ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

>Ι< Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ¨ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ >Ι< ( Μερος πρωτο ) ( η ανακριση απο την σταλινικη καθεστωτικη αστυνομια NKVD του Ιδρυτη της διεθνης κομμουνας Christian G. Rakovsky)

9 Νοεμβρίου του 2003
Απίστευτο και παράξενο όσο ακούγεται, η ανθρωπότητα είναι πράγματι θύμα μιας συνωμοσίας διαβολικής.
ο Πόλεμος, η κατάθλιψη και η γενοκτονία κατά τον προηγούμενο αιώνα δεν ήταν τυχαία ή αναπόφευκτη, αλλά το αποτέλεσμα ενος κακόβουλου σχεδιασμού.
Συγκλονιστικές αποδείξη είναι ένα σταλινικό εγγραφο του 1938 της αστυνομίας (NKVD) που αναφερεται στην ανάκριση του ιδρυτή της Κομμουνιστικής Διεθνούς, Ο Christian G. Ρακόφσκι, 65 ετων, ο οποίος αντιμετωπίζε ποινη εκτελεσης για συνομωσια ανατροπής του Στάλιν.
Η 50-σελίδα αντίγραφο της ανάκρισης του, που ονομάστηκε "Η Κόκκινη Συμφωνια "Δεν ήταν γραφτό να γίνει δημόσια. Επιβεβαιώνει ότι η Rothschild-Illuminati σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει τον κομμουνισμό για τη δημιουργία ενός κόσμου δικτατορίας των σούπερ πλούσιων.
Αυτό είναι ίσως το πιο εκρηκτικό πολιτικό έγγραφο στη σύγχρονη ιστορία. Η έρευνα αποκαλύπτει γιατί οι Illuminati δημιούργησαν  τον Χίτλερ και στη συνέχεια προσπάθησαν να τον καταστρέψουν, και γιατί ο Στάλιν έκανε μια συμφωνία με τον Χίτλερ το 1939.
Κριστιάν Ρακόφσκι Ήταν ένας βετεράνος της Κομμουνιστικης εμπιστευτικης. Γεννήθηκε Χαΐμ Rakeover το 1873, σπούδασε Ιατρική στη Γαλλία πριν γίνει ένας επαναστάτης. Ήταν ο ηγέτης μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που επιτέθηκε σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Το 1919, ο Λένιν τον θέτει επικεφαλη της κυβέρνησης στην Σοβιετική Ουκρανία. Συνέχισε με επιτυχία την περιοχή για τους Μπολσεβίκους στη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου. Ο Στάλιν τον διόρισε Ρωσσο πρεσβευτή στο Παρίσι το 1925.
Ρακόβσκυ ανήκε στην ισχυρή φατρία τροτσκιστικής που πήρε εντολές από τους Ρότσιλντ. Πολλοί από αυτήν την ομάδα πυροβολήθηκαν το 1937 απο το Κομμουνιστικό Κόμμα εκκαθάρισης του Στάλιν.



Ανάκριση MIDNIGHT
Οι συνθήκες της ανάκρισης τα μεσάνυχτα 26 Ιανουαρίου του 1938 ήταν πολύ δραματική.
Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πει ο Ρακόβσκυ να σώσει τη ζωή του;
Ρακόβσκυ φαίνεται να χρησιμοποιεί την τακτική του "εξαπατειν δια της αλήθειας." Κερδίζει την εμπιστοσύνη με την αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά αφήνει μερικά από έξω. Προσπαθεί να εντυπωσιάσει τον ανακριτή του ότι αυτός και ο Τρότσκι αντιπροσωπεύουν μια ανίκητη δύναμη που ο ίδιος αποκαλεί  «Η καπιταλιστική-Κομμουνιστική Διεθνή Οικονομικά».
Επιβεβαιώνει ότι το «επαναστατικό κίνημα» σχεδιάστηκε για να επιστρατεύσει την υποστήριξη με την προσποίηση και να εξυπηρετήσει και ηθικά συλλογικα ιδεώδη  της ανθρωπότητας. Ο πραγματικός στόχος όμως είναι να δώσει συνολική παγκόσμια δύναμη στους τραπεζίτες από τη διαίρεση της κοινωνίας των πολιτών και την υπονομεύση της κατεστημένης εξουσίας.
"Επανάσταση" πραγματικά σημαίνει, "ανατροπή" δυτικού πολιτισμού.
«Ο Χριστιανισμός είναι ο μόνος πραγματικός εχθρός μας από όλα τα πολιτικά και οικονομικά φαινόμενα των αστικών κρατών είναι μόνο οι συνέπειές της», Ρακόφσκι, λέει. (Griffin, σελ.. 264)
Η ειρήνη είναι «αντεπαναστατικη», δεδομένου ότι είναι ο πόλεμος που ανοίγει το δρόμο για την επανάσταση.
Ρακόφσκι, του οποίου η γλώσσα έχει χαλαρώσει, με μια ήπια μεθυστικά στο κρασί του, αναφέρεται στην ως Illuminati "αυτοί" ή "τους." Είναι μέλος αν και δεν αποτελεί μέρος του εσωτερικού κύκλου.
Εξηγεί ότι το "Illuminati" είναι μια μασονική μυστική κοινωνία αφιερωμένη στον κομμουνισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδρυτής του Adam Weishaupt πήρε το όνομα από τη "δεύτερη αντιχριστιανική συνωμοσία της εποχής εκείνης, ο Γνωστικισμός." (249)


ΠΩΣ ΑΥΤΗ
Η συναρπαστική περιγραφή Αναδυεται


  Στην ανάκριση ήταν ένας από τους πιο έξυπνους πράκτορες του Στάλιν, ο Γαβριήλ Kus'min γνωστος ως "Gabriel".
Εκτός απ 'αυτόν και ένα κρυφό τεχνικό ήχου, ο γιατρός Χοσέ Landowsky ήταν το μόνο άλλο πρόσωπο παρόν.
Επιστρατεύτηκε από το NKVD για να βοηθήσει "χαλαρώσει τις γλώσσες των κρατουμένων," ο Δρ Landowsky ήταν χτυπημένος από τα πολλά βασανιστήρια που είδε.
Η ανάκριση του Ρακόφσκι, όμως, ήταν εγκάρδια. Ο Δρ Landowsky αμφιβάλλει εάν η ήπια ευφορία που έβαλε στο ποτό του Ρακόφσκι είχε τόσο μεγάλη επίδραση.
Η ανάκριση, η οποία διεξήχθη στη γαλλική διήρκεσε από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 π.μ. Μετά,ο Kus'min Landowsky διέταξε να μεταφράσουν τη συνέντευξη στα ρωσικά και να κάνουν δύο αντίγραφα.
Το περιεχόμενο ήταν τόσο μπερδεμενο στο μυαλο του εξαιτιας του  Landowsky που έκανε μια πρόσθετη ληψη  άνθρακα για στον εαυτό του. "Δεν λυπάμαι που δεν είχα το θάρρος γι 'αυτό», έγραψε. (279) (Οι Μπολσεβίκοι είχαν πυροβοληθεί ο πατέρας Landowsky, ένας συνταγματάρχης του τσαρου, κατά τη διάρκεια της επανάστασης του 1917.)
Ένας ισπανοφασιστικός εθελοντής βρισκει αργότερα το χειρόγραφο στο νεκρό σώμα Landowsky σε μια καλύβα στο Πέτρογκραντ μέτωπο κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το πήρε πίσω στην Ισπανία, όπου είχε δημοσιευθεί ως «Sinfonia en Rojo Mayo". το 1949.
Το πλήρες κείμενο από το "The Red Symphony" τέθηκε σε απευθείας σύνδεση από τον Peter Myers.
Η μεταγραφή δημοσιεύθηκε στην αγγλική γλώσσα το 1968 ως "Το Κόκκινο Συμφωνική: X-Ray της Επανάστασης». Μπορείτε να το βρείτε στο Des Γκρίφιν "Τέταρτο Ράιχ των πλουσίων." (1988) Θα ήθελα να συστήσω αυτό το βιβλίο και ό, τι αυτό πρόστιμο άνθρωπος έχει γράψει.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
Ρακόβσκυ δίνει τον ανακριτή του μια εκπληκτική θέα στο εσωτερικό της σύγχρονης ιστορίας, προκειμένου να αποδείξει ότι οι χορηγοί του ηθελαν να ελέγξουν τον κόσμο.
"Τα χρήματα είναι η βάση της εξουσίας», λέει ο Ρακόφσκι, ο Ρότσιλντ  την παρασκευάζει, χάρη στο τραπεζικό σύστημα.
Το «επαναστατικό κίνημα» ήταν μια προσπάθεια από τους Meyer Rothschild και τους συμμάχους του να προστατεύσει και να επεκτείνει αυτό το μονοπώλιο με τη δημιουργία ενός ολοκληρωτισμου Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Σύμφωνα με Ρακόφσκι, "Οι Ρότσιλντ δεν ήταν οι ταμίες, αλλά οι αρχηγοι αυτής της πρώτης μυστικής κομμουνισμό ... Μαρξιστικης και τα υψηλότερα αρχηγικα στελεχη της Πρώτης Διεθνούς ... ελέγχονταν από Baron Rothschild Lionel, [1808-1878] επαναστατική .πορτρέτο του οποίου έγινε από τον Ντισραέλι στην αγγλική Premier, ο οποίος ήταν επίσης δημιούργημα του, και μας έχει αφήσει  μ [το μυθιστόρημα του Ντισραέλι »Coningsby.']" (250)
Ο γιος του Lionel Ναθαναήλ (1840-1915) που απαιτουσε  την ανατροπή της χριστιανικής Romanoff δυναστεία. Μέσα από πράκτορες του Jacob Schiff και Warburg, αδελφοί, χρηματοδότησε την ιαπωνική πλευρά του Ρωσο ιαπωνικόυ πόλεμου, και μια αποτυχημένη εξέγερση στη Μόσχα το 1905. Τότε αυτός προκάλεσε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο (ο Τρότσκι ήταν πίσω από τη δολοφονία του αρχιδούκα Φερδινάνδου)? Και χρηματοδότησε το 1917 Επανάσταση των Μπολσεβίκων. Ο Ρακόβσκυ λέει ότι είχε εμπλακεί προσωπικά στην μεταφορά κεφαλαίων στη Στοκχόλμη. (251-252)
Το εβραϊκό εργατικό κίνημα ή "bund" ήταν όργανο των Ρότσιλντ. "Μυστικη φράξια" του Bund της διεισδύε σε όλα τα σοσιαλιστικά κόμματα στη Ρωσία και παρείχε την ηγεσία για τη Ρωσική Επανάσταση. Ο Αλέξανδρος Κερένσκι, ο μενσεβίκος Πρωθυπουργός ήταν ένα μυστικό μέλος. (253)
Ο Λέον Τρότσκι έπρεπε να γίνει ο ηγέτης της ΕΣΣΔ. Ο Τρότσκι, ένας Εβραίος, παντρεύτηκε την κόρη ενός από τους στενότερους συνεργάτες Ρότσιλντ, τραπεζίτης Άβραμ Zhivotovsky και έγινε μέρος της "συμμαχίας".

Δυστυχώς,  οι «εθνικοι» κομμουνιστές, όπως ο Λένιν (το ένα τέταρτο Εβραίος) πήρε με τον τρόπο. Ο Λένιν και ο Τρότσκι τα ακύρωσαν έκαναν ειρήνη με τη Γερμανία (Συνθήκη του Μπρεστ Λιτόφσκ, 1918.) Αυτό δεν ήταν το σχέδιο του Ρότσιλντ.
Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έπρεπε να τελειώσει αυτο που με  τρόπο τελειωσε με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ρωσία έπρεπε να υπερβεί τη Γερμανία το 1918 και να στήριξει τους τοπικους "επαναστάτες" για τη δημιουργία μιας "δημοκρατιας λαών ".
Ο Τρότσκι ήταν υπεύθυνος για την απόπειρα δολοφονίας του Λένιν το 1918, αλλά επέζησε ο Λένιν. Όταν ο Λένιν είχε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο το 1922, ο Τρότσκι είχε Levin, εβραϊκή γιατρός του Λένιν.
Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, το αναπάντεχο συνέβη. Ο Τρότσκι αρρώστησε και ο Στάλιν ήταν σε θέση να πάρει την εξουσία. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή, οι τροτσκιστές προσποιήθηκαν την υποστήριξη του Στάλιν και το καθεστώς του διείσδυσε προκειμένου να το σαμποτάρουν.
ο Rakowsky χαρακτηρίζει τον Στάλιν ως «βοναπαρτιστικο», εθνικισμο, σε αντίθεση με το διεθνές κομμουνιστικό, όπως ο Τρότσκι.
"Είναι ένας δολοφόνος της επανάστασης, δεν θα εξυπηρετήσουν, αλλά κάνει χρήση των υπηρεσιών του? Αυτός αποτελεί τον πιο αρχαίο ρώσικο ιμπεριαλισμό, όπως ο Ναπολέων ταυτίστηκε με τους Γαλάτες ..." (257)

  Στάλιν
Για τον έλεγχο του Στάλιν, στο διεθνή χρηματοοικονομικό αναγκάστηκε να δημιουργήσει ο Χίτλερ και το ναζιστικό κόμμα.Ο Rakowsky επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζε Εβραίους χρηματοδότες των Ναζί του Χίτλερ, αν δεν ήταν ενήμεροι για αυτό.
πρεσβευτής Warburg παρουσίασε τον εαυτό του κάτω από ένα ψεύτικο όνομα και ο Χίτλερ δεν είχε μαντέψει ακόμα και μετα τον αγώνα ... Επίσης, ο ίδιος είπε ψέματα σχετικά με εκπρόσωπο του οποίου ήταν ... Στόχος μας ήταν να προκαλέσουμε έναν πόλεμο και ο Χίτλερ ήταν ο πόλεμος ... [οι Ναζί] έλαβε ... εκατομμύρια δολάρια για να σταλεί από την Γουόλ Στριτ, και τα εκατομμύρια των σημάτων από τα γερμανικά χρηματοδότες μέσω Schacht? [Παροχή] τη συντήρηση της Α.Ε. και το SS και επίσης η χρηματοδότηση των εκλογών ... "(259-260)
Δυστυχώς για τους τραπεζίτες, ο Χίτλερ επίσης αποδείχθηκε δυσεπίλυτο προβλημα. Άρχισε να εκτυπωνει τα δικά του χρήματα!
"Πήρε πάνω για τον εαυτό του το προνόμιο της παραγωγής χρήματος και όχι μόνο φυσικά χρήματα, αλλά και οικονομικά αυτά? Ανέλαβε την παρθένα μηχανήματα της παραποίησης και  τα εβάλε να εργαστουν προς όφελος του κράτους ... Είστε σε θέση να φανταστούμε τι θα έρθει ... αν είχε προσβληθεί από μια σειρά από άλλα κράτη και επέφερε τη δημιουργία μιας περιόδου αυταρχισμού [απόλυτο κανόνα, αντικαθιστώντας αυτή των τραπεζιτών]. Αν μπορείτε, τότε φανταστείτε τις αντεπαναστατικες λειτουργίες του ... " (263)
Ο Χίτλερ είχε γίνει μια μεγαλύτερη απειλή από τον Στάλιν, ο οποίος δεν είχε meddled με χρήματα. Παρούσα αποστολή Ρακόβσκυ ήταν να πείσει τον Στάλιν για να κάνει ένα σύμφωνο με τον Χίτλερ και να μετατρέψει την επιθετικότητα του Χίτλερ εναντίον της Δύσης. Ο σκοπός ήταν για τη Γερμανία και τα Δυτικά έθνη να εξαντλήσει κάθε άλλο πριν από ένα άλλο μέτωπο άνοιξε στην Ανατολή.
[Σύμφωνα με τον Walter Kravitsky, ο επικεφαλής της σοβιετικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών στην Ευρώπη, που αυτομόλησε στη Δύση και αργότερα δολοφονήθηκε το 1941, ο Στάλιν ήταν αποφασισμένος να κάνει ένα σύμφωνο με τον Χίτλερ ήδη από το 1934. Δεν είχε καμία επιθυμία να πολεμήσει τους Ναζί. Είναι δυνατόν Ρακόφσκι και οι χορηγοί του δεν το γνωρίζουν αυτό; Kravitsky Στη μυστική υπηρεσία του Στάλιν (1939)]
Ρακόβσκυ κάλεσε τους Ρώσους να χρησιμοποιήσει την τακτική του "εξαπατούν με την αλήθεια." Οι Ρώσοι ήταν να εντυπωσιάσει τον Χίτλερ με γνήσια επιθυμία τους για ειρήνη. Ο Χίτλερ δεν ήταν να υποψιάζεται ότι είχε συσταθεί για έναν πόλεμο σε δύο μέτωπα.
Ο Στάλιν είχε δοθεί η δυνατότητα επιλογής. Αν συμφώνησαν να διαχωρίσουν την Πολωνία με τον Χίτλερ, η Δύση θα κηρύξει τον πόλεμο σε μόνο μία επιτιθέμενο, Γερμανία. Αν αρνιόταν, οι τραπεζίτες θα επιτρέψει τον Χίτλερ για να τον καθαιρέσει.
Kus'min απαίτησε κάποιο υψηλό επίπεδο επιβεβαίωση. Ο Ρακόβσκυ του είπε να δει τον Joseph Davies, ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Μόσχα, ένας συνάδελφος Τέκτων και εκπρόσωπος της Διεθνούς Κομμουνιστικής Ρούσβελτ διοίκηση.
Κάποιος εστάλη Davies ο οποίος επιβεβαίωσε ότι "θα ήτανε μεγάλο κέρδος" αν Ρακόφσκι πήρε αμνηστία. Στις 2 Μαρτίου 1938, ένα ισχυρό μήνυμα ραδιόφωνο στάλθηκε στη Μόσχα τον αλγόριθμο του Λονδίνου πρεσβεία της.
«Αμνηστία ή η ναζιστική κίνδυνος θα αυξηθεί", ανέφερε. Davies παρακολούθησε δίκη Ρακόφσκι και του έδωσε ένα μασονικό χαιρετισμό. Την ίδια ημέρα, 12 Μαρτίου 1938, ο Χίτλερ βάδισε στην Αυστρία.
Θανατική ποινή Ρακόβσκυ του μετατράπηκε. Ορισμένοι πιστεύουν και έζησε τα χρόνια του στο πλαίσιο ψευδώνυμα. Μια άλλη πηγή έχει τον πυροβόλησαν το 1941.
Μυστικές διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν με τον Χίτλερ. Το αποτέλεσμα ήταν ο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ σύμφωνο που υπογράφηκε τον Αύγουστο του 1939 μόλις μία εβδομάδα πριν από την εισβολή στην Πολωνία.
Η ανάκριση φαίνεται να έχουν δημιουργήσει μια συμφωνία μεταξύ του Στάλιν και των Illuminati.

ΡΩΣΙΑ Αγώνες στην εταιρία Rothschild ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ

Η Ευρώπη και οι Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και καιρό να υποκύψει Ρότσιλντ Illuminati έλεγχο. Στη Ρωσία, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες σπασμούς θανάτου.
Πρόσφατα, Βλαντιμίρ Πούτιν συνελήφθη Khordordovsky Μιχαήλ, ο επικεφαλής της μεγαλύτερης εταιρείας πετρελαίου της Ρωσίας "Γιούκος" και "ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Ρωσία."
Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι η Ρωσία θα αδράξει 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων του 26% των μετοχών της εταιρείας πετρελαίου, ένα από τα πολλά εθνικά περιουσιακά στοιχεία λεηλάτησαν στην αναδιοργάνωση του κομμουνισμού πριν από 15 χρόνια.
Τότε μαθαίνουμε οι μετοχές που έχουν ήδη είχε περάσει σε τίποτε άλλο παρά τραπεζίτη Τζέικομπ Ρότσιλντ, στο πλαίσιο μιας "προηγουμένως άγνωστη συμφωνία" σχεδιάστηκε για μια τέτοια περίσταση. Οι δύο γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια ", μέσω της αμοιβαίας αγάπης τους για τις τέχνες."
Ρακόβσκυ Kus'min είπε ότι ποτέ δεν το Illuminati λαμβάνουν πολιτικές και οικονομικές θέσεις. Χρησιμοποιούν "μεσάζοντες".
«Οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί άνδρες μόνο από άχυρο .... παρόλο που καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις και εμφανίζονται να είναι οι συγγραφείς των σχεδίων που εκτελούνται ..." (248-249)
Προφανώς Khodordovsky είναι ένας "διαμεσολαβητής" για Ρότσιλντ. Έτσι είναι ο Ρίτσαρντ Περλ, ο Χένρι Κίσινγκερ και ο Αριέλ Σαρόν, που κάθε τάχθηκε κατά δράση του Πούτιν. Perle, ο αρχιτέκτονας του πολέμου στο Ιράκ, ζήτησε την απομάκρυνση της Ρωσίας από την Ομάδα των Οκτώ. Σαρόν εξέφρασε την ανησυχία του για «διώξεις των Εβραίων επιχειρηματιών." Khodordovsky είναι εβραϊκή, όπως είναι ο Σάιμον Κούκες διάδοχό του. Και Perle και ο Κίσινγκερ.
Πολλοί Εβραίοι εξυπηρετούν το Illuminati και ότι είναι αιτία του αντισημιτισμού. Όμως, ο Τόνι Μπλερ και τον Τζορτζ Μπους να εξυπηρετήσει πάρα πολύ και δεν είναι Εβραίοι. Η σύνθεση των Μπίλντερμπεργκ και η Κρανίο και Οστά είναι ως επί το πλείστον δεν είναι εβραϊκό. Το Illuminati είναι μια συμμαχία μεταξύ των Ρότσιλντ, και σούπερ του κόσμου πλούσια ενωμένη από τον Τεκτονισμό, των οποίων ο Θεός είναι ο Εωσφόρος.
ΠΗΓΗ http://www.savethemales.ca/000280.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου