ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Η Αλ Κάιντα, τώρα κοντά σας και μέσω διαδικτύου!!!!

  Η τρομοκρατική οργάνωση Αλ Κάιντα, τώρα και με αγγλόφωνο ηλεκτρονικό περιοδικό! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οργάνωση βλέποντας την επιρροή της να φθίνει, αποφάσισε να κάνει κάτι για να προβληθεί καλύτερα!
  Το διαδικτυακό περιοδικό "Inspire", που σημαίνει "Εμπνέω", ανέβηκε πριν από λίγες ημέρες στο διαδίκτυο με στόχο, αυτόν που δηλώνει και ο τίτλος του: να εμπνεύσει όσο το δυνατόν περισσότερους μουσουλμάνους που κατοικούν σε αγγλόφωνες χώρες, να ακολουθήσουν την ιδέα της Τζιχάντ!
  Ιθύνων νους του περιοδικού φέρεται να είναι ο γνωστός Ανουάρ αλ Αουλάκι, στέλεχος της Αλ Κάιντα στην Υεμένη, στον οποίο έχει αποδοθεί ο χαρακτηρισμός " Μπιν Λάντεν του Διαδικτύου".
  Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία του -καταζητούμενου- Αουλάκι, αναλυτής Μπρους Ρίντελ, πρώην αξιωματούχος της CΙΑ, δήλωσε: "Το περιοδικό επιχειρεί να εμπνεύσει τους επίδοξους τζιχαντιστές που δεν γνωρίζουν αραβικά. Στόχος είναι να βρεθεί ο επόμενος  βομβιστής της Τάιμς Σκουέαρ"!
  Κι αν αναρωτιέστε τι περιεχόμενο μπορεί να έχει ένα τέτοιο περιοδικό, να σας πούμε ότι ανάμεσα στα άλλα άρθρα του ξεχωρίζει το "Φτιάξτε μια βόμβα στην κουζίνα της μαμάς", στο οποίο δίνονται οδηγίες κατασκευής βόμβα από απλά υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα!!!
  Το... μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισε το "Inspire", ήταν ότι μόνο 3 από τις 67 σελίδες του κατάφεραν να εμφανιστούν στο διαδίκτυο, αφού οι υπόλοιπες "σκόνταψαν" στο αμερικανικό Κέντρο Παρακολούθησης, που είναι υπεύθυνο για τον εντοπισμό και τον έλεγχο ιστοσελίδων με τρομοκρατικό περιεχόμενο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου