ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟ...FACEBOOK!!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ!!


Ψάχνει για "ερωτική σχέση" μέσω του facebook κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας!
Ψάχνει για "ερωτική σχέση" η Ζέττα Μακρή!!!. πηγη..
Απίστευτες εξομολογήσεις καταγράφονται στο facebook της πρώην βουλευτή της ΝΔ και νυν Γραμματέα Αγροτικών Θεμάτων!
Tης Όλγας Πέτρογλου

Μ' αρέσει η ενασχόληση με το facebook. Λατρεύω να κάνω καινούργιους φίλους και να λιώνω άπειρες ώρες στο chat.
Είναι η καλύτερή μου να παίζω με άντρες που ψάχνουν τους εφήμερους έρωτες μέσα απ' αυτή την πολυπληθή διαδικτυακή κοινότητα.
Έχει πλάκα, επίσης, να...



γίνομαι "φίλη" με πολιτικούς, να τα χώνω σε όποιους απ' αυτούς δεν συμπαθώ στο wall τους και να επικροτώ πρωτοβουλίες εκείνων που εκτιμώ.
Από τους πολιτικούς και πολιτευόμενους στην περιοχή μου, λίγοι είναι αυτοί -αν δεν κάνω και λάθος- που διατηρούν λογαριασμό στο facebook. Ο κ. Νάκος, ο κ. Παπατόλιας, η κ. Ντελεδήμου και η κ. Μακρή, νομίζω.

Την τελευταία, την συμπαθώ, την ψηφίζω, και την πάω. Θεωρώ, δε, άδικο που δεν βρίσκεται τώρα εντός βουλής και παρακολουθώ συχνά το προφίλ της στο facebook, που διακρίνεται από μια σοβαρότητα και ευπρέπεια...Τώρα, δεν ξέρω αν πιάσαν για τα καλά οι ζέστες και επηρεάζονται οι πολιτικοί μας κι απ' αυτό, αλλά εδώ που ζω στο Βόλο, ακόμα ο καιρός είναι δροσερός.


Δεν ξέρω αν είναι τέτοια η πίεση που δέχονται από τις απαιτήσεις των καιρών και τα προβλήματα που ζητούν λύση και προσπαθούν να βρουν διέξοδο γι' αυτό στην προσωπική τους ζωή. Αλλιώς, δεν μπορώ να εξηγήσω το κουφό και άτοπο που διάβασα σήμερα στο προφίλ της κ. Μακρή στο facebook (http://www.facebook.com/profile.php?id=1402164021&ref=search#%21/profile.php?id=1402164021&v=info&ref=search). Δηλώνει ότι η σχέση της είναι"σύνθετη", μπερδεμένη κοινώς ("complicated" στην ορολογία του μέσου) και ότι στο facebook ψάχνει τα πάντα (και "για άντρες και για γυναίκες" και για "ραντεβού" και για "σχέση" και για "φιλία" και για δικτύωση). Από απλή φιλίαμέχρι ό,τι προκύψει, δηλαδή.
Περιττό να σας πω τί γίνεται από τους λυσάρηδες που έσπευσαν να δηλώσουν πρόθυμοι για να αναπληρώσουν το κενό. Πολλοί είναι εκείνοι που αναφώναξαν "επιτέλους"!
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω την κίνηση αυτή της πρώην βουλευτή που συμπαθώ. Θέλω να πιστεύω ότι έπεσε θύμα κάποιου κακόγουστου χάκερ (αν και στο facebook απ' όσο ξέρω δύσκολα πέφτει κάποιος θύμα) και δεν βάλθηκε ξαφνικά να χαλάσει την εικόνα της. Δε νομίζω αυτόβουλα να υπογράφει την πολιτική της καταδίκη, ειδικά όταν πολιτεύεται σε μια συντηρητική και δύσκολη περιοχή όπως η Μαγνησία.
Αλλά, από την άλλη τί να πω; Μπορεί να θέλει να το παίξει απελευθερωμένη ή μ' αυτόν τον τρόπο να σαρκάζει όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας... Αν ισχύει το τελευταίο, της βγάζω το καπέλο. Κι εγώ μαζί της..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου