ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Στείλτε τη... φάτσα σας στο διάστημα!

Αν δεν έχετε τα εκατομμύρια που απαιτούνται για να ταξιδέψετε στο διάστημα, η Nasa σας δίνει μία εναλλακτική λύση: τη δυνατότητα να στείλετε μία φωτογραφία σας εκεί!
 Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα faceinspace.nasa.gov της υπηρεσίας, να "ανεβάσετε" εκεί τη φωτογραφία και τα στοιχεία σας και να διαλέξετε το... μεταφορικό μέσο! Να επιλέξετε δηλαδή ποιο από τα αμερικανικά διαστημικά λεωφορεία θα μεταφέρει την... φάτσα σας στα αστέρια!
 

Στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την πορεία του διαστημοπλοίου που έχει μαζί του τη φωτογραφία σας.
 Το "ταξίδι" είναι εντελώς δωρεάν αλλά θα πρέπει να βιαστείτε γιατί απομένουν μόνο δύο προγραμματισμένες αποστολές, αυτή του Ντισκάβερι στα μέσα Σεπτεμβρίου και του Εντίβορ στα τέλη Νοεμβρίου.
  Καλό σας ταξίδι και... προσοχή: επειδή ποτέ δεν ξέρετε ΠΟΙΟΣ μπορεί να δει τη φωτογραφία σας στο διάστημα, διαλέξτε μία που να κάνει το ανθρώπινο είδος υπερήφανο!!


  πηγη

3 σχόλια:

  1. ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΦΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΣΤΙΜΙΚΗ ΜΟΥΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ 53 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ 9000 ΕΝΣΗΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ:
    Η ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ
    Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ
    Η ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΛΕΦΤΗΣ .
    ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ.

    09 Ιουνίου 2010 5:03 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙ Η ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥ ΛΟΜΒΕΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕ ΕΝΣΥΜΑ,ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΟΝΤΡΕ ΣΟΥ ΧΩ ΠΕΙ ΡΕ ΖΩΟ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΑΡΝΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ,ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΡΙΧΝΕΣ ΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΡΠΜΠΙΛΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ ΛΟΜΒΕΡΔΟΥ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΚΛΑΝΙΑ ΗΤΑΝΕ ΔΥΝΑΤΗ ΜΑΚΟΥΣ ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΡΕ ΧΟΝΤΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΤΡΩΣ ΜΩΡΗ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή