ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

BOMBA!!!ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ!!!


BOMBA!!!ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ !!Ο ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΡΙΝΟΥ!!!!ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ...ΣΥΚΙΑΣ!!!

Τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιον είχανε πατέρα??  Που βρίσκονται τα παιδιά του Ιωσήφ κατά την απογραφή του στην Βηθλεέμ; Αν τα αδέλφια του Ιησού δεν είναι παιδιά τις Μαρίας αλλά παιδιά του Ιωσήφ, (από προηγούμενο γάμο) γιατί δεν βρίσκονται μαζί με τον πατέρα τους στην Βηθλεέμ για να συν-απογραφούν; Τελικά αν ο Ιωσήφ δεν παντρεύτηκε ποτέ την Μαρία και έμεινε πράγματι ισόβιος μνηστήρας της, τότε η κατάσταση ήταν αφόρητη για την μικρή Μαρία αφού έπρεπε να φέρει ισόβια το στίγμα της ανύπαντρης μητέρας..
Αλλά και για τον Ιωσήφ η κατάσταση μια ισόβιας μνηστείας, θα ήταν η χειρότερη αφορμή ασίγαστης δυσφήμηση γι' αυτόν και την μνηστή του! Πως αποκαλούσε τον Ιωσήφ ο Ιησού... θείο; Τι απαντούσε η Μυριαμ στην ερώτηση ποιανού είναι τελικά το παιδί; Κλπ. Κλπ. Γιατί ανεβαίνει στο όρος ο Ιησούς για να δει από εκεί τα έθνη της γης; Φαίνονται τα έθνη της γης από αψηλό όρος; Ή μήπως οι ευαγγελιστές στην παραμυθομανία τους επάνω, μας αποκαλύπτουν την άγνοια τους για την σφαιρικότητα της γης; Αν πάλι είναι μεταφορική η περιγραφή, τότε γιατί δεν είδε τα έθνη της γης απ' το πτερύγιο του ναού, αλλά χρειάστηκε να τον μεταφέρει ο Σατανάς στην πλάτη του ώσπου να βρεθεί το κατάλληλο όρος . Γιατί ο ευαγγελιστής Ιωάννης και αγαπημένος μαθητής του αποκλείει εντελώς τους πειρασμούς του Ιησού; Μήπως επειδή αυτοί ποτέ δεν υπήρξαν;

Τελικά τι συμβαίνει με την Βίβλο; Ποσό θεόπνευστη είναι;
Αν η Παλαιά Διαθήκη είναι γεμάτη από επαίσχυντους αθόλους δηλητηρίων, θανάτου και προμελετημένων καταστροφών και η Καινή Διαθήκη γεμάτη από ανεξήγητες αντιφάσεις, παραμυθοπλασίες, εξηγήσιμα και πλαστά θαύματα και ο Ιησούς εκβάλει ανύπαρκτα δαιμόνια, τότε μήπως ήρθε ο καιρός να παραδεχθούμε ότι παραπλανηθήκαμε από τον διεθνοποιημένο Ιουδαϊσμό που κατέληξε αυτοκρατορία ψυχών με το όνομα Χριστιανισμός; Ένα μεγάλο ερώτημα είναι οι αντιφάσεις που πέφτουν οι συγγραφείς της καινής διαθήκης ως προς τα "θαύματα" του Ιησού και την ανάσταση του..Ξέρετε τι λένε οι Εβραίοι αγαπητοί μου συνέλληνες? Ότι κατάφεραν μέσο ενός ξυλουργού να υποδουλώσουν τους ΈΛΛΗΝΕΣ!! Όμως αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα τον Ελληνικό πολιτισμό τον κατέστρεψαν δια πυρός και σιδήρου οι βυζαντινοί αυτοκράτορες του ανθελληνικού Βυζαντίου!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΙΝΟΣ ΓΑΜΑΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου