ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Όχι στη χορήγηση κρατικής περιουσίας για την κατασκευή ΤΖΑΜΙΟΥ

Τα αποτελέσματα της Ελβετικής λαϊκής ετυμηγορίας αναφορικά με την κατασκευή μιναρέδων σκιαγραφούν ανάγλυφα το χάσμα ανάμεσα στο λαό & τις ηγεσίες & δημιουργούν ενδεχομένως την απαρχή ενός ανανεωτικού κινήματος όχι μόνο στην Ελβετία, αλλά εξίσου στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Υπογράφουμε όλοι για να απαιτήσουμε δημοψήφισμα (όπως έγινε & στην Ελβετία) για να σταματήσουμε την Κυβέρνηση στο να δώσει δωρεάν Κρατική Περιουσία για να κατασκευάσουν Τζαμί οι Μουσουλμάνοι.

Χρειαζόμαστε 1.000.000 υπογραφές για να γίνει αυτό. Οπότε κάνουμε γνωστό σε όλους τους γνωστούς μας αυτήν τη διεύθυνση http://ypografes.net

Υπογράφουμε εμείς , για εμάς & τους συγγενείς μας (ξεχωριστά , εάν αυτοί συμφωνούν).

Πρέπει να σταματήσει η δωρεάν κατασκευή Τζαμιού με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου.

Πληρώνουμε όλοι φόρους για να μην καταρρεύσει η Πατρίδα μας & η Κυβέρνηση τους χρησιμοποιεί για να φτιάξει Τζαμιά & μουσουλμανικά νεκροταφεία (οι μουσουλμάνοι , απαγορεύεται από την θρησκεία τους να ξεθάψουν τους νεκρούς τους , με αποτέλεσμα να γεμίζουν τα νεκροταφεία τους & να ανοίγουν πολύ σύντομα καινούρια , οπότε να χρειάζονται καινούριες εκτάσεις συνέχεια.. το ίδιο θα γίνει & εδώ , με τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου)Επίσης η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙ τα ήδη υπάρχοντα ΤΖΑΜΙΑ με χρήματα των ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ..

Αυτό πρέπει να σταματήσει!

Κάνουμε ΓΝΩΣΤΗ αυτή http://ypografes.net τη διεύθυνση σε όλους με όλα τα μέσα που έχουμε (facebook , emails , sms , chat , ομιλία κτλ ) & υπογράφουμε & για τους συγγενείς μας ΠΟΥ συμφωνούν..


http://ypografes.net
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/06/blog-post_11.html

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί που μαζέυουν τις υπογραφές για το τζαμι είναι οι ίδιοι που μαζευαν για το μεταναστευτικο, η αλήθεια είναι πως μαζεύουν διευθύνσεις και στοιχεία για προεκλογικούς λόγους και όχι για να τα χρησιμοποιήσουν για αυτό που λένε. Απόδειξη πως στην σελίδα http://www.ypografes.net δεν γράφει πουθενά ούτε ποιοί είναι, ούτε ποιούς εκπροσωπούν, ρωτήστε τους να δείτε τι θα απαντήσουν, και θα εκπλαγείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή