ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! REALITY ΜΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ!!!!!

Reality με ... οίκο ανοχής!!!!Θραύση κάνει στην Πράγα ένα ριάλιτι σε οίκο ανοχής όπου οι πελάτες απολαμβάνουν δωρεάν τις υπηρεσίες των καλλίγραμμων καλλονών και ο υπόλοιπος κόσμος έχει τη δυνατότητα να τις απολαύσει και αυτός έναντι κάποιου μηδαμινού αντίτιμου!

Στο «Big Sister» μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε επιθυμεί, αρκεί να υπογράψει μία δήλωση σύμφωνα με την οποία επιτρέπει να μαγνητοσκοπηθούν και να προβληθούν μέσω Ίντερνετ οι επιδόσεις του.
Το μόνο που έχει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να δώσει 10 ευρώ και οι 40 καλλονές του «Big Sister» τον περιμένουν με τα μπουρνούζια στο λόμπι και την σάουνα του «κόκκινου» σπιτιού!


Μάλιστα, τα δωμάτια στα οποία εκτυλίσσεται η δράση δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα πιο εξοπλισμένα τηλεοπτικά στούντιο, αφού 58 κάμερες παρακολουθούν και καταγράφουν το καθετί.


Μέχρι σήμερα, περίπου 8.000 σκηνές με πελάτες επί τω έργω είναι διαθέσιμες για όσους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν την μηνιαία συνδρομή των 29,95 για να πάρουν μάτι. To εγχείρημα κρίνεται επιτυχημένο, αφού το site δέχεται τουλάχιστον 15.000 επισκέψεις την ημέρα!


Τα κορίτσια εκτός από την πρόσκαιρη διασημότητα απολαμβάνουν και την αμοιβή των 5.000 ευρώ μηνιαίως, όσα δηλαδή παίρνει και ο πρόεδρος της Τσεχίας!


Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξαν στη Τσεχία! Στην Πράγα αδερφές μου, στην Πράγα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου