ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxkoH69KNaVWrfq7hHZEZ0ieyrVBD6Tup8TQCsNNyLAOnkvGNUgao62o6DczvCk1WfpoXof3SuisKb47z0wI8hcoOp5yMlm-6veqOtl2O88U3y03zWO0uXlCxM0E44rUbvBawGiDgJTELL/s1600/2468827.jpgΕξ άλλου η ιδιότητα του/της Βουλευτού επ’ ουδενί μπορεί να εκληφθεί ως βιοποριστικό επάγγελμα, παρά μόνον ως λειτούργημα. Και ως λειτούργημα πρέπει να αμείβεται με τα ελάχιστα και όχι να συνοδεύεται από παχυλές αμοιβές προς συσσώρευση πλούτου.


Με αφορμή το παραπάνω απόσπασμα από επιστολή η οποία στάλθηκε σε ικανό αριθμό αντιγράφων προς τους Έλληνες Βουλευτές προτείνω να τους βομβαρδίσουμε με e-mail με τα παρακάτω ζητούμενα:
1) Μείωση της Βουλευτικής αποζημίωσης στο μισό (δηλ. από 8.000€ να κατέβει στις 4.000€) παράλληλα με την μείωση του αριθμού των Βουλευτών.
2) Κατάργηση της Βουλευτικής σύνταξης και προσμέτρησης της Βουλευτικής θητείας ως συντάξιμο χρόνο στο ταμείο που είχαν. Αν ήσαν ανεπάγγελτοι να μην γίνουν Βουλευτές.
3) Επιστροφή και εκποίηση των Βουλευτικών αυτοκινήτων.
4) Κατάργηση του σταυρού προτίμησης, ώστε να κοντύνουν τα χέρια των χρηματοδοτών επιχειρηματιών.

Αυτά γιατί:
Η βουλευτική αποζημίωση χρησιμοποιείται για την απόκτηση πλούτου. Άρα τους περισσεύουν χρήματα. Δεν χρειάζονται 2 ή 3 πολιτικά γραφεία και αποσπασμένοι ημέτεροι.
Την ιδιότητα του βουλευτού την επιδιώκουν κάποιοι μόνον για την εξασφάλιση πολυτελούς διαβίωσης, πολυτελούς αυτοκινήτου, προβολής και διά βίου αποκατάστασης (με την σύνταξη). Την ενδεχόμενη αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν τα έξοδα της πρώτης προεκλογικής εκστρατείας , αναλαμβάνουν να καλύψουν διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες.

Μόνον εάν ισχύσουν τα παραπάνω μαζί και με συμπληρωματικά μέτρα όπως η καθιέρωση λίστας στις εκλογές και ουσιαστικό πόθεν έσχες, υπάρχει η πιθανότητα να δούμε Βουλευτές ηθικούς, με ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά, αγάπη για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ E_MAΙL. Στη Βουλή και στα πολιτικά τους γραφεία. Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου