ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Πιάστηκε επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε 16χρονο

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη παιδόφιλος να ασελγεί εις βάρος ανηλίκου. Ο 40χρονος δημοσιογράφος και τεχνικός ραδιοφώνου στην Πάτρα κατηγορείται για σωματεμπορία, πορνογραφία ανηλίκων και διακίνηση παιδικού πορνό.


Η σύλληψή του έγινε ύστερα από επιχείρηση του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο διαμέρισμα ενός 16χρονου μαθητή λυκείου, ο οποίος τον φιλοξενούσε.

Οι αστυνομικοί ύστερα από καταγγελίες εις βάρος του 40χρονου για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων αγοριών τον εντόπισαν και τον παρακολουθούσαν διακριτικά. Κατά το παρελθόν γονείς ανήλικων αγοριών τον είχαν ξυλοφορτώσει και μάλιστα σε κοινή θέα, καθώς παρενοχλούσε τα παιδιά τους. Επίσης σε παλιότερες έρευνες που είχε κάνει το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας τα ηλεκτρονικά του ίχνη είχαν βρεθεί σε ιστοσελίδες με ανατριχιαστικό υλικό, ωστόσο δεν είχαν βρεθεί περαιτέρω στοιχεία εις βάρος του και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Οι έμπειροι αστυνομικοί όμως κατάλαβαν πως έχουν να κάνουν με κάτι σοβαρό κι έτσι παρακολουθούσαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη στο Διαδίκτυο. Τελικά έπιασαν λαβράκι, καθώς ανακάλυψαν ότι είχε αναρτήσει φωτογραφίες ανήλικων αγοριών, ημίγυμνων και σε άσεμνες στάσεις, στη σελίδα του στο Facebook. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως στην ίδια διαδικτυακή πύλη είχε δημιουργήσει κι άλλο προφίλ, με άλλα στοιχεία. Και εκεί καλούσε ανήλικα αγόρια για παρέα και «ό,τι άλλο ήθελε προκύψει», όπως έγραφε χαρακτηριστικά, ενώ παρότρυνε ενηλίκους να έχουν σχέση με ανήλικα αγόρια.

Ολα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι έμπειροι αστυνομικοί διαβιβάστηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Πατρών, ο οποίος διέταξε περαιτέρω έρευνα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει και η φυσική παρακολούθηση του κατηγορουμένου. Από την έρευνα αυτή διαπιστώθηκε πως έκανε συχνά παρέα με ανήλικα αγόρια που προσπαθούσε να τα πείσει να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του δημοσιογράφου, τάζοντας στα παιδιά δουλειά σε μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια των Πατρών αλλά και τη μεγάλη ζωή στα σαλόνια της Αθήνας. Επίσης εμφανιζόταν και ως πράκτορας της ΕΥΠ πείθοντας τα θύματά του πως είναι σε θέση να τους εξασφαλίσει καλή και μόνιμη εργασία στη μυστική υπηρεσία.

Οι αστυνομικοί κατά την παρακολούθησή του διαπίστωσαν επίσης πως ο 40χρονος δημοσιογράφος και τεχνικός του ραδιοφώνου φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα ενός 16χρονου μαθητή λυκείου. Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από την αστυνομία, οι γονείς του 16χρονου, οι οποίοι διαμένουν μόνιμα σε ορεινό χωριό του νομού Αχαΐας, είχαν νοικιάσει το διαμέρισμα για να το χρησιμοποιεί το παιδί τους ώστε να πηγαίνει στο λύκειο. Μέσα από το Facebook ο 40χρονος είχε γνωρίσει τον ανήλικο μαθητή και τον έπεισε να τον φιλοξενεί κατά διαστήματα στο διαμέρισμά του δίνοντας του διάφορα ανταλλάγματα αλλά και νυχτερινές εξόδους σε κέντρα διασκέδασης της περιοχής.

Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν τον 40χρονο, ο οποίος κατηγορείται και για σωματεμπορία, τον είδαν να μπαίνει στο διαμέρισμα του ανήλικου μαθητή και σε συνεννόηση με τον αρμόδιο εισαγγελέα εισέβαλαν στο σπίτι. Τον συνέλαβαν μάλιστα επ’ αυτοφώρω να ασελγεί εις βάρος του ανήλικου, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά αξιόπιστες πήγες της αστυνομίας!
Χθες ο γνωστός στην κοινωνία της Πάτρας δημοσιογράφος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.



ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου