ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

>Ι< Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ (Δεν ηθελε παγκοσμιο πολεμο και γιατι)


Με Henry Makow, PhD

Ο Χίτλερ δεν ήθελε έναν παγκόσμιο πόλεμο, και δεν είχε το στομάχι για την καταπολέμηση της Αγγλίας, σύμφωνα με τον δημοσιογραφο που κερδισε το Βραβείο Πούλιτζερ  Louis Kilzer, συγγραφέας του "Deception Τσώρτσιλ" (Simon & Schuster, 1994).

Ο Χίτλερ πίστευε οτι μέλλον του δυτικού πολιτισμού εξαρτάται από τη συνεργασία της Γερμανίας και τα ξαδέρφια της Άριας φυλης: Αγγλία και  Ηνωμένες Πολιτείες. Εδαφικές απαιτήσεις του περιοριζόταν στην κατάκτηση της κομμουνιστικής Ρωσίας, η οποία είχε θεωρηθεί ως υποκατάστατο για την εβραϊκή φιλοδοξια κατακτησης του  κόσμου. Ήταν αποφασισμένος να αποφύγει έναν πόλεμο σε δύο μέτωπα.

Το «θαύμα στη Δουνκέρκη" ήταν στην πραγματικότητα μια εξαιρετική εισαγωγή της ειρήνης στην Αγγλία. Εμείς δεν συνδέουμε  κανονικά τον Χίτλερ με τέτοια μεγαλοψυχία.

Τον Μάιο του 1940, οι Βρετανοί ήταν στα πρόθυρα της ήττας. Ο αγγλικός στρατός είχε παγιδευτεί στη Δουνκέρκη. Αντι να τους ισοπεδωσει, ο Χίτλερ σταμάτησε τους στρατηγούς του για τρεις ημέρες επιτρέποντας 330.000 άνδρες να γλιτώσουν.

«Το αίμα του κάθε Άγγλος είναι πολύ πολύτιμο για να το χυσει," δήλωσε ο Χίτλερ. "Δύο άτομα μαζί μας ανήκουν φυλετικά και παραδοσιακά. Αυτός είναι και ήταν πάντα ο στόχος μου, ακόμα και αν οι στρατηγοί μας, δεν μπορούν να το συλλάβουν." (Kilzer, p.213)

Αυτό δεν είναι μια προσπάθεια να απαλλάξει τον Χίτλερ απο την  ιδεολογία της Άριας φυλετικής υπεροχής και της θεραπείας του,για τις «κατώτερες φυλές». Είναι βδέλυγμα για μένα. Οι παππούδες και γιαγιάδες που δολοφονήθηκαν από τους Ναζί. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορεί να υπερηφανεύονται για τη φυλή ή την εθνικότητά τους, χωρίς να επιδιώκουν να κυριαρχούν πάνω στους άλλους.

Παρ 'όλα αυτά πρέπει να καταλάβουμε ότι η άποψη μας για τον Χίτλερ επηρεάζεται από την προπαγάνδα. Οι Σύμμαχοι ήταν επίσης ένοχοι για τις φρικαλεότητες και τα εγκλήματα πολέμου. Επιπλέον, ο Χίτλερ είχε δημιουργηθεί, χειραγωγείθει και καταστράφει από την ίδια κλίκα Πεφωτισμένων που βασανιζουν τον κόσμο σήμερα.


"ΠΛΑΝΗ CHURCHILL'S"
Σύμφωνα με το τεκμηριωμενο βιβλιο του Kilzer  ο Χίτλερ προσπαθούσε να πείσει την Αγγλια για να κάνει ειρήνη. Σε αντάλλαγμα, ήταν έτοιμοι να φύγουν από τη Δυτική Ευρώπη και από μεγάλο μέρος της Πολωνίας.

ο Kilzer περιγράφει πώς ο πυρηνας των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών (ένα σκέλος των Illuminati) εκμεταλλεύτηκε την ρατσιστική ιδεολογίας του Χίτλερ για να εκτρέψει τις ενέργειές του κατά της Ρωσίας και να τον παγιδεύσουν σε δύο μέτωπα πολέμου. Τον έπεισε ότι ένα μεγάλο υπέρ Ναζί (αντι Κομμουνιστικό) "Κόμμα Ειρήνης" είναι διατεθειμένο να ανατρέψει τον «πόλεμο-καπηλεια» Τσώρτσιλ.

Αυτό το κόμμα αποτελείται από τον Δούκα του Ουίνδσορ (πρώην βασιλιά Edward VII) και κατευναστικα μυαλα ελιτιστές γνωστό ως "Set Cliveden." Οι Ναζί είχαν μακροχρόνια κοινωνικών δεσμών με αυτή την ομάδα και να εμπιστευθεί σε αυτούς. Ο Χίτλερ φαίνεται να παραβλέπουμε το γεγονός ότι οταν  πήγε στο Γουίντσορ και εμεινε στο κάστρο Rothschild στην Αυστρία μετά παραιτήθηκε.

Ο Ρούντολφ Ες, ο αναπληρωτής ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας, ήταν σε επαφή με την ομάδα Cliveden και πέταξε στην Αγγλία την10η Μαΐου του 1941 για να διαπραγματευτεί την ειρήνη. Σύμφωνα με Kilzer, Hess είχε ολες τις ευλογίες του Χίτλερ.

Συμπτωματικά αυτή ήταν η χειρότερη νύχτα της Blitz. Στη συνέχεια, υπήρξε μια μακρά ανάπαυλα στους  Ναζίστικους  βομβαρδισμούς της Βρεττανιας. Φαίνεται οι Ναζί πίστευαν ότι είχε συμφωνία με τους Βρετανούς και έστρεψαν την προσοχή τους στην εισβολή της Ρωσίας τον επόμενο μήνα (22 Ιουνίου, 1941.)

Ο Χίτλερ δεν είχε καταλάβει ότι η Anglo American ελίτ ήταν (και εξακολουθεί να είναι) συνδέομενοι στενά με διεθνείς (δηλαδή Rothschild) χρηματοδότησεις.Ο Anglo American ιμπεριαλισμός είναι στην πραγματικότητα ένα μέτωπο για τις οικογένειες που κατέχουν την Τράπεζα της Αγγλίας και την Federal Reserve. Αυτές οι Εβραικες και μη-εβραϊκές οικογένειες που συνδέονται με τα χρήματα, και τον γάμο τους με την Εωσφορικη λατρεια (δηλαδή Τεκτονισμο). Τόσο ο Ρούσβελτ και Τσόρτσιλ ήταν λακέδες τους. (Όλες οι "ηγέτες" μας είναι.)

Το 1776 Meyer Rothschild χρηματοδότησε το Illuminati, μια μασονική μυστική κοινωνία που με τη σειρά του γέννησε τις μεγάλες επαναστάσεις της σύγχρονης εποχής όπως την επανάσταση των Μπολσεβίκων το 1917. Ο απώτερος στόχος είναι να καθιερωθεί η τραπεζικη δικτατορία του κόσμου , η οποία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και σήμερα.

 ΟΙ  σκοποι της δεκαετίας του 1930 ήταν να υποκινήσουν σε δύο μέτωπα, που θα άφηνε τα μεγάλα έθνη-κράτη (Αγγλία, Γερμανία και Ρωσία) κατάκοιτα. Όπως όλοι οι πόλεμοι, ο σκοπός ήταν να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, τραυματίζοντας την ανθρωπότητα, να αυξήσουν το δημόσιο χρέος και το ιδιωτικό κέρδος, και να κάνουν «παγκόσμια κυβέρνηση» (το μέλλον του ΟΗΕ) φαίνεται να είναι απαραίτητο για την "ειρήνη".

Βρετανική Πολιτική του 1930, του κατευνασμού πιθανότατα στόχο ειχε να ενθαρρύνει τις επεκτατικές βλέψεις του Χίτλερ και να προκαλέσει τον πόλεμο. Douglas Reed, η (Λονδίνο) Ανταποκριτρια των Times στο Βερολίνο, για πρώτη φορά αφησε μακρα αιχμή σε κάτι ύποπτο κατά την εφημερίδα του, κατέστειλε τις προειδοποιήσεις του για την απειλή του Χίτλερ. (Βλέπε "Διαμάχη της Σιών» του)


Διενεργεί η εταιρία Rothschild RED SYMPHONY
Γιατί η οικονομική ελίτ και θέλουν να καταστρέψουν τη Ρωσία, που δημιουργήθηκε;

Η μεταγραφή του NKVD 1938 ανάκριση του CG Rakowsky (γνωστός και ως Χαΐμ Rakeover) δίνει την απάντηση. (http://www.savethemales.ca/000275.html) Rakowsky ήταν στενός του Τρότσκυ και πρώην σοβιετικός πρεσβευτής στο Παρίσι.

Ο Πράκτορας Ρότσιλντ Λέον Τρότσκι έπρεπε να πετύχει ο Λένιν, αλλά αρρώστησε κατά την κρίσιμη στιγμή. Ο Στάλιν ήταν σε θέση να αναλάβει την εξουσία και να σώσει τη Ρωσία από τον έλεγχο Ρότσιλντ.

Για τον έλεγχο του Στάλιν, στο διεθνή χρηματοοικονομικό αναγκάστηκε να δημιουργήσει το Χίτλερ και το ναζιστικό κόμμα.η Rakowsky επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζεται απο τους Εβραίους χρηματοδότες τους Ναζί του Χίτλερ, αν δεν ήταν ενήμερη για αυτό.

«Ο πρεσβευτής Warburg ίδιος παρουσιάζεται κάτω από ένα ψεύτικο όνομα και ο Χίτλερ δεν είχε μαντέψει ακόμα τον αγώνα του ... και ο ίδιος είπε ψέματα σχετικά εκπρόσωπος της οποίας ήταν ... Ο στόχος μας ήταν να προκαλέσουν έναν πόλεμο και ο Χίτλερ ήταν ο πόλεμος ... [οι Ναζί] έλαβαν ... εκατομμύρια δολάρια για να σταλεί από την Γουόλ Στριτ, και τα εκατομμύρια των σημάτων από τα γερμανικά χρηματοδότες μέσω Schacht? [παροχή] τη συντήρηση της ΑΕ και των SS, αλλά και τη χρηματοδότηση των εκλογών ... "

Δυστυχώς για τους τραπεζίτες, ο Χίτλερ επίσης αποδείχθηκε δυσεπίλυτο προβλημα. Άρχισε να εκτυπώνει τα δικά του χρήματα!

"Πήρε πάνω για τον εαυτό του το προνόμιο της παραγωγής χρήματος και όχι μόνο φυσικά χρήματα, αλλά και οικονομικά αυτά? Ανέλαβε την παρθένα μηχανη της παραποίησης και να την εβάλε να εργαστεί προς όφελος του κράτους ... Είστε σε θέση να φανταστούμε τι θα έρθει ... αν είχε προσβληθεί από μια σειρά από άλλα κράτη και επέφερε τη δημιουργία μιας περιόδου αυταρχισμού [απόλυτο κανόνα, αντικαθιστώντας αυτή των τραπεζιτών]. Αν μπορείτε, τότε φανταστείτε την αντεπαναστατική λειτουργία του ... "

Ο Χίτλερ είχε γίνει μια μεγαλύτερη απειλή από τον Στάλιν, ο οποίος δεν είχε meddled με χρήματα. Οι Βρετανοί δεν πρόκειται να ειχαν κάνει ειρήνη με τον Χίτλερ επειδή απείλησε την καστα των τραπεζιτών ». Επιπλέον, οι Illuminati ήθελαν ένα εκτεταμένο πόλεμο, την καταστροφή της Ευρώπης και την επέκταση της ΕΣΣΔ.


SECRET υποστηρικτές του Χίτλερ
Το βιβλίο «Χρηματοοικονομικά προέλευση του εθνικοσοσιαλισμού» (1933) από το "Σίδνεϊ Warburg" παρέχει μια άλλη ματιά για το πώς η κλίκα Πεφωτισμένων υποστήριξε τον Χίτλερ. Αυτό το 70-σελίδο φυλλάδιο κατεστάλη για πολλά χρόνια, αλλά αναδημοσιεύθηκε το 1983 ως οι "Secret υποστηρικτές του Χίτλερ."

«Warburg» περιγράφει μια συνάντηση Ιούλιο του 1929 με "Carter," ο Πρόεδρος της Trust Εγγύηση JP Morgan, οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιακών Τραπεζών, «οι νέοι Ροκφέλερ" και "Γκλιν από Βασιλικό Ολλανδικό». Αυτά είναι όλα Ρότσιλντ και κυριαρχούν.

Διαπιστώθηκε ότι το Warburg, ο οποίος μίλουσε γερμανικα επρεπε να ειχε ρωτήσει τον Χίτλερ πόσα χρήματα του χρειαζόταν για να ανατρέψει την κατάσταση. Ο μόνος όρος ήταν ότι ο Χίτλερ να υιοθετησει «επιθετική εξωτερική πολιτική."

«Warburg» λεπτομέρειες απο πέντε συναντήσεις με τον Χίτλερ μεταξύ 1929 και 1933. Η πρώτη έλαβε χώρα σε ένα κελάρι ζύθου, όταν ο Χίτλερ υπολογίζονται οι ανάγκες του στο πίσω μέρος του ένα πιάτο χαρτί. Περίπου $ 25 εκατ. ευρώ μεταφέρθηκε. Αυτό ήταν εξαιρετικά σημαντικό στο βάθος της κατάθλιψης, επειδή οι Ναζί παρείχαν τροφή και καταφύγιο για πολλούς από τους υποστηρικτές τους.

Ο Χίτλερ δεν είχε πει την αιτία για αυτήν την υποστήριξη και δεν την έχουν ζητήσει. Σε δύο περιπτώσεις, αναρωτήθηκε φωναχτά αν "Warburg" ήταν ο ίδιος ο εβραϊκός, αλλά απέρριψε την ιδέα πριν από την λήψη μιας απάντησης.

Δεν υπάρχει "Σίδνεϊ Warburg», αλλά  εσωτερικα στοιχεία δείχνουν ότι ο συντάκτης θα μπορούσε να είναι ο James Warburg, γιος του ιδρυτή της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Paul Warburg. Πολλοί άνθρωποι εχουν απορρίψει αυτή την μονογραφία, οπως ακόμα μια απάτη, αλλά ο πλούτος της λεπτομέρειας και η ακριβής περιγραφη ανεκδοτων στοιχειων δείχνει το αντίθετο.

Αναρωτιέται κανείς γιατί κάποιος θα εμπαινε σε αυτό τον κόπο να αποξενώσει τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο, αν δεν ήταν ειλικρινής. Οι μόνοι άνθρωποι που με τη δύναμη για να καταστείλουν είναι αυτοί που ενοχοποιεί και έχουν μια μακρά ιστορία καταστολής παρόμοιων έργων.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
«Ποιος ελέγχει το παρελθόν ελέγχει το μέλλον: ποιος ελέγχει το παρόν ελέγχει το παρελθόν." Τζορτζ Όργουελ

Οι νικητές γράφουν την ιστορία. Η άποψή μας του Χίτλερ και του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου είναι σε μεγάλο βαθμό ένα εβραϊκό θέμα. Αρχίζω μόνο την έρευνα αυτή και θα παραδεχτώ τα λάθη μου ευτυχώς. Αυτά είναι προσωρινά συμπεράσματα μου:

Ενώ απορρίπτουν εντελώς την ρατσιστική ιδεολογία και τις θηριωδίες του Χίτλερ, μπορεί να εκπροσωπείται η τελευταία σοβαρή αντίσταση στην ατζέντα Πεφωτισμένων.

Παραδόξως ο Χίτλερ δημιουργήθηκε και χειραγωγηθηκε από τους τραπεζίτες που καταφέρθηκαν εναντίον του. Έχασε τον πόλεμο, γιατί δεν εκτιμούν μεγαλύτερη ημερήσια διάταξή τους. Αφελώς απέτυχε να αναγνωρίσει ότι ελέγχονται Αγγλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι σαν να μην πίστευε δική του προπαγάνδα.

Τυφλωμένος από ρατσιστικο ζήλο, έκανε ένα μοιραίο σφάλμα (από την άποψή του) να μην εξουδετερώσει την Αγγλία από την κατάσχεση της Μέσης Ανατολής πετρελαιοπηγές. Έκανε ένα άλλο μοιραίο λάθος με το να μην υπόσχεται να απελευθερώσει το ρωσικό λαό από την καταπίεση.Την Ναζιστική κτηνωδία τους Σλάβους τους μετατρεψε σε αδιάλλακτους μαχητές.

Αλλά η για ανοητούς ρατσιστική ιδεολογία του και η επακόλουθη βαρβαρότητα, ο Χίτλερ θα μπορούσε να έχει κάνει κάποιο καλό. Πολλοί Γερμανοί και μάλιστα ορισμένοι Γερμανοί Εβραίοι τον υποστήριξαν. Αντ 'αυτού ήταν άλλο ενα πιόνι στο παιχνίδι των διαβολικων Illuminati .

Henry Makow, Ph.D. είναι ο εφευρέτης του ταμπλό του παιχνιδιού Scruples και συγγραφέας του "πολύ δρόμο να διανύσουμε για μια ημερομηνία." Τα τελευταία άρθρα του εκθέτοντας το φεμινισμό και τη νέα παγκόσμια τάξη είναι αποθηκευμένα σε www.savethemales.ca ιστοσελίδα του Απολαμβάνει την παραλαβή των παρατηρήσεων σε henryatsavethemales.ca

Σημείωση - Σε απάντηση σε μια σειρά από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ναι, ο Δρ Makow είναι εβραϊκό λόγιος και συγγραφέας. -Ed

Από το άρθρο: http://www.rense.com/general50/itle.htm

1 σχόλιο:

  1. Ας τα διαβάσουν τα αδιάβαστα ποίμνια να μάθουν ποιοι κυβερνούν τον κόσμο που ζουμε, γιατί νομίζουν άλλα αντι άλλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή