ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠ' ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ!

ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΦΥΛΑ ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ, ΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΧΑΙΟΙ,
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ»!
Απόψεις σύμφωνα με τις οποίες ο ελλαδικός χώρος κατοικήθηκε από τη νεολιθική εποχή από ινδοευρωπαίους, υποστηρίζει αρθρογράφος του περιοδικού «Ελληνική Αγωγή», εντύπου το οποίο ως γνωστόν ανήκει στον, μέχρι τώρα, απ΄ όσο γνωρίζαμε, πολέμιο της «ινδοευρωπαϊκής θεωρίας», βουλευτή του ΛΑΟΣ, ΄Αδωνι Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, στο τεύχος του περιοδικού «Ελληνική Αγωγή» Νο 94/146 (Ιουνίου 2010) και συγκεκριμένα στην σελίδα 23, σε άρθρο του Πάνου Ν. Ρούσση, με θέμα «Το Μαυσωλείον», υποστηρίζεται επιγραμματικά ότι: «... Οι Λέλεγες, λαός νομαδικός και φιλοπόλεμος, στο τέλος της νεολιθικής εποχής, όταν ενεφανίσθησαν στον ελλαδικό χώρο τα ινδο-ευρωπαϊκά φύλα, (παραπομπή υπ΄ αρ. 1: Ινδο-ευρωπαϊκά φύλα: Δωριείς, Αχαιοί, ΄Ιωνες), απωθήθηκαν και πέρασαν στην νοτιοδυτική Μικρά Ασία και συγκεκριμένα στην Καρία και στην Πισιδία...».
Δηλαδή, σύμφωνα με τον αρθρογράφο, οι Δωριείς, οι Αχαιοί και οι ΄Ιωνες, αποδεδειγμένα ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ ΦΥΛΑ, είναι... ινδοευρωπαίοι, οι οποίοι... ενεφανίσθησαν στον ελλαδικό χώρο και άρα, προφανέστατα κατά τον αρθρογράφο, δεν ήταν ΓΗΓΕΝΕΙΣ, όπως η ιστορική πραγματικότητα αποδεικνύει.

Είναι σαφές, ότι ο αρθρογράφος, υϊοθετεί στο κείμενό του αυτό, είτε από άγνοια, είτε από σκοπιμότητα, αυτό δεν είμεθα σε θέση να το γνωρίζουμε, τους ανιστόρητους και εγνωσμένης προελεύσεως ισχυρισμούς της «συμβατικής ιστορίας», σύμφωνα με τους οποίους ο ελλαδικός χώρος κατοικήθηκε δήθεν από ινδοευρωπαίους, οι οποίοι κατήλθαν από τον βορρά, ενώ το αληθές είναι πώς η κάθοδος αυτή, δεν αποτελεί παρά ΠΑΛΙΝΟΣΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, οι πρόγονοι των οποίων, στο πλαίσιο του αποικισμού που συνετελέσθη αμέσως μετά την τήξη των πάγων σε ολόκληρη την Ευρώπη, επεξετάθησαν μέχρι την Μασσαλία, μέχρι την απωτάτη Θούλη, μέχρι τις εσχατιές της τότε γνωστής γης.

Αρχαίοι συγγραφείς, όπως ο Θουκυδίδης, δίδουν αποστομωτική απάντηση στον αρθρογράφο, μέσα από τα βάθη των αιώνων. Θα αρκεστούμε και μόνο στην παράθεση ενός αποσπάσματος από τον Ισοκράτη (Λόγοι, Γ΄ Πανηγυρικός 24), όπου υποστηρίζει τα ακόλουθα:

«...αυτήν την χώρα την κατοικούμε, όχι κατόπιν εκδιώξεως άλλων που κατοικούσαν σε αυτή, ούτε κατόπιν καταλήψεώς της ενώ ήταν έρημη από κατοίκους, ούτε κατόπιν εγκαταστάσεώς μας σε αυτήν σαν ομάδα αποτελούμενη από διάφορα φύλα, αλλά αντιθέτως, είναι τόσο ευγενές και γνήσιο το γένος μας, ώστε στην χώρα αυτή η οποία μας γέννησε απ' τα σπλάχνα της, σε αυτήν εξακολουθητικώς άνευ διακοπής κατοικούμε, διότι είμεθα αυτόχθονες».

Δεν γνωρίζουμε εάν οι συγκεκριμένες απόψεις είναι μόνον του αρθρογράφου ή εάν απηχεί το κείμενό του την άποψη του περιοδικού, ωστόσο και ΜΟΝΟΝ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ τέτοιων θέσεων από ένα περιοδικό το οποίο διατείνεται ότι υπερασπίζεται την Ελληνικότητα, γεννά εύλογες απορίες και προβληματισμούς... Η δε ανεμπόδιστη δημοσίευσή του από την «Ελληνική Αγωγή», συνεπάγεται τουλάχιστον την ΑΝΟΧΗ εκ μέρους των ιθυνόντων του εν λόγω εντύπου.

Θα θέλαμε να μάθουμε τί έχει να πει ο κατά τα άλλα λαλίστατος Άδωνις-Σπύρος Γεωργιάδης, για το θέμα της Ινδοευρωπαϊκής προπαγάνδας, που γίνεται μέσα από το συγκεκριμένο άρθρο.



Πηγή: Ελληνοκεντρικό περιοδικό ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ , Σχόλια στην επικαιρότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου