ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ UFO…

http://4.bp.blogspot.com/_kONxc1ElMjk/TFvFvGoWD7I/AAAAAAABKzs/5gqZp2vgESM/s1600/ContentSegment_15439661%24W1000_H0_R0_P0_S1_V1%24Jpg.jpgΗ αλήθεια δεν βρίσκεται «εκεί έξω», αλλά «εδώ μέσα», υποστηρίζει η βρετανική κυβέρνηση και, προς επίρρωσιν, επέτρεψε τη δημοσιοποίηση των «UFO Files» -των φακέλων για τα UFO, μέχρι προσφάτως συμπεριλαμβανομένων στα άκρως απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Αμυνας. Πρόκειται για 18 φακέλους που περιέχουν πάνω από 5.000 αναφορές σχετικά με άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, σημειώσεις και σκίτσα πολιτών «αυτοπτών μαρτύρων», αλλά και σχετικές ερωτήσεις που, εδώ και δεκαετίες, έχουν καταθέσει βουλευτές στο Κοινοβούλιο. Τα έγγραφα έχουν τεθεί στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου από τα Εθνικά Αρχεία της Βρετανίας και είναι τα τελευταία που έχουν δει το φως στη διάρκεια τριετούς σχετικού προγράμματος συνεργασίας της υπηρεσίας των κρατικών αρχείων με το υπουργείο Αμυνας.
Ενα από τα πλέον ενδιαφέροντα έγγραφα των Φακέλων για τα UFO εμπλέκει τον ίδιο τον Ουίνστον Τσόρτσιλ: Ενώ μαινόταν ακόμα ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο Βρετανός πρωθυπουργός στη διάρκεια μυστικού πολεμικού συμβουλίου με τον Αμερικανό στρατηγό Ντουάιτ Αϊζενχάουερ (γενικό διοικητή των συμμαχικών δυνάμεων τότε και μετέπειτα πρόεδρο των ΗΠΑ) διέταξε «να μείνει μυστική για τα επόμενα 50 χρόνια» μία «στενή επαφή» ενός πιλότου βομβαρδιστικού της RAF και ενός UFO κοντά στις ανατολικές ακτές της Αγγλίας. Ο Τσόρτσιλ φέρεται να έδωσε τη σχετική διαταγή με το αιτιολογικό ότι η αποκάλυψη θα δημιουργούσε «μαζικό πανικό» στον βρετανικό πληθυσμό και θα έπληττε σοβαρά το θρησκευτικό αίσθημα. Το έγγραφο αφορά ταχυδρομημένη το 1999 επιστολή προς το υπουργείο Αμυνας, της οποίας ο (ανώνυμος) αποστολέας ισχυριζόταν πως ήταν εγγονός στρατιωτικού επιτελούς του Τσόρτσιλ, παρόντος στην επίμαχη συνάντηση, ο οποίος «είχε αποφασίσει να πάρει το μυστικό στον τάφο του».



Πάντως, όπως προκύπτει από τα αρχειοθετημένα έγγραφα, από το 1957, η επί τούτου συσταθείσα Επιτροπή Πληροφοριών έπαιρνε κατά μέσο όρο μία αναφορά σχετική με UFO εβδομαδιαίως. Μάλιστα, στα μέσα της δεκαετίας του ’90, οπότε η τηλεοπτική σειρά και το φιλμ «The Χ Fliles» ήταν πολύ δημοφιλή στη Βρετανία, οι «UFO-μαρτυρίες» είχαν πολλαπλασιαστεί, ξεπερνώντας τις 600 μόνο μέσα στο 1996! Το υπουργείο άμυνας διατήρησε την ειδική υπηρεσία ερευνών για τα UFO μέχρι πέρσι, οπότε και αποφάσισε πως αυτά δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα για την εθνική άμυνα και ασφάλεια. Αλλωστε, μετά τη θέση σε ισχύ τού νόμου για την ελεύθερη πληροφόρηση (Freedom of Information Act) το 2005, τα UFO έγιναν το τρίτο σε σειρά προτεραιότητας ζήτημα από ερευνητές που ζητούσαν πρόσβαση σε αποδεσμευμένα έγγραφα του υπουργείου Αμυνας στα Εθνικά Αρχεία.
Αμέτρητα περιστατικά «στενών επαφών» υπάρχουν. Από άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που βλέπουν πιλότοι αεροσκαφών, όπως εκείνοι ενός Boeing 737 λίγο πριν προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ το 1995, μέχρι «συντριβή» εξωγήινων διαστημοπλοίων επί βρετανικού εδάφους: Σαν την περίπτωση του «Βρετανικού Ρόσγουελ», όπως ονομάστηκε η άκρως μυστική ορειβατική επιχείρηση διάσωσης του εξωγήινου πληρώματος ενός ιπτάμενου δίσκου που είχε πέσει στα βουνά Μπέργουιν της Ουαλίας το 1974 και που, σύμφωνα με τα αρχεία, προκύπτει πως επρόκειτο για κατολίσθηση.

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου