ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1fu7FOvYhICThklbC1oICHz2yK0XebAYpnT-HlAZLw5aDCEtzLGiqtolwAsYI0dX4hBHEXqgRuWeLgWjet3nKVJEwEXSFIReyaRL3XH6QTm2FSkQoNvZTDN2O7kcqNmhwarqeQVGJI0gl/s400/psychoREX0105_468x461.jpgΟι "καμπάνες" του οικονομικού πολέμου ήδη ήχησαν και εισακούστησαν και απο τον τελευταίο Έλληνα πολίτη. Δυστυχώς επτωχεύσαμεν αλλά φοβούνται να μας το πουν.

Ποιός θα το πίστευε ποτέ ότι η χώρα για την οποία έδωσε μάχη το ελληνικό έθνος το 1821 και το 1940 να την σώσει απο τους ξένους κατακτητές, θα έφτανε στο σημείο να κινδυνεύει απο "εχθρούς" που βρίσκονται εντός των συνόρων της και θέλουν να αποκαλούνται Έλληνες. Έλληνας γεννιέσαι...δεν γίνεσαι!! Έφαγαν...έφαγαν...έφαγαν και ακόμη να χορτάσουν.


Η Δημοκρατία φτιαγμένη στα μέτρα των ολίγων. Και τώρα βρισκόμαστε να χρωστάμε τόσα πολλά πλέον σαν χώρα που δεν θα καταφέρουν να ξεπληρώσουν ούτε 10 γενιές μετά απο μας. Ο λαός πλήρωνε μια ζωή για να κυκλοφορούν αυτοι οι "κύριοι" με πανάκριβα αυτοκίνητα,να ζουν σε πολυτελείς βίλες,να ασχολούνται με ακριβά hobbies, να πηγαίνουν ταξίδια, να κάνουν χλιδάτους γάμους στο εξωτερικό,να διοργανώνουν πολυέξοδες εκδηλώσεις,φαγοπότια,δεξιώσεις...και όλα αυτά με χρήματα απο την τσέπη μας!!!!
Για εμάς παίρναμε ένα φτηνο αμαξάκι ενώ για εκείνους πληρώναμε τα τελευταία μοντέλα πολυτελών αυτοκινήτων...Για μας παίρναμε ένα ρούχο των 10 ευρώ όταν για εκείνους αγοράζαμε ακριβά κουστούμια...Εμείς παίρναμε μισθό 600-700 ευρώ όταν εκείνοι απολάμβαναν τα 6000 και τα 10000 ευρώ μηνιαίως.Γιατί ο λαός τα πλήρωνε όλα αυτά!!!
Τώρα ξαφνικά ζητάνε απο εμάς να "ξελασπώσουμε" οικονομικά τη χώρα απο την κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν,παίρνοντας μέτρα για εμάς χωρίς εμάς...Μέτρα απάνθρωπα,βίαια,σκληρά,αβάσταχτα...αβάσταχτα όχι για τους έχοντες αλλά για τους φτωχούς και τους αδυνάτους.Παγώνουν την σύνταξη των παππούδων και των γιαγιάδων μας που δούλευαν τόσα χρόνια για να απολαύσουν τώρα τα γεράματα τους. Ρίχνουν το βασικό μισθό στα 520 ευρώ προσπαθώντας να οδήγησουν τους νέους στη μετανάστευση έτσι ώστε να μείνει η Ελλάδα σε αυτούς που την πρόδωσαν και την προδίδουν καθημερινά.Ποιός και πόσο να αντέξει να ζήσει με 520 ευρώ κύριοι?? Πως να δημιουργήσεις οικογένεια όταν δεν φτάνουν ούτε για σένα??
Μαζικές απολύσεις και ανεργία γονατίζουν και θα γονατίζουν και άλλο τον απλό λαό...απάνθρωπες συνθήκες εργασίας και εκμετάλλευση απο τους εργοδότες. Πολλοί άνθρωποι οδηγούνται στην αυτοκτονία γιατί τα χρέη έχουν γίνει θηλιά στο λαιμό τους. Ναι φταίμε και εμείς όταν τους πιστεύαμε τόσα χρόνια..όταν μας παρότρυναν να βάλουμε τα ελάχιστα αποθέματα μας στο χρηματιστήριο με αποτέλεσμα να χαθούν...όταν παίρναμε διακοποδάνεια,εορτοδάνεια,δάνεια για αυτοκίνητα,πιστωτικές κάρτεσ και καμιά τράπεζα δεν μας σταματούσε.Έδιναν...έδιναν οι τράπεζες...τόσο τόκο η μιά λιγότερο η άλλη...βομβάρδιζαν το λαό με διαφημίσεις και τηλεφωνήματα στα σπίτια απο εταιρείες που "μοίραζαν" δάνεια.
Η λαοθάλασσα της οργής θα παρασύρει όλους αυτούς τους δήθεν δημοκράτες και τους ψεύτες. Πούλησαν τα πάντα...ακόμη και το όνομα της Μακεδονίας χωρίς να μας ρωτήσουν. Οι τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο όταν οι δικοί μας μιλάνε ακόμη για ελληνοτουρκική φιλία, κουμπαριές και πράσινα άλογα.
Μίζες,κομπίνες,απάτες,καταπατήσεις δημοσίως εκτάσεων,λαδώματα γιατρών,δικήγόρων,δικαστών,διοικητών... Εμείς πηγαίναμε στα δημόσια ελεεινά σχολεία όταν πληρώναμε ιδιωτικά για τα παιδιά τους. Εμείς συνωστιζόμασταν στα λεωφορεία όταν σ' εκείνους πληρώναμε την βενζίνη των πολυτελών αυτοκινήτων τους. Εμείς στριμωχνώμασταν σε 70τμ 4-5 άτομα όταν εκείνοι απολάμβαναν την χλιδή της τεράστιας επαύλης τους και μπαινόβγαιναν σε σουίτες ξενοδοχείων με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά. Και αντί να συνετιστούν προσέφυγαν προσφάτως στην ψήφιση ενός κονδυλίου 1.200.000 ευρώ για αγορά laptop και κινητών των 300 της βουλής με ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά.
Και απο την άλλη βγαίνουν πολλοί δημοσιογράφοι που μετακινούνται με τα ίδια ακριβά αυτοκίνητα, μένουν στα ίδια πολυτελή σπίτια και παίρνουν πάνω απο 6000 ευρώ μηνιαίως παριστάνοντας τους θλιμμένους και εξοργισμένους καλώντας στις εκπομπές τους αυτούς τους κουστουμαρισμένους κλέφτες αποκαλώντας τους "κυρίους". όχι κύριοι μεγαλοδημοσιογράφοι...η ελπίδα που λέτε πως υπάρχει είναι μόνο για εσάς και τους ομοίους σας. Η κρίση για εσάς είναι απλά χάδι ενώ για τους απόρους, τους μεροκαματιάρηδες, τους νέους είναι θάνατος όταν θα αναγκάζονται να χάσουν τα σπίτια τους, όταν δε θα έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους. Ποιοί απο όλους εσάς τους έχοντες και κατέχοντες πήγατε ποτέ σε ουρές δημοσίων υπηρεσιών αντιμετωπίζοντας την αγένεια πολλών εκ των υπαλλήλων? Ποιοί απο εσάς ξενυχτήσατε σε δημόσια νοσοκομεία περιμένωντας επί ώρες την σειρά σας να εξετάσουν το παιδί σας που ψήνεται στο πυρετό και κανείς δεν του δίνει σημασία?
όλοι αυτοί οι απατεώνες πληρώνονται απο εμάς.Είμαστε οι εργοδότες και δεν μας σέβονται. Τους πληρώναμε και τους πληρώνουμε αδρά να κάνουν την δουλειά τους και αποδείχτηκαν ασυνεπείς, κλέφτες, ψεύτες και τεμπέληδες. ήρθε η ώρα της απόλυσης πλέον...μια απόλυση σκληρή όσο σκληρά είναι και τα μέτρα που πήρανε. Ποτέ κάνενας απο αυτούς δεν δικάστηκε για τίποτα...κανείς δεν έκατσε στο σκαμνί όπως κάθεται ο κάθε απλός πολίτης όταν δεν έχει να πληρώσει 200 και 300 ευρώ. Κάνεις απο αυτούς δεν είχε το θάρρος να παραιτηθεί, να παραδώσει την βουλευτική του ταυτοτήτα και να παραδεχτεί πως ήταν άχρηστος.
Εμείς δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν...να πουλήσετε τις παράνομες βίλες σας, να μειώσετε τους μισθούς σας απο 7000 ευρώ σε 900 ευρώ και παρακάτω...όπως ζούσαμε όλοι εμείς και να επιστρέψετε τα κλεμμένα στα ταμεία...
Εμείς δε χρωστάμε τίποτα σε εσάς...εσείς μας χρωστάτε την αξιοπρέπεια μας, το γέλιο μας,τη χαρά μας, την αισιοδοξία μας, την αποκάτασταση της υπόληψής μας.....τη ζωή μας!!!
Δέν ανήκω σε καμία πολιτική παράταξη...δν ψηφίζω κανένα κόμμα...δεν γίνομαι πρόβατο κανενός....
Πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους επ' αόριστον. Όλοι να φωνάξουμε και να εναντιωθούμε για να φύγουν τα παράσιτα που ζούσαν και ζουν εις βάρος μας.....!!!!

Louisa 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου