ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

 ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
http://www.honestmediatoday.com/schramm/schramm_files/trent2.gifΟ Έλλην ταυτίζεται κυριολεκτικά με την πνευματική ποιότητα των ατόμων και είναι ταυτότητα πολιτισμού!!Οι Εβραίοι  και οι Λατίνοι ήταν οι μόνοι λαοί που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να διαφυλάξουν τον θρησκευτικό τους εθνικισμό από τον ελληνικό πολιτισμό!



Ο Έλλην έχει καταχωρηθεί στα επίσημα θρησκευτικά βιβλία του   εβραϊσμού ως ο πλέον επικίνδυνος αντίπαλος  και εχθρός με το χαρακτηριστικό εθνικός!!Εθνη ονομάζουν οι Εβραίοι τους λαούς που είναι ποτισμένοι  με τον Ελληνικό πολιτισμό!!Με  αυτές τις εβραϊκές αντιλήψεις μεγάλωσε ο Ιησούς γι' αυτό και δεν υπάρχει καμία αναφορά του στον Ελληνικό πολιτισμό!!Ενάντια σε αυτόν τον εχθρό ο εβραϊσμός θα αναπτύξει ένα άσπονδο μίσος που κρύβει μέσα του μεγάλο φόβο!!Η τεράστια εξάπλωση του Ελληνικού πολιτισμού ως την βόρεια Αραβία και τον Ευφράτη, καθώς και στις σημιτικές χώρες όπως στη Συρία αλλά και μέσα στην Παλαιστίνη έχει δημιουργήσει μια ομοιογένεια αντιλήψεων,θρησκευτικών ηθών,πολιτιστικών εθίμων και νοοτροπίας γενικά.Η μοναδική αντίθεση και μάλιστα χτυπητή είναι ο  ιουδαϊσμός!Τρέμουν από αγανάκτηση κατά των Ελλήνων οι Εβραίοι όχι μόνο για την λατρεία των θεών τους που αμετάκλητα έχει καταδικάσει ο Μωυσής αλλά και για την¨ανήθικη¨ Ζωή που κάνουν!!Οι νόμοι της εξέλιξης όμως αποδείχτηκαν ισχυρότεροι από τις ιουδαϊκές απαγορεύσεις.Το Ελληνικό στοιχείο έχει διεισδύσει κυριολεκτικά παντού οι σημαντικότερες πόλεις έχουν γίνει Ελληνικές!!Άλλωστε το εμπορικό δαιμόνιο των Εβραίων πως θα λειτουργήσει χωρίς την Ελληνική γλώσσα?Η επικράτηση της Ελληνικής γλώσσας εγκυμονεί κινδύνους για τους Εβραίους γιατί για πρώτη φορά ο λαός τους δοκιμάζει την άγνωστη γι΄αυτούς γεύση της πνευματικής ελευθερίας!!Τα θεμέλια του ιουδαϊσμού τρίζουν και απειλείται η ζάπλουτη και πανίσχυρη θρησκευτική ηγεσία.(θυμίζει το σημερινό ιερατείο)Ο εβραϊκός κλήρος ήταν μια κληρονομική αριστοκρατία  που στράγγιζε κυριολεκτικά τον λαό!!Η φορολογία ήταν εντολή του θεού  Γιαχβέ και κανείς δεν τολμούσε να την παραβεί!!Ποιος έσπασε την πειθαρχεία των Εβραίων πιστών?Οι καινούργιες ιδέες των θεομίσητων Ελλήνων!!Το εβραϊκό ιερατείο τρέμει από αγανάκτηση  η κατάργηση του φόβου για τον Γιαχβέ σημαίνει πάνω από όλα κατάργηση ενός αμύθητου πλούτου!!(Μήπως σας θυμίζει την ορθόδοξη εκκλησία??)Μπροστά στον κίνδυνο  αλλοτρίωσης αποφασίζεται η μετάφραση της βίβλου στά Ελληνικά και το πάντρεμα του ιουδαϊσμού με τον Ελληνισμό.Κάτι παρόμοιο με τον Ελληνοχριστιανισμό και φτάνουν στο σημείο να λένε οτι ο Πλάτωνας είναι ο ...Μωυσής ομιλών Ελληνικά!!Έφτασαν στο σημείο οι Εβραίοι να δέχονται δώρα από τους χειρότερους ανθρώπους με κύριο σκοπό την αύξηση του πλούτου τους!!Για να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους λαούς εισήγαγαν την περιτομή .Την εποχή εκείνη ο Αντίοχος κατέκτησε την  Ιερουσαλήμ και όλοι οι ναοί του Γιαχβέ έγιναν ναοί των Ελλήνων θεών!!Ο λαός απελευθερώθηκε και έτρεχαν στις παλαίστρες και τα ιουδαϊκά έθιμα εγκαταλείφθηκαν!!Όλες οι πόλεις τιμούσαν τα Ελληνικά ήθη και έθιμα ,Ο Αντίοχος απαγόρευσε με τιμή θανάτου την περιτομή και κατάργησε και τη αργία του Σαββάτου!Η εκδίκηση των Εβραίων  ήρθε  αργότερα δείτε τι λέγει ο  ραβίνος  Marcus Eli Ravage  :
Εβραίοι τεχνίτες και Εβραίοι ψαράδες αποτελούν τους δασκάλους και τους αγίους σας, με αμέτρητα αγάλματα λαξευμένα με την μορφή τους και αναρίθμητες εκκλησίες αναγερμένες στην μνήμη τους. Μια Εβραία παρθένα ενσαρκώνει το ιδανικό σας για την γυναίκα. Ένας εβραίος επαναστάτης-προφήτης είναι η κεντρική μορφή της θρησκευτικής σας λατρείας. Έχουμε γκρεμίσει τα είδωλά σας, έχουμε παραμερίσει την εθνική σας κληρονομιά, και τα έχουμε αντικαταστήσει με το δικό μας Θεό και τις δικές μας παραδόσεις. Καμία κατάκτηση στην ιστορία μπορεί έστω αμυδρά να συγκριθεί με αυτήν την απόλυτη κατάκτησή μας πάνω σε σας.  
Πώς το καταφέραμε; Σχεδόν κατά λάθος. Περίπου δύο χιλιάδες χρόνια πριν, στην μακρινή Παλαιστίνη, η θρησκεία μας είχε παραπέσει στην παρακμή και στον υλισμό. Έμποροι-χρηματιστές είχαν στην κατοχή τους τον ναό. Διεφθαρμένοι, εγωιστές ιερείς επέβαλλαν πρόστιμα στον λαό μας και πάχαιναν. Τότε ένας νεαρός ιδεαλιστής-πατριώτης ήρθε στην επιφάνεια και περιόδευσε την χώρα καλώντας για μια αναγέννηση της πίστεως. Δεν είχε καμία πρόθεση να ιδρύσει κάποια νέα εκκλησία. Όπως όλοι οι προφήτες πριν από αυτόν, ο μόνος του στόχος ήταν να εξαγνίσει και να αναζωογονήσει την παλαιά θρησκεία. Επετέθη στους ιερείς και απεμάκρυνε τους εμπόρους-χρηματιστές από τον ναό. Αυτό τον έφερε σε σύγκρουσι με την καθιερωμένη τάξι και τα στηρίγματά της. Οι Ρωμαϊκές αρχές, που είχαν υπό την κατοχή τους την χώρα, φοβούμενοι την επιθετική του επαναστατικότητα και εκλαμβάνοντάς την ως μια πολιτική προσπάθεια απομακρύνσεώς τους, τον συνέλαβαν, τον πέρασαν από δίκη και τον κατεδίκασαν εις θάνατον δια της σταυρώσεως, έναν συνηθισμένο τρόπο εκτελέσεως της εποχής εκείνης.  
Οι ακόλουθοι του Ιησού της Ναζαρέτ, κυρίως σκλάβοι και φτωχές γυναίκες, μέσα στο πένθος και την απογοήτευσή τους, εστράφησαν μακριά από τον κόσμο και μετεσχηματίσθηκαν σε μια αδελφότητα αποτελουμένη από ειρηνιστές μη-αντιδρώντες, μοιράζοντας την μνήμη του εσταυρωμένου ηγέτου τους και διαβιώνοντας μαζύ κατά τρόπο κομμουνιστικό. Δεν ήταν παρά μια νέα αίρεσις στην Ιουδαία, δίχως δύναμι και σημασία, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.  
Μόνο μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους, η νέα αυτή πίστις απέκτησε σημασία. Τότε, ένας πατριώτης Εβραίος ονομαζόμενος Παύλος ή Σαούλ συνέλαβε την ιδέα να ταπεινώσει την Ρωμαϊκή ισχύ καταστρέφοντας το ηθικό των στρατιωτών της με δόγματα αγάπης και μη-αντίστασης, κηρυγμένα από την μικρή αίρεση των Εβραίων Χριστιανών. Έγινε ο Απόστολος των Εθνικών, αυτός που μέχρι τότε ήταν από τους πλέον δραστήριους διώκτες αυτής της ομάδας. Και τόσο καλά εκτέλεσε ο Παύλος την αποστολή του ώστε μέσα σε τέσσερις αιώνες η μεγάλη αυτοκρατορία που είχε κυριεύσει την Παλαιστίνη μαζί με τον μισό κόσμο, μετετράπη σε σωρό από ερείπια. Και ο νόμος που βγήκε από την Σιών έγινε η επίσημη θρησκεία της Ρώμης.  
Αυτή ήταν η αρχή της κυριαρχίας μας στον κόσμο σας. Μα ήταν μόνο μια αρχή. Από αυτό το σημείο και μετά, η ιστορία σας δεν είναι παρά μια διαμάχη για κυριαρχία μεταξύ της παλαιάς παγανιστική σας ψυχής και της δικής μας Εβραϊκής ψυχής. Οι μισοί σας πόλεμοι, μεγάλοι και μικροί, είναι θρησκευτικοί πόλεμοι, που έχουν πραγματοποιηθεί βασιζόμενοι στην ερμηνεία ενός ή άλλου εδαφίου της διδασκαλίας μας. Δεν προλάβατε καλά-καλά να απελευθερωθήτε από την πρωτόγονη θρησκευτική σας απλοϊκότητα και να επιχειρήσετε την εξάσκηση της παγανιστικής Ρωμαϊκής διδασκαλίας όταν ο Λούθηρος, οπλισμένος με τα δικά μας ευαγγέλια, σηκώθηκε να σας ρήξη κάτω και να ενθρονίσει την δική μας κληρονομιά. Πάρτε τις τρεις κύριες επαναστάσεις των σύγχρονων καιρών -την Γαλλική, την Αμερικάνικη και την Ρωσική. Τι αποτελούν παρά τον θρίαμβο της Εβραϊκής ιδέας για κοινωνική, πολιτική και οικονομική δικαιοσύνη.  
Και το τέλος είναι ακόμα πολύ μακριά. Εξακολουθούμε να κυριαρχούμε πάνω σας. Αυτήν ακριβώς τη στιγμή οι εκκλησίες σας είναι τεμαχισμένες από τον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ Φανατικών και Μοντερνιστών, ή με άλλα λόγια μεταξύ αυτών που κρέμονται κατά γράμμα στις διδασκαλίες μας και στις παραδόσεις μας και αυτών που προσπαθούν με αργά βήματα να μας αποβάλλουν. Στο Dayton, Tennessee, μια κοινωνία μεγαλωμένη με την Βίβλο, απαγορεύεται η διδασκαλία της επιστήμης σας γιατί έρχεται σε αντίθεση με την δική μας Εβραϊκή εκδοχή για την προέλευση της ζωής. Και ο Mr. Bryan, ο αρχηγός του αντί-Εβραϊκού Ku Klux Klan, στο Εθνικό Δημοκρατικό Συνέδριο, δίνει την υπέρτατη μάχη της ζωής του για δικό μας λογαριασμό, χωρίς να αντιληφθεί την αντίφαση. Ξανά και ξανά η Πουριτανική κληρονομιά της Ιουδαίας ξεσπά κατά κύματα στην λογοκρισία των θεαμάτων, σε Κυριακάτικους ηθικούς νόμους και σε εθνικά απαγορευμένες πράξεις. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, εσείς σαχλαμαρίζετε με την Εβραϊκή επιρροή στις ταινίες!  
Είναι να απορεί κανείς γιατί μας απεχθάνεστε; Έχουμε βάλει εμπόδιο στην πρόοδό σας. Σας έχουμε επιβάλλει ένα ξένο βιβλίο και μια ξένη πίστη που δεν μπορείτε να χωνέψετε, που βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την γηγενή σας ψυχή, που σας έχει μόνιμα σε μια κατάσταση ασθενείας και που δεν έχετε τη δύναμη ούτε να απορρίψετε ούτε όμως και πλήρως να αποδεχθείτε.  
Στην ουσία, βέβαια, ποτέ δεν δεχτήκατε τα Χριστιανικά μας διδάγματα. Στην καρδιά σας παραμένετε παγανιστές. Εξακολουθείτε να αγαπάτε τον πόλεμο, τις χαραγμένες μορφές και τον ανταγωνισμό. Εξακολουθείτε να υπερηφανεύεστε για το γυμνό ανθρώπινο σώμα. Η εθνική σας συνείδησις, παρ' όλη την δημοκρατία και τις κοινωνικές επαναστάσεις, παραμένει ένα αξιολύπητο ατελές αντικείμενο. Εμείς απλά έχουμε διαιρέσει την ψυχή σας, έχουμε προκαλέσει σύγχυσι στις ορμές σας, έχουμε παραλύσει τις επιθυμίες σας. Στη μέση της μάχης είστε υποχρεωμένοι να γονατίζετε κάτω σε αυτόν που σας πρόσταξε να γυρίσετε το άλλο μάγουλο, που είπε να μην Αντισταθείτε σε κανένα κακό και Ευλογημένοι είναι οι ειρηνοποιοί. Μέσα στον πόθο σας για απόκτηση, ενοχλείστε ξαφνικά από κάποια ανάμνηση από τις ημέρες του κατηχητικού περί καμίας έγνοιας για την επόμενη μέρα. Στις βιομηχανικές σας μάχες, όταν θα τσακίζατε μια απεργία δίχως τύψεις, ξαφνικά θυμόσαστε ότι οι φτωχοί είναι ευλογημένοι και ότι οι άνδρες είναι αδέλφια στην Πατρότητα του Κυρίου. Και καθώς είστε έτοιμοι να υποκύψετε στον πειρασμό, η Εβραϊκή σας εξάσκηση ακουμπά ένα αποτρεπτικό χέρι στον ώμο σας και εκσφενδονίζει το υπερχειλισμένο ποτήρι μακριά από τα χείλη σας. Εσείς οι Χριστιανοί δεν έχετε ποτέ εκχριστιανισθεί. Σε αυτό το σημείο έχουμε αποτύχει. Αλλά όμως έχουμε καταστρέψει για πάντα τη χαρά του παγανισμού για σας.  
Έτσι λοιπόν γιατί να μην μας απεχθάνεστε; Αν βρισκόμαστε εμείς στη δική σας θέση κατά πάσα πιθανότητα θα απεχθανόμαστε εσάς πιο έντονα απ' ότι εσείς εμάς. Όμως εμείς δεν θα είχαμε πρόβλημα να σας πούμε το γιατί. Δεν θα ανατρέχαμε σε υπεκφυγές και σε διάφανα προσχήματα. Με εκατομμύρια αξιοσέβαστους Εβραίους καταστηματάρχες γύρω μας δεν θα προσβάλαμε την νοημοσύνη σας και την δική μας εντιμότητα ισχυριζόμενοι ότι ο κομμουνισμός είναι μια Εβραϊκή φιλοσοφία. Και με εκατομμύρια σκληρά εργαζόμενους και αδέκαρους Εβραίους μικροπωλητές και εργάτες δεν θα γελοιοποιούμασταν ισχυριζόμενοι ότι ο καπιταλισμός είναι ένα Εβραϊκό μονοπώλιο. Όχι, θα πηγαίναμε κατευθείαν στο θέμα. Θα ατενίζαμε σκεπτικά αυτήν την μπερδεμένη, αναποτελεσματική αταξία που ονομάζουμε πολιτισμό, αυτό το μισό-Χριστιανικό μισό-παγανιστικό συνονθύλευμα, και -με τις θέσεις μας αντεστραμμένες- θα σας λέγαμε στα ίσα: Για αυτό τα χάλι, ευχαριστούμε εσάς, τους προφήτες σας και την Βίβλο σας."
 

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΡΑΓΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή