ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

>Ι< ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΤΕΝΒΕΡ ΚΑΙ Η ΣΥΝΩΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ-ΜΑΣΟΝΩΝ-ROTHCHILD(Αποκαλυπτικα βιντεο)

Δημοσιεύτηκε από στις 22 Απριλίου 2011 και αρχειοθετείται κάτω Στοά, Ειδήσεις. Μπορείτε να ακολουθήσετε οποιεσδήποτε απαντήσεις σε αυτήν την είσοδο μέσω της RSS 2.0. Μπορείτε να παραλείψετε το τέλος και να αφήσετε μια απάντηση Ντένβερ Αεροδρόμιο: Πορτραίτο της Σινο-Σοβιετικό στρατιώτη-ισλαμική εισέβαλαν στην Αμερική και την καταστροφή Παραβάτων Προτεστάντων και Βαπτιστων Χριστιανων
Quantcast

Ξέρουμε οτι το Ντένβερ θα είναι το νέο κεφάλαιο της αμερικανικής αυτοκρατορίας μια φορά κάτω από στρατιωτικό νόμο, μία φορά την Ουάσινγκτον, έχει υποστεί του 10 κιλοτόνων πυρηνική έκρηξη ευγένεια της NSA / CIA / FBI / DHS. Όλες οι στρατιωτικές και πολιτικές ομάδες πληροφοριών θα εδρεύουν στην παπική πόλη εποπτεύεται από τον Αρχιεπίσκοπο του Ντένβερ όπως συνιστάται από τους Ιησουίτες από τους Regis Πανεπιστήμιο. Κατά την άφιξη της πτήσης στο αεροδρόμιο του Ντένβερ, σε όλους τους επιβάτες θα πρέπει να υπενθυμίζεται ο σκοπός της Νέας Τάξης Πραγμάτων-Νέα Τάξη Πραγμάτων του Πάπα! Σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί, υπάρχει ένα τεράστιο στρατόπεδο θανάτου και εξόντωσης εγκατάσταση κάτω από το αεροδρόμιο, μια τελειοποιημένη μηχανή της ενοποιημένης Διεθνούς Κοινότητας Πληροφοριών του Πάπα, δηλαδή,  Γραφείο της Ιεράς Εξέτασης!


Πρέπει να υπάρχει Νέα Τάξη Πραγμάτων για τον αποκλεισμό του  συνταγματος των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής, το τελευταίο προπύργιο της Προτεσταντικής Μεταρρύθμισης, έχει καταστραφεί για πάντα. Μέρος αυτού του τελικού σχεδιου θα είναι η καταστροφή από το διάταγμα του ΠΑΠΑ η Σινο-Σοβιετικό-μουσουλμανική εισβολή. Αυτος ο τριμερής συνασπισμός απεικονίζεται στο έργο τέχνης που απεικονίζει ένα στρατιώτη ντυμένο στα πράσινα (κινέζικα), κρατώντας δύο όπλα, ένα ρωσικό (AK-47) ενα ισλαμικο (Scimitar). Το Scimitar  τρύπα ενα Περιστέρι, Που συμβολίζει την Αγία Γραφή, με βάση το προτεσταντικό χριστιανισμό και Βαπτιστων τώρα αποστάτης. Για το Ανέστη ο Υιός του Θεού καταστράφηκε ο αποστάτης του Χριστιανισμού στη Βόρεια Αφρική με το Βατικανό-Ισλάμ δημιουργήθηκε ως το 750 μ.Χ.?  Κατέστρεψε τον αποστάτη της Ορθοδοξίας της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και το Βατικανό-Ισλάμ δημιουργήθηκε ως το 1453 μ.Χ.? Κατέστρεψε τον  αποστάτη της Ορθοδοξης  Ρωσικής Αυτοκρατορίας με τον κομμουνισμό Ιησουϊτών το 1917 μ.Χ.?Κατέστρεψε τον αποστάτη προτεσταντικό χριστιανισμό της Κινεζικής Αυτοκρατορίας με τον κομμουνισμό Ιησουϊτών το 1949 μ.Χ.? ακόμα και έτσι η(δηθεν)Αναστάση του  Ιησού Χριστού πρόκειται να καταστρέψει τον αποστάτη προτεσταντισμο και Βαπτιστων Χριστιανων της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας (1868-σήμερα). ΤΟ Ανέστη ο Υιός του Θεού θα διευκολύνει τη χρήση στην καταστροφή Και ο κομμουνισμός και το Ισλάμ σήμερα σκηνοθετουν το Μαύρο Πάπα μέσω του υψηλού επιπέδου, Illuminized Ελευθεροτέκτονες Θρησκευτικες αποφάσεις, τόσο σατανικές. (Ναι, αγαπητέ αναγνώστη, των σοσιαλιστικη  κομμουνιστικη είναι μια θρησκεία που γεννηθηκε στη Ρώμη για την καταστροφή όλων των λευκών εθνών  από την Προτεσταντική Μεταρρύθμιση!).


Εν κατακλείδι, Παρατηρούμε την τέχνη σε όλο το αεροδρόμιο ότι ο Ιησουΐτης Superior Γενικά, χρησιμοποιώντας υψηλή του Σκωτίας-Rite Ελευθεροτέκτονες, Έχει απεικονίσει την πλοκή της Μαύρης Αδελφότητας Ράσο και την καταστροφή των μαύρων, ισπανόφωνων και Shemitic Εβραίων στη Βόρεια Αμερική. Για να επιτευχθεί αυτό υπολογίζεται μαζική δολοφονία, Λευκό Ιησουιτών φασισμός πρέπει πρώτα να ανέβει στην εξουσία για να σκοτώσουν αυτους τους στοχευμένους λαους. Στη συνέχεια, η τελική πράξη του αφανισμού μας θα ξεδιπλωθεί με την αμερικανική αυτοκρατορία της Σινο-Σοβιετικό-μουσουλμανικής εισβολής από τη Δύση, Βορρά και του Νότου. Όπως συνέβη και στο Λευκό Παραβάτη,την προτεσταντική Γερμανία, οπότε θα είναι εδώ στη Λευκή Παραβάτη προτεσταντική Αμερική. Ίδια αποστασία,  ίδια καταστροφή, και ο ίδιος δικαστής όλης της γης, ο αναστημένος Υιός του Θεού, ακόμη και ο Κύριος Ιησούς Χριστός στον οποίον οποιοσδήποτε έχει εκδοσεί απόφαση, τόσο στον ουρανό και στη γη (Κατά Ματθαίον 28:18-20)!
Διάδρομοι στο Σχήμα αριστερόχειρη Spin-Ναζί Suavastika, Denver Airport
http://www.vaticanassassins.org/denver-international-airport-masonic-massive-foreboding-extermination-camp/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου