεξαίρεση 1,3 εκατ. δολαρίων!!!!!










Ρωμαιοκαθολικός ιερέας στο Κονέκτικατ προσήχθη χθες σε δίκη με την κατηγορία ότι υπεξαίρεσε 1,3 εκατ. δολάρια από την ενορία του για να πληρώσει για διαμονές σε ξενοδοχεία, γεύματα σε εστιατόρια, ρουχισμό, και άνδρες συνοδούς.


Ο αιδεσιμότατος Κέβιν Γκρέι, 64 ετών, αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή πρώτου βαθμού. Οι ξέφρενες δαπάνες που φέρεται να έκανε άρχισαν πριν επτά χρόνια κι έγιναν σε βάρος της ενορίας στο Ουότερμπερι στο Κονέκτικατ.


Ο πολύ γνωστός στην πόλη Γκρέι φέρεται να ομολόγησε τις παράνομες «τρυφηλότητες» αυτές όταν η αστυνομία στο Ουότερμπερι άρχισε έρευνα την 27η Μαΐου για τις δαπάνες που έκανε.


Φέρεται να είπε στους ερευνητές ότι άρχισε να υπεξαιρεί χρήματα όταν «έφθασε να μισεί το ότι ήταν ιερέας», διότι η αρχιεπισκοπή του έδινε «τις χειρότερες θέσεις», όπου έπρεπε να «διορθώνει προβλήματα που είχαν προκαλέσει προηγούμενοι ιερείς», σύμφωνα με την εφημερίδα Hartford Courant.


Ο Γκρέι φέρεται επίσης να είπε ότι ήταν εξοργισμένος για την υποκριτική στάση της εκκλησίας όσον αφορά την ομοφυλοφιλία--ζούσε με τον εραστή του και πλήρωνε για άνδρες συνοδούς όταν συμμετείχε σε εκκλησιαστικές εκδηλώσεις στη Νέα Υόρκη.


kathimerini.gr

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ??ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή