ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ Ο ΓΕΣΟΥΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ!! ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ!!!

alt

Σε νέο βιβλίο του ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' προσωπικώς απαλλάσσει τους Εβραίους από τους ισχυρισμούς, ότι ευθύνονται για τη θανάτωση του Ιησού Χριστού, αποσείοντας συγχρόνως την έννοια "συλλογικής ενοχής των Εβραίων", η οποία στοιχειώνει αιώνες τις σχέσεις των Χριστιανών μαζί τους.
Αυτή η νέα, βιβλική και θεολογική συνάμα, εκτίμηση διατυπώνεται από τον Πάπα σε κεφάλαιο στο δεύτερο τόμο του βιβλίου του "ο Ιησούς της Ναζαρέτ"-κυκλοφορεί μέσα στην προσεχή βδομάδα.
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία επίσημα απέσεισε, πάντως, τη "συλλογική ενοχή των Εβραίων" για τη θανάτωση του Ιησού Χριστού, με σημαντική απόφασή της κατά τη Δεύτερη Σύνοδό της εν Βατικανώ στη διάρκεια του 1965.
Κρίνεται ήδη ότι, για πρώτη φορά, ένας Πάπας τόσο λεπτομερειακά και εξαντλητικά συγκρίνει και τεκμηριώνει με βάση τις υπάρχουσες αφηγήσεις στην Καινή Διαθήκη για τη θανάτωση του Ιησού Χριστού, μετά την απόφαση που έλαβε σχετικά ο Ρωμαίος Πόντιος Πιλάτος.
"Πρέπει να διερωτηθούμε τώρα: ποίοι ακριβώς ήταν οι κατήγοροι του Ιησού Χριστού;", γράφει ο Πάπας, σε αντίστιξη με τους ισχυρισμούς στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο πως "ήταν οι Εβραίοι".
Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΕ ΣΠΑΘΙ
"Το ότι ο Ιωάννης χρησιμοποιεί την έκφρασή αυτήν ουδόλως και κατά καμία έννοια σημαίνει, όπως θα μπορούσε να υποθέσει ο σύγχρονος αναγνώστης, ότι "ο λαός του Ισραήλ, γενικώς, είναι ρατσιστής στο χαρακτήρα του".
"Τελικά, ο Ιωάννης ήταν Εβραίος, όπως κι ο Ιησούς Χριστός κι οι υποστηρικτές του. Όλη η πρώιμη χριστιανική κοινότητα αποτελείτο από Εβραίους", γράφει ο Πάπας.
Ο Ιωάννης αντιδιαστέλλει με την "Αριστοκρατία στο Ναό", που ήθελε να θανατωθεί ο Ιησούς Χριστός επειδή δήλωνε: " είμαι ο βασιλιάς των Εβραίων", παραβιάζοντας τον θρησκευτικό τους Νόμο.  Αυτά λέει ο Πάπας αλλά εμείς θα προχωρήσουμε παραπέρα με βάση την λογική!!Ας πάμε στα γεγονότα με βάση τα κείμενα της Καινής Διαθήκης και ορισμένων απόκρυφων Ευαγγελίων!!Ο Ιησούς αυτοπροσδιοριζόταν σε όλη την Καινή ως Βασιλιάς των Ιουδαίων, αυτό ενοχλούσε το Ιουδαϊκό ιερατείο και τίποτε άλλο!!Δεν κινδύνευε το ιερατείο από τον Ιησού διότι δεν είχε καμία απήχηση στον Ιουδαϊκό λαό,και αυτό φάνηκε στην σύλληψή του αλλά και στην δίκη του όπου δεν βρέθηκε κανείς να τον υπερασπισθεί!!Ακόμα και στην Σταύρωσή του πέθανε μόνος!!Άλλο σημαντικό στοιχείο της μικρής απήχησης που είχε ο Ιησούς στους Ιουδαίους είναι το γεγονός ότι ελάχιστοι τον πίστεψαν ως γιό Θεού!!  Τι φοβήθηκε το Ιουδαϊκό ιερατείο και ζήτησε από τους Ρωμαίους την Σταύρωσή του??Και γιατί δεν έβαλαν κάποιον δικό τους να τον σκοτώσουν στα κρυφά ώστε να μην ηρωποιηθεί??Οι Ρωμαίοι γιατί Σταύρωσαν τον Ιησού?Σύμφωνα με την Καινή ο Ιησούς έκανε ¨θαύματα¨και πνευματικές συζητήσεις??  Τι είχαν να φοβηθούν οι Ρωμαίοι??24 Ότε δε ήλθον εις την Καπερναούμ, προσήλθον προς τον Πέτρον οι λαμβάνοντες τα δίδραχμα και είπον· Ο διδάσκαλός σας δεν πληρόνει τα δίδραχμα;  
25 Λέγει, Ναι. Και ότε εισήλθεν εις την οικίαν, προέλαβεν αυτόν ο Ιησούς λέγων· Τι σοι φαίνεται, Σίμων; οι βασιλείς της γης από τίνων λαμβάνουσι φόρους ή δασμόν; από των υιών αυτών ή από των ξένων; Μτ 22:21Ρωμ 13:7   26 Λέγει προς αυτόν ο Πέτρος· Από των ξένων. Είπε προς αυτόν ο Ιησούς· Αρα ελεύθεροι είναι οι υιοί.    27 Πλην διά να μη σκανδαλίσωμεν αυτούς, ύπαγε εις την θάλασσαν και ρίψον άγκιστρον και το πρώτον οψάριον, το οποίον αναβή, λάβε, και ανοίξας το στόμα αυτού θέλεις ευρεί στατήρα· εκείνον λαβών δος εις αυτούς δι' εμέ και σε!!!   Αυτά που γράφουμε εδώ δεν είναι από το μυαλό μας είναι μέσα από την Καινή Διαθήκη!!Με την παραπάνω φράση ο Ιησούς δεν θεωρεί τον εαυτό του γιο του "Βασιλιά του ουρανού"Γιαχβέ, αλλά του Βασιλιά των Ιουδαίων Δαυίδ!!Κι αυτό γιατί ως γιος του Δαυίδ ειχε δικαιώματα στον θρόνο του!!  Δείτε και το παρακάτω κείμενο το οποίο διέφυγε από την πατερική λογοκρισία!!      1 Αφού δε εγεννήθη ο Ιησούς εν Βηθλεέμ της Ιουδαίας επί των ημερών Ηρώδου του βασιλέως, ιδού, μάγοι από ανατολών ήλθον εις Ιεροσόλυμα, λέγοντες· Λκ 2:4   2 Που είναι ο γεννηθείς βασιλεύς των Ιουδαίων; διότι είδομεν τον αστέρα αυτού εν τη ανατολή και ήλθομεν διά να προσκυνήσωμεν αυτόν.    3 Ακούσας δε Ηρώδης ο βασιλεύς, εταράχθη και πάσα η Ιεροσόλυμα μετ' αυτού,    4 και συνάξας πάντας τους αρχιερείς και γραμματείς του λαού, ηρώτα να μάθη παρ' αυτών που ο Χριστός γεννάται.    5 Εκείνοι δε είπον προς αυτόν· Εν Βηθλεέμ της Ιουδαίας· διότι ούτως είναι γεγραμμένον διά του προφήτου·    6 Και συ, Βηθλεέμ, γη Ιούδα, δεν είσαι ουδόλως ελαχίστη μεταξύ των ηγεμόνων του Ιούδα· διότι εκ σου θέλει εξέλθει ηγούμενος, όστις θέλει ποιμάνει τον λαόν μου τον Ισραήλ. Μιχ 5:2Ιω 7:42   Βλέπουμε εδώ ότι οι μάγοι δεν μιλούν για κάποιον Βασιλέα του κόσμου ούτε για κανένα γιο του Θεού!!  
Εδώ μιλούν ξεκάθαρα για τον Βασιλιά των Ιουδαίων!!Ο Ιησούς είχε την ευκαιρία να ανακηρυχτεί βασιλιάς ,αν όχι ολόκληρου του Ισραήλ ,τουλάχιστον ενός τμήματός του!!Αυτός όμως ήθελε τον θρόνο του Ισραήλ και οχι ενα κομματι!!Δειτε τι λεει ο Ιωαννης:14 Οι άνθρωποι λοιπόν, ιδόντες το θαύμα, το οποίον έκαμεν ο Ιησούς, έλεγον ότι Ούτος είναι αληθώς ο προφήτης ο μέλλων να έλθη εις τον κόσμον. Λκ 7:16, Λκ 24:19, Ιω 4:19 
15 Ο Ιησούς λοιπόν γνωρίσας ότι μέλλουσι να έλθωσι και να αρπάσωσιν αυτόν, διά να κάμωσιν αυτόν βασιλέα, ανεχώρησε πάλιν εις το όρος αυτός μόνος.   16 Καθώς δε έγεινεν εσπέρα, κατέβησαν οι μαθηταί αυτού εις την θάλασσαν, Μτ 14:23, Μκ 6:47   17 και εμβάντες εις το πλοίον, ήρχοντο πέραν της θαλάσσης εις Καπερναούμ. Και είχεν ήδη γείνει σκότος και ο Ιησούς δεν είχεν ελθεί προς αυτούς,   18 και η θάλασσα υψόνετο, επειδή έπνεε δυνατός άνεμος.Ο Ιησούς ήταν ο αρχηγός της τρομακτικής οργάνωσης των Εσσαίων Ζηλωτών , φορολογούσαν τα μέλη της συμμορίας του Ιησού και συγκεντωναν απιστευτα ποσα!!Χρέη ταμία εκτελούσε ο Ιούδας ο Ισκαριώτης ο οποίος έβαζε χέρι συχνά στο ταμείο ατιμώρητα!!Υποχρέωναν  τα μέλη να πουλήσουν  τις περιουσίες τους και τους έπαιρναν τα χρήματα!!Η τιμωρία σε όποιον κρατούσε λίγα χρήματα από την πώληση της περιουσίας του ήταν ο Θάνατος με δήμιο τον Πέτρο!!Βλέπε στην Καινή για την δολοφονία του Ανανία και της γυναίκας  Σαμφείρας!!  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΘΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!  ΙΕΡΟΥ1.png ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ... ΗΓΕΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΙ ...ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ... ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ... ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ [ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ..] ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ... ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΙ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΩΣ ΟΙ ΟΦΕΙΣ ... ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ...ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!,ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΣΟΥ ΚΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ .. ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΛΠ ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ .. ΑΛΛΙΩΣ .... ΟΣΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΚΙ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΔΩΣΕΙΣ ..... ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ.... Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ....ΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΑΣ ... ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ... ΚΙ Ο ΚΛΑΥΘΜΟΣ ΚΙ ΟΔΥΡΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΩΝ .... ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.. [ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ Η ΚΟΛΑΣΗ = ΤΙΜΩΡΙΑ Η ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ] ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ''ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ'' ΚΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ .... ΑΠΛΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ .... ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ-ΟΔΗΓΗΣΕΙ ..ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 150  ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου