ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Έχτισε πολυτελείς κατοικίες στην Αντίπαρο;

Γιώργος Νταλάρας
Πριν από τέσσερα περίπου χρόνια δημιουργήθηκε, σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», στον Γιώργο Νταλάρα η επιθυμία να αποκτήσει το δικό του σπίτι στην Αντίπαρο, την οποία επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι με το σκάφος του. Έτσι, ξεκίνησε η αναζήτηση οικοπέδου από το γνωστό τραγουδιστή και σήμερα, τρεις πολυτελείς κατοικίες είναι σχεδόν έτοιμες.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η κάθε βίλα είναι περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων, ενώ η αξία τους συνολικά υπολογίζεται σε περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ. Δεν αποκλείεται μάλιστα, οι τρεις κατοικίες -ή κάποια από αυτές- να είναι δώρο του τραγουδιστή στη μονάκριβη κόρη του, Γιωργιάννα.
πηγη 

7 σχόλια:

  1. στην αντιπαρο χαμοσ
    εκλογεσ βλεπεισ διαβαζω για φαρμακα βλακιασ για μυαλα οτι δεν πουλανε φυσικα οπωσ δεν πουλανε και ηθοσ λουδοβικο φωναζε λεγε οτι θεσ εσενα δεν σε στιγματιζουν ουτε κλεψιεσ ουτε καταπατησεισ ουτε κερατα και δεν σου φωναζουν δωσε πισω αυτα που σου δανισαμε ουτε ποινικα μητροα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΄/ ΜΑ ΜΗ ΤΟΝ ΛΕΣ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ Η ΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ΄?ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ?
    ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ?
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΡΧΕΙΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή