ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Απόβαση στη Λέρο προέβλεπε η Βαριοπούλα

Απόβαση στη Λέρο προέβλεπε η Βαριοπούλα
Μέχρι και επιχείρηση στη Λέρο προέβλεπε το Σχέδιο Βαριοπούλα του τουρκικού στρατού, σύµφωνα µε νέα...
 
έγγραφα που βρέθηκαν στη διοίκηση του Ναυτικού στο Γκιολτσούκ. Στην επιχείρηση θα συµµετείχαν αεροπορικές και χερσαίες δυνάµεις, όπως δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ».

Οι αποκαλύψεις έγιναν από την εφηµερίδα «Μιλιέτ» την Παρασκευή, αλλά χθες η «Γενί Σαφάκ» έδωσε περαιτέρω στοιχεία για την «τεχνητή» κρίση που ετοίµαζε ο τουρκικός στρατός στο Αιγαίο µε στόχο να δηµιουργηθεί το κατάλληλο έδαφος στην Τουρκία ώστε να επιτραπεί η εκδήλωση πραξικοπήµατος ενάντια στην κυβέρνηση Ερντογάν, µερικούς µήνες αφότου ανέλαβε την εξουσία.


Στο πλαίσιο του Σχεδίου Σούγκα θα γινόταν απόβαση στα τουρκικά νησιά Κογιούν, δίπλα από τη Χίο, τα οποία µε βάση τη Συνθήκη της Λωζάννης είναι αποστρατικοποιημένα. Αυτή η εξέλιξη θα προκαλούσε την κινητοποίηση της Ελλάδας, η οποία θα καλούσε αµέσως τον στρατό σε επιφυλακή.  Στη συνέχεια Θα προχωρούσαν ακόµη και σε επιχείρηση στη Λέρο, προκαλώντας ευθέως την Ελλάδα µε στόχο τη δηµιουργία πραγµατικής κρίσης.

Σύμφωνα µε απόρρητο έγγραφο, το οποίο βρέθηκε επίσης στη διοίκηση του Ναυτικού και το υπογράφει ο αντισυνταγµατάρχης Ερντίν Ινάλ, ειδική οµάδα ανέλαβε την όλη επιχείρηση.
epikaira

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου