ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΟΥ ΙΩΣΗΦ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ!!

 

ΝΑΖΩΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΞΥΛΟΥΡΓΟΥ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ!!ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΜΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΒΑΠΤΙΣΑΤΕ .........ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟ!!

53 σχόλια:

  1. Ρε βοθρε αμόρφωτε διάβασε πρώτα ιστορία και μετά γράφε.
    Θα μάθεις πλέον να μη πετάς σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΥΤΟΘΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ!!ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!
    https://www.ieidiseis.gr/ellada/211296/fotia-sti-voiotia-kaigetai-to-istoriko-monastiri-tou-osiou-louka-vinteo?fbclid=IwAR0IBVL7bUnyTbIWc4BbvJWQKxA86ANxBvgikm4YAr3P8WzC7ClPS86CKzo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουσταρα ανθελληνα γαμμημενο σκατοτουρκοσκουλικο ειναι μοναστήρι με ένδοξη ιστορία και ένδοξο παρελθόν. Στην επανάσταση και εναντίον της σκατοφαρα σου σκατοτουρκε αμόρφωτε καλόγεροι και επαναστάτες γαμαγανε τους Τουρκοκύπριους που σε φέρανε.
      Γι'αυτό χαίρεσαι ανθελληνικό σκουλίκι.
      Τον βόθρο σου και στη πατρίδα σου.
      Μαλακομπουκωμα λες και δε είναι γνωστό ποιους εξυπηρετείς δήθεν Έλληνες θεοί και μαλακίες που ούτε ενα άρθρο δεν έχεις για αυτούς γιατί απλά δε ξέρεις τίποτα μαλακα μη ξαναπιάσει τους Έλληνες στο σκατοστομα σου.

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΜΠΡΗΣΤΗ.

      ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ.

      Επίσκοπος Σαλώνων, ηγετική μορφή της Επανάστασης του 1821 στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και ο πρώτος ιεράρχης που «έπεσε» κατά τη διάρκεια του Αγώνα.

      Ο Ησαΐας γεννήθηκε το 1778 στη Δεσφίνα Παρνασσίδας. Έφερε το κοσμικό όνομα Ηλίας και σε ηλικία είκοσι ετών έγινε δόκιμος μοναχός στη Μονή Τιμίου Προδρόμου της περιοχής. Αργότερα χειροτονήθηκε διάκονος στη Μονή Οσίου Λουκά και ονομάστηκε Ησαΐας. Το 1814 μετέβη στην Κωνσταντινούπολη κατόπιν προσκλήσεως του Πατριάρχη Κύριλλου ΣΤ’ και κατά την εκεί παραμονή του μυήθηκε στη Φιλική Εταιρεία. Το 1818 χειροτονήθηκε επίσκοπος Σαλώνων (σημερινής Άμφισσας) από το Πατριάρχη Γρηγόριο Ε’, με το οποίο διατηρούσε αλληλογραφία σε συνθηματική γλώσσα.

      Ως ιεράρχης στα Σάλωνα εργάστηκε εντατικά και συστηματικά για την προετοιμασία τού Αγώνα. Τον Ιανουάριο του 1821 ξαναπήγε στην Κωνσταντινούπολη για να συζητήσει με τον πατριάρχη και με άλλους Έλληνες σχετικά με τον Αγώνα και επανήλθε στην έδρα του στα μέσα Μαρτίου.

      Αμέσως κάλεσε στη Μονή του Οσίου Λουκά τον παλιό του γνώριμο Αθανάσιο Διάκο, οπλαρχηγούς και τους προκρίτους της Λειβαδιάς Ιωάννη Λογοθέτη, Ιωάννη Φίλωνα και Λάμπρο Νάκο και για να τους ανακοινώσει την επικείμενη έναρξη της Επανάστασης. Στη συνέχεια πήγε στα Σάλωνα και ενημέρωσε τους οπλαρχηγούς που βρίσκονταν εκεί.

      Πηγή: https://www.sansimera.gr/biographies/1303

      © SanSimera.gr

      Διαγραφή
    3. ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ Ή ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΪΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΑΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

      https://www.fireservice.gr/el/epikoinoniaΒΓ

      Διαγραφή
    4. ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΟΠΗΔΗΜΑ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ.
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ.

      Φωτιά στη Βοιωτία: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Σώθηκε η Μονή του Οσίου Λουκά
      Σώθηκε το Μοναστήρι του Οσίου Λουκά

      Τα πάντα γύρω από το Μοναστήρι του Οσίου Λουκά έχουν καεί, με τις φλόγες να φτάνουν στα πέτρινα τοιχία του. Η ζημιά που έχει γίνει είναι ότι ένα παλιό κτίριο το οποίο τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη πήρε φωτιά η ξύλινη στέγη του και κατέρρευσε. Όλος ο άλλος χώρος έχει μείνει άθικτος.

      Βέβαια και γύρω από το Μοναστήρι του Οσίου Λουκά αλλά και σε όλη την περιοχή δεν έχει μείνει τίποτα άκαυτο.

      Η φωτιά έφτασε στο Μοναστήρι χθες στις 15:00, η Πυροσβεστική εκκένωσε αμέσως ενώ στις 15:30 οι φλόγες είχαν φτάσει 2 χιλιόμετρα από το Μοναστήρι και είχε κλείσει ο δρόμος, ούτε οι Πυροσβέστες είχαν τρόπο να περάσουν.
      https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1461197/fotia-sti-voiotia-olonyxtia-maxi-me-tis-floges-sothike-i-moni-tou-osiou-louka

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΟΥΣ ΚΕΙΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΡΕΙΠΙΑ ;

    ΚΑΝΑ ΙΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΦΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΠΟΥΤΣΟ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΟΡΗ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ;ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ;ΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ ΦΕΤΟΣ;ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΚΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ;
      Ο ΔΙΑΣ ΡΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΞΥΠΝΑ ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ

      Διαγραφή
    2. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΩ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ.
      ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΔΑΩ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ;

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑ ΑΝ ΣΕ ΓΥΡΙΣΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΙΕΥΡΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ 6 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΥΝ 1.20 ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ

      Διαγραφή
    4. ΔΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ

      Διαγραφή
    5. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΛΗΤΑΡΑ ΖΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.
      ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ.
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΕΠΑΘΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΒΓΗΚΑΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑΜ.ΔΕΚΤΟ.
      ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΘΙΚΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΑΧ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.
      ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΑΒΟΙ

      Διαγραφή
    6. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑΣ.

      ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΙ ΘΕΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΙΠΙΑ; ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΓΙΔΕΣ ΓΕΛΑΔΕΣ ΦΟΡΑΔΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΒΙΑΖΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ;

      ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ.

      Διαγραφή
    7. ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΟΠΡΙΤΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ;ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΕΥΣΕΒΙΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΠΟΣΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ;
      ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΑΝ ΠΧ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΑΡΗΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΧΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ.
      ΟΙ ΘΕΟΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ .Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΕΡΗ,ΑΘΕΗ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΑΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΗΘΙΚΗ.ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ;ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΧ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΑΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΡΩΜΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.ΕΓΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ.ΟΤΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

      Διαγραφή
    8. ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΗΛΙΘΙΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΣ ΣΟΦΙΕΣ.
      ΦΑΣΚΕΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΛΗΜΑ.
      ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΒΛΑΚΑ.

      ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΔΙ. ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑ.

      ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΑ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΟΡΝΙΟ;
      ΤΙΣ ΙΚΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ;

      ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΞΙΑΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΠΑΓΑΝΟΘΕΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΠΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ.
      ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΑΚΑ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.

      ΡΕΤΣΙΝΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΤΖΑ.

      ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
    9. ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ;

      Όταν ο πατέρας του Πεισίστρατου, Ιπποκράτης, παρακολουθούσε τους Ολυμπιακούς, τότε «συνέβη ένα μεγάλο θαύμα: καθώς δηλαδή εθυσίασε τα καθιερωμένα σφάγια, οι λέβητες έτοιμοι και γεμάτοι με κρέατα και νερό, χωρίς φωτιά από κάτω έβρασαν και εξεχείλισαν» (Ηρόδοτος, 1, 59).

      Το 267 π.Χ. οι Γαλάτες είχαν επιτεθεί στον ελλαδικό χώρο και είχαν εισβάλλει στους Δελφούς, οι κάτοικοι των οποίων συγκρούστηκαν μαζί τους. Τότε «όταν έγινε η σύγκρουση, κεραυνοί και βράχοι αποσπασμένοι από τον Παρνασσό έπεφταν στους Γαλάτες, αλλά και φοβερές υπάρξεις υπό μορφήν ενόπλων ανδρών παρουσιάστηκαν στους βαρβάρους. Λένε πως δύο απ’ αυτούς, ο Υπέροχος και ο Αμάδοκος, ήρθαν από τους Υπερβόρειους· ο τρίτος ήταν ο Πύρρος, ο γιος του Αχιλλέα» (Παυσανίας, 10, 4, 4).

      Οι Αθηναίοι, πριν τη μάχη του Μαραθώνα είχαν στείλει τον Φιλιππίδη να πάει στη Σπάρτη ζητώντας βοήθεια. Στον γυρισμό του «έλεγε ακόμα ο Φιλιππίδης πως ο Παν τον είχε συναντήσει περί το Παρθένιο όρος και πως είχε πει πως ευνοεί τους Αθηναίους και πως θάρθει στο Μαραθώνα για να πολεμήσει μαζί τους» (Παυσανίας, 10, 28, 4).

      Ενώ βάδιζαν [=ο περσικός στρατός], η Άρτεμη το ‘φερε να τους βρει η νύχτα· έχασαν τότε το δρόμο και βρέθηκαν στα ορεινά της χώρας. Προσπαθώντας να εξακριβώσουν αν υπάρχει κοντά στράτευμα εχθρικό, έριχναν βέλη και χτυπούσαν έναν κοντινό βράχο, ο οποίος έβγαζε στεναγμό και αυτοί ξανά έβαλλαν με μεγαλύτερο πείσμα: στο τέλος εξάντλησαν τα βέλη τους νομίζοντας πως κτυπούν εχθρούς. (...) απ’ αυτή την αφορμή έκαναν άγαλμα της Άρτεμης σωτείρας» (Παυσανίας, 10, 40, 2-3).

      κτλ κτλ

      Διαγραφή
  5. ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΣ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΓΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ.
      ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΥΤΟΥΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ

      Διαγραφή
  6. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΪΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΑΛΕΜΕΝΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ. ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ.

      Διαγραφή
    2. ΤΟΥ ΘΟΛΩΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥ...

      ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΥΣ ΣΟΥ
      ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΘΕΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΥΣ 12ΘΕΪΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

      «Ομάδα Ε» Ανατίναξαν το άγαλμα του Παλαιολόγου στο Μυστρά

      Αυτή η δράση βεβαίως δεν είναι πρωτοφανής, αφού και στο παρελθόν, υπάρχουν παρόμοιες αναφορές ανά την Ελλάδα, όπως το παράδειγμα σε ναό του χωριού Λυγαριά της Κρήτης, όπου και τότε (2013) άγνωστοι βεβήλωσαν το ναό και έγραψαν πάνω από το σήμα της «ομάδας Έψιλον» «όταν καίγατε αρχαίους ναούς ήταν καλά; Ιουδαίοχριστιανοί»!

      Στην περίπτωση του ναού της Κρήτης, η αστυνομία υποπτεύθηκε ως δράστες δωδεκαθειστικές ή σατανιστικές ομάδες. Στην περίπτωση του αγάλματος στο Μυστρά, ο Κ. Παλαιολόγος θεωρείται ένα από τα σύμβολα του Χριστιανισμού.
      https://www.apela.gr/article/118875/omada-e-anatinaxan-to-agalma-tou-palaiologou-sto-mustra

      Διαγραφή
  7. ειναι να επισκεφτεις ενα ψυχιατρο Παντου βλεπεις φαντασματα,παντου φανταζεσαι ιστοριες,και δεν καταλαβαινεις τι σου γραφουμε .
    Εγω ειμαι τωρα στην θαλασσα εκανα τον διαλογισμο μου και διαβαζω ξανα ενα υπεροχο βιβλιο τον κωδικα Ντα βιντσι.
    Μπηκα λιγο στο ιντερνετ και βγαινω .Δεν θα μας κολλησεις την σχιζοφρενεια σου...σορυ κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΕ ΧΑΦΙΕ ΠΕΟΓΛΥΦΤΗ ΙΟΥΔΑΙΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΕΡΠΕΤΟ;ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΚΥΡΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕΣ.ΣΤΟ. ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΨΥΧΑΝΑΛΗΤΗ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΣΧΙΖΟΦΡΝΕΝΕΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑ
      ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΡΙΖΟΝΤΑΙ

      Διαγραφή
    3. ΧΑΧΑΧΑ ΕΣΕΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.ΧΑΧΑΧΑ ΟΧΙ ΡΕ ΘΕΟΙ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΜΕΝΟΣ!!!!

      Διαγραφή
    4. Ειναι πιο βλακας κι απο τα λαχανα.Αυτος ειναι να τον ανακαλυψει ο Λαζοπουλος.

      Διαγραφή
    5. ΧΑΧΑ
      ΤΟΥ ΘΟΛΩΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥ...

      ΒΡΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
      ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

      ΑΧΑΧΑΧΑ
      ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΥΧΑΙΑ

      ΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΠΙΟ ΜΛΚΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΕΛΙΓΚΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ
      Ανώνυμος25 Αυγούστου 2023 στις 12:42 μ.μ.

      ειναι να επισκεφτεις ενα ψυχιατρο Παντου βλεπεις φαντασματα,παντου φανταζεσαι ιστοριες,και δεν καταλαβαινεις τι σου γραφουμε .
      Εγω ειμαι τωρα στην θαλασσα εκανα τον διαλογισμο μου και διαβαζω ξανα ενα υπεροχο βιβλιο τον κωδικα Ντα βιντσι.
      Μπηκα λιγο στο ιντερνετ και βγαινω .Δεν θα μας κολλησεις την σχιζοφρενεια σου...σορυ κιολας.
      Απάντηση
      Απαντήσεις

      Ανώνυμος25 Αυγούστου 2023 στις 2:15 μ.μ.

      ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΕ ΧΑΦΙΕ ΠΕΟΓΛΥΦΤΗ ΙΟΥΔΑΙΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΕΡΠΕΤΟ;ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΚΥΡΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕΣ.ΣΤΟ. ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΨΥΧΑΝΑΛΗΤΗ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΣΧΙΖΟΦΡΝΕΝΕΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ

      Διαγραφή
    6. ΟΣΟ ΠΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΒΡΑΙΕ

      Διαγραφή


    7. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΕΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΥΤΡΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.
      ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ

      ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ.

      Διαγραφή
    8. ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.ΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ

      Διαγραφή
    9. ΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΩΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
      ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑ ΚΙ ΑΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ.

      ΡΑΨ. Α
      Ο Απόλλων είναι θυμωμένος με τους Αχαιούς που πήραν την Ιέρειες τους και ρίχνει λοιμό στο στρατόπεδό τους, μετά την έκκληση του Ιερέα του Χρύση και πατέρα της Χρυσιίδας, την οποία ο Αγαμέμνωνας με αλαζονεία και σκληρότητα αρνήθηκε να επιστρέψει.
      «… ακουσεν ο Φοίβος Απόλλων τον μύθο του γέροντα Χρύση, που σιωπηλός πήγε και προσευχήθηκε στην άμμο της πολυφλοίσβητης θάλασσας, και κατέβηκε από του Ολύμπου τις κορυφές με χολωμένη την καρδιά, τόξο στους ώμους έχων και αμφίκλειστη φαρέτρα. Κλάγγηξαν τότε τα βέλη επί των ώμων του, χολωμένος αυτό ως εκινήθη και προχωρούσε με νύκτα όμοιος. Κάθισε έπειτα μακριά των νηών και μετά βέλος αφήκε δεινή κλαγγή έγινεν από τ΄αργυρένιο τόξο. Μουλάρια πρώτα τόξευε και κύνες γοργούς, αλλά όμως έπειτα σ΄αυτούς βέλη πευκόπικρα ρίχνοντας τους έβαλε και συνεχώς πυρές νεκρών καίοντο θαμειές. Εννέα μέρες στον στρατό διωχέτευε τα βέλη του ο θεός και την δέκατη σε αγορά κάλεσε τον λαό ο Αχιλλεύς, γιατί αυτό στις φρένες του έθηκεν η θεά λευκοχέρα Ηρα, γιατί νοιαζόταν για τους Δαναούς, θνήσκοντας ορώντας τους.

      ΡΑΨ.Δ
      Ο Απόλλων εμψυχώνει του τρώες και τους λέει να μην υποχωρήσουν μπροστά στους Αργείους, αφού ο Αχιλλεύς είναι στις νήες χόλον αλγεινό χωνεύει. Τους Αχαιούς δε ορθώνει, βλέποντας να εγκαταλείπουν την μάχη, η του Διός θυγατέρα , η ένδοξη Τριτογένεια, ΣΤΙΧ.510-516

      ΡΑΨ.Ε
      Με μεγάλη ιαχή κάτω έριξε τον γιό της Αφροδίτης Αινεία, που τον προστάτεψε ο Φοίβος σε κυανή νεφέλη, η Ιρις την συνοδεύει μαζί με τους ίππους του Άρη στον Όλυμπο, όπου η Αθηνά και η Ήρα με πειραχτικά έπη την ερέθισαν ενώ ο Δίας μειδιώντας την συμβούλεψε να αφήσει τα πολεμικά έργα που δεν της έχουν δοθεί αλλά μόνο τα όλο ίμερο έργα του γάμου. ΣΤΙΧ280-429
      Ο βροντόφωνος Διομήδης ορμά πάνω στον Αινεία. Αν και γίγνωσκε ότι ο Απόλλων τον έσκεπε με τα χέρια του. Τρείς φορές προσπάθησε μαινόμενος και όταν την τέταρτη ρίχθηκε με δαίμονα ίσος, δεινά φωνάζοντας προσείπεν ο Απόλλων. « Σκέψου, Τυδείδη υπεχώρησε λίγον οπίσω, την μήνιν φοβούμενος του Εκατηβόλου Απόλλωνος» , και τον Αινεία πήρε στην Ιερή Πέργαμον στον ναό του. Εκεί η Λητώ και η τοξεύτρα Άρτεμις στο μεγάλο άδυτο γιάτρεψαν και ελάμπρυναν. ΣΤΙΧ 431-448

      Διαγραφή
    10. ΣΤΙΧ.306-327
      Οι Αχαιοί τρέχουν να σωθούν πίσω προς τις νήες, ενώ ο Απόλλων εύκολα κλωτσώντας με τα πόδια (ποσσίν ερείπων) γκρέμισε την βαθειά τάφρο γεφυρώνοντας τον δρόμο και χύθηκαν κατά φάλαγγες (φαλαγγηδόν) οι Τρώες. Και εγκρέμισε το τείχος των Αχαιών ο Φοίβος, όπως την άμμο κοντά στην θάλασσα, που αφού ποιήση αθύρματα νηπιακά και πάλι τα γκρεμίζει με πόδια και χέρια παίζοντας. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥ ΗΙΕ ΦΟΙΒΕ ΌΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟΝ ΟΙ ΑΡΓΕΙΟΙ ΕΚΤΙΣΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΦΥΓΗΝ ΕΤΡΕΨΕΣ. ΣΤΙΧ 352-366

      Διαγραφή
    11. ΡΑΨ.Π
      Επεσε ο Σαρπηδόνας από το φαεινό βέλος του Πατρόκλου , ως δρύς ή λεύκα, βεβρυχώς ( βρυχώμενος) έχοντας αδράξει την αιμοτόεσσα σκόνη, και ενώ πέθαινε στέναζε και φώναξε τον φίλο του και εταίρο τον Γλαύκο που βαρύ άγχος του ήλθεν ως την φθογγήν του άκουσε, ράγισεν η καρδιά του γιατί δεν μπορούσε να βοηθήσει. Τον πονούσε το έλκος που ο Τευκρος του έκαμε βάλλοντας με βέλος στον βραχίονα και ευχόμενος είπε στον εκηβόλον Απόλλωνα. « Ακουσε Αναξ, που κάπου στον εύφορο δήμο της Λυκίας είσαι ή στην Τροία, γιατί δύνασαι σύ από παντού ν΄ακούς άνδρα λυπημένο. Οξείες οδύνες ελαύνουν και ούτε το αίμα μου να στεγνώση δύναται…. Και άριστος άνδρας απωλέσθη, ο Σαρπηδών, του Διός ο γιός. Αυτός ούτε για το παιδί του αμύνεται. Αλλά εσύ άναξ, τούτο το κρατερόν βέλος θεράπευσέ μου και κοίμησε τις οδύνες και δός μου δύναμη…»
      Και τον άκουσεν ο Φοίβος Απόλλων και ευθύς έπαυσε τις οδύνες από το επίπονον έλκος στέγνωσε το αίμα και δύναμη του έβαλε στο στήθος. ΣΤΙΧ. 480-531

      Την υψίπυλη Τροία θα έπαιρναν οι γιοί των Αχαιών υπό του Πάτροκλου τα χέρια, γιατί περά μπρός με το έγχος λυσσούσε, αν ο Φοίβος Απόλλων επί καλοδμήτου πύργου δεν στεκόταν, γι΄αυτόν ολέθρια φρονών, στους Τρώες δίνοντας αρωγή. Τρείς φορές ανέβηκε ο Πάτροκλος στο υψηλό τείχος και τρείς φορές ο Απόλλων τον απώθησεν με τα αθάνατά του χέρια την φαεινήν ασπίδα του νύσσοντας. Και όταν για τέταρτη φορά ώρμησε με δαίμονα ίσος δεινά καλώντας τον έπη φτερωτά προσείπεν. « Υποχώρησε , διογενή Πάτροκλε δεν είναι της μοίρας από το δικό σου δόρυ να εκπορθηθή η πόλις των αγέρωχων Τρώων, ούτε από τον Αχιλλέα, που από σε πολύ καλύτερος.»
      Και υποχώρησε ο Πάτροκλος την μήνιν αποφεύγοντας του εκατηβόλου Απόλλωνος ΣΤΙΧ. 697-711
      Κτλ κτλ

      Διαγραφή
  8. ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΓΑΝΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ.
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ..
    ΗΡΟΔΟΤΟΣ
    [2.50.1] Άλλωστε, όλων σχεδόν των θεών τα ονόματα έχουν έρθει στην Ελλάδα από την Αίγυπτο. Το γεγονός ότι έγινε έτσι, ότι δηλαδή ήρθαν από τους βαρβάρους, το εξακρίβωσα χάρη στις έρευνές μου· και έχω τη γνώμη ότι ήρθαν κυρίως από την Αίγυπτο. [2.50.2] Γιατί εκτός από του Ποσειδώνα και των Διοσκούρων, πράγμα που το ανέφερα και προηγουμένως, καθώς επίσης της Ήρας, της Εστίας, της Θέμιδας, των Χαρίτων και των Νηρηίδων, τα ονόματα των άλλων θεών των Αιγυπτίων υπάρχουν από πάντα στην Αίγυπτο. Λέω πάντως ό,τι λένε οι ίδιοι οι Αιγύπτιοι. Όσο για τα ονόματα των θεών που οι Αιγύπτιοι λένε ότι δεν τα γνωρίζουν, τα έβγαλαν, έχω τη γνώμη, οι Πελασγοί, με εξαίρεση τον Ποσειδώνα: αυτόν τον θεό οι Αιγύπτιοι τον έμαθαν από τους Λίβυους. [2.50.3] Γιατί μόνο οι Λίβυοι, και κανένας άλλος, κατείχαν εξαρχής το όνομα του Ποσειδώνα και τιμούν ανέκαθεν αυτόν τον θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο πολύ πονάς ρε Κωστάκη για να ντρέπεσαι να γράψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΣΤΟ.ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Η ΜΗΠΩΣ ΕΝΑΝ ΥΜΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ Η ΛΙΓΟΙ Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ;ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ;ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ;
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΚΑΜΑΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καραγκιόζης - Το Κολλητήρι,ο Σβούρας κι ο Μπιριγκόγκος στο σχολείο - Άθως Δανέλης
      https://www.youtube.com/watch?v=cwKR3_j4pxM

      Διαγραφή
    2. ΟΠΟΥ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑΣ ΣΒΟΥΡΑΣ Η ΚΑΣΤΡΟΥΝΩ ΚΑΙ ΜΠΡΙΓΚΟΓΚΟΣ Ο ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΡΟΔΕΛΑ;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΒΟΣΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΕΡΓΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

      Διαγραφή
    4. ΓΛΙΣΤΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΨΩΛΗ ΣΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ
      ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΔΡΟΣΙΣΜΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠΑ

      ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΔΟΞΟΥΡΙ...

      Διαγραφή
  11. ΘΑ ΜΠΕΙ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΑΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΝΑ ΠΑΛΑΒΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟ.ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΙΝΟΥΡΗ.

      Προς επιβεβαίωση όλων αυτών θα παραθέσω αποσπάσματα από συνομιλία με τους Ολύμπιους πάνω στο θέμα αυτό.

      «Μπροστά στην επικίνδυνη κατάσταση καταστροφής ολοκλήρου του οικοσυστήματος της Γαίας από τη χρήση πυρηνικών όπλων και χημικών ουσιών, η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία έστειλε από το 1947 (1945 βόμβες Χιροσίμα - Ναγκασάκι) μια αστροπολιτεία, όπως σεις ονομάζετε, στις παρυφές του ηλιακού σας συστήματος και από το 1984 η Γαία βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση. Η αστροπολιτεία της Συνομοσπονδίας Σμήνους 13 Γαλαξιών με το όνομα Φοίνιξ αποτελείται από 850 μητρικά σκάφη, 3892 θυγατρικά και 200.000 υποθυγατρικά συνολικής χωρητικότητας 120.000.000 ψυχών ο αριθμός των πληρωμάτων είναι 10.000.000. Όλα αυτά μαζί συνιστούν ένα τεχνητό ουράνιο σώμα σε έκταση διπλάσιο από τη σελήνη, πέρα από τον πλανήτη Πλούτωνα το οποίο η επιστήμη αναφέρει σαν 10ον πλανήτη.»

      Οι Αποστάτες διαθέτουν 57.000 σκάφη συνολικής χωρητικότητας 3.5000.000 ψυχών. Είναι το ουράνιο σώμα Λίλιθ από τον ε του Βοώτη.

      Οι γήινοι επιστήμονες έχουν μελετήσει αστροπολιτεία κυλινδρικού σχήματος μήκους 32 χιλιομέτρων και διαμέτρου 6.400 μέτρων συνολικής χωρητικότητας 20.000.000 ψυχών με πολύ περιορισμένους χώρους, για περίπτωση που θα κινδυνέψει η Γη, να διασωθεί δείγμα του ανθρώπινου είδους.

      Η αφήγηση των Ολυμπίων συνεχίζεται σχετικά με τους Αποστάτες «Το 1947, με δική σας αρίθμηση, έτος άφιξη του Διός στο ηλιακό σας σύστημα, δόθηκε εντολή στο κοσμοσκάφος Λίλιθ, για να μην καταρριφθεί, να φύγει ή να παραδοθεί άνευ όρων, όπως και έγινε.(Παραδόθηκε άνευ όρων). 'Όμως συνέχισε να συνεργάζεται με τους Ιουδαίους και τους γήινους αποστάτες που κρύβονται κάτω από τον μανδύα του Μωαμεθανισμού διότι θεώρησαν τον εαυτό τους ισχυρό που μπορεί να συγκρουσθεί με τις Ανδρομέδιες δυνάμεις της 7ης αποστολής. Προετοιμάζουν τους λαούς της Γαίας για την τελική σύγκρουση με το όνομα «ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ».

      Διαγραφή
  12. ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΡΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ

    30-1-23 Ελευθερώθηκε η < ΜΙΚΡΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ> μέσα απ τον αντίχριστο ( είναι στο ήλιο για να καθαριστεί)
    31-1-23 Ελευθερώθηκε ο < ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ > μέσα απ' τον αντίχριστό ( είναι στον ήλιο για καθαρισμό)
    2-2-23 Ελευθερώθηκε η < ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ> μέσα απ' τον θ.Πλούτων ( είναι στον ήλιο για καθάρισμα )
    5-2-23 Ελευθερώθηκε ο < ΑΣΤΕΡ. ΣΕΙΡΙΟΣ Α'> μέσα απ' την Ινάννα των Ανουνάκοι ( είναι στο ήλιο για καθάρισμα)
    6-2-23 Ελευθερώθηκε ο < ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ > μέσα από έναν άνδρα ονόματι Στράτος ( είναι στον ήλιο για καθαρισμα)
    7-2-23 Ελευθερώθηκε το 1000 μπάλα αεροβικής από μία γυναίκα ονόματι Ελένη ( είναι στο ήλιο για καθάρισμα )
    9-2-23 Ελευθερώθηκε η απ' το Ποσειδώνα ( είναι στο ήλιο ...)
    11-2-23 Ελευθερώθηκε η < ΚΥΠΡΟΣ > απ τη γοργόνα του Μ,Αλεξάνδρου ( σκοτεινή, όχι όπως σας τα έλεγαν ) ( βρίσκεται στον ήλιο.... )
    1-3-23 Ελευθερώθηκε η < ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ > ολόκληρος ο Ναός 1000 σκάφη η Αφροδιτη Ελένη είναι η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ επάνω σε χειρουργείο που κάναμε σε έναν στενό φίλο μου ,( τον Ναό τον έκλεψε από εμένα ) ( τώρα αντιλαμβάνεστε γιατί δεν συναντιέμαι ποτέ με κανέναν )
    8-3-23 Ελευθερώθηκε η < ΕΛΛΑΔΑ > απ τον 'Ομηρο ( βρίσκεται στον ήλιο...)
    12-3-23 Ελευθερώθηκε η < ΤΡΟΙΑ > απ την Αφροδίτη Αστάρτη 100 .000.000 μπάλα αεροβικής ( τη έχουμε στον ήλιο ...)Είναι αυτή που κάψαμε
    14-3-23 Ελευθερώθηκε η < ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΡΓΩ > απ την ΑΦ. Αστάρτη . < βρίσκεται στον ήλιο...>

    ΧΘΕΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ.
    Η ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΗΣ;
      ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΥΦΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΓΗ.ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ .ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΡΟΥΔΗ

      Διαγραφή
    3. ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ.
      ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ...

      Ελένη Πατρούδη
      'Οσο για τους Ανδρομέδιους είναι φωτεινές δυνάμεις , και άλλοι επίσης φωτεινοί αστερισμοί έχουν φωτεινούς ανθρώπους , όπως ήταν ο στρατός του Ζευ της Αθηνάς του Αλέξανδρου, τελευταία είχε και η Αρτέμιδα από εκεί συγκεντρώθηκαν, αλλά επειδή μέσα σ αυτούς, υπήρχαν προδότες γιατί εισχωρούσαν παράνομα και εμείς δεν είχαμε τον χρόνο να ελέγχουμε κάθε τόσο, το στράτευμα όταν οι θεοί και ειδκά εκείνος Ο Ζευς δε προλάβαινε απ τις απαγωγές να ασχοληθεί και με τον στρατό του, και γι' αυτό το λόγο τους κάψαμε όλους . 'Είχαμε στρατό Ενιαίο ,όταν τον χρειαζόμασταν και έκαιγε τους σκοτεινούς , στο λεπτό ,όταν αυτοί προσπαθούσαν να επιτεθούν στα εκάστοτε σκάφη μου που είμασταν συγκεντρωμένοι .

      Διαγραφή
    4. Ελένη Πατρούδη
      Πριν 3 μέρες άρχισε η καρδιά μου να πονάει πήγαινα για έμφραγμα σκέφτηκα εκείνη την ώρα αν είναι να σώσω τους Θεούς μ αυτόν τον τρόπο κάντο δε με νοιάζει αφού δε βοηθάς όπως πρέπει και με αφήνεις να κάνω κύκλους συνεχώς εκεί που όλα τα καθαρίζω εκεί κάτι γίνεται όλο και κάποιος θεός θα κλαπεί χωρίς να το πάρω είδηση και άιντε πάλι απ τη αρχή . Δε με αφήνουν να ολοκληρώσω απ τη 1τη ιανουαρίου με 14 ώρες τη μέρα σε σύνδεση . Έβαλα και τη Κωνσταντίνα να καταγράφει ότι βλέπει σαν ιστορικός για να μάθουν οι μελλοντικές γενιές τι κάναμε για την ελευθερία τους . Σταθεροί όλοι με υπομονή σε αυτά που κάνουμε έως να τελειώσω αυτό το ψυχοφθόρο έργο

      Διαγραφή
  13. ΟΙ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ...ΑΛΛΗΛΟΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ
    ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ...

    ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤA ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.
    ΟΙ ΠΑΛΑΒΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΛΑΒΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΑΒΡΕΣ.


    Ευάγγελος Μπεξής
    3 ημ. ·
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ" ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΙ, ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ , ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΜΕΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΑΣΧΕΤΩΝ ,ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΕΣ ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ,ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ ΜΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ , ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΥΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΝ "ΧΩΡΩΝ" ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ 35 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΩ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΣ !
    ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ
    'Εχουμε αρπάξει μέσα από το τηλεοπτικό στούντιο ,τον αντίχριστο και τον κρεμάσαμε . Του έδωσα την εντολή να ξεράσει όλα τα κλεμμένα ,αν θέλει να ζήσει. Και δείτε τι κλεμμένα είχε και πως συντηρούσε τον εαυτό του, με την δύναμη την δική μας απ τους καταβροχθισμένους θεούς και θεές, αστερισμούς και πλανήτες που τους μαύρισε και ήταν στη κατοχή του. Η δύναμή μας είναι πλέον τεράστια .Ο ΖΕΥ η ΑΘΗΝΑ και η ΜΗΤΕΡΑ επισκέφτηκαν το άπειρο πριν λίγο και ενώθηκαν με την ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ,ΜΗΤΕΡ ΘΕΟ ΠΑΤΗΡ ΘΕΟ που ειχαν η δε ΜΗΤΗΡ την μορφή μου και τη μορφή του είχε Ο ΠΑΤΗΡ. Επέστρεψαν πλέον σαν περιστέρια. Η περιγραφή της ,ΜΗΤΗΡ είναι η φωτογραφία που θα στείλω μόνο που το μαλλί ειναι έως τη μέση της. ΟΙ Θρόνοι τους , έχουν σχήμα του ΑΠΕΙΡΟΥ.

    ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ((( ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΓΚΑΘΙΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ , ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ( ΓΙΑΤΊ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΥΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΤ) .ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ . ΟΥΡΛΙΑΖΕ . ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ. )))
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΣΤΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΤΑΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ : Σε καταριέμαι και ποτέ να μην αναγεννηθείς απ τις στάχες σου και τον έφτυσα > Εκείνη την στιγμή πήρε φωτιά και έγινε αέρας .

    ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

    30-1-23

    ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
    1000 Απόλλωνας ολόκληρος Θεός παγωμενος
    Άρπα 900 καρπούζι
    Κυρικειο 1000 καρπούζι
    800 Βέλη με θήκη Αρτεμιδας καρπούζι
    300 φακες σανδάλια ΜΑ Ζευς

    1000 Μονάδα θρόνος με στεματα μπάλα αεροδρόμιο
    1000 Στέμμα Αλέξανδρου και
    900 Στέμμα Μυρταλης μπάλες αεροβικης
    Παναγίας στέμμα 1000 μαζί με
    τη ίδια τη 1000 Παναγία μπάλα αεροβικης

    Χριστός στέμμα 900 καρπούζι
    Χριστός 1000 καρπούζι παγωμένος
    ...................

    Ζευς στέμμα 1000 ,Ζευς
    1000 χρυσά σανδάλια Ζευς μπαλα αεροβικης
    Έρωτα βέλη αγάπης 1000 μπάλες αεροβικης
    Ερμής ολόκληρος 1000 μπάλες αεροβικης
    900 Ωρος δαχτυλίδι καρπούζι

    1000 Μεγάλου Πατέρα δαχτυλίδι μπάλα αεροβικης
    1000 παγωμένη Αρτέμιδα ολοκληρη
    1000 Αθήνα καρπούζι
    ___________________________

    Αιγίδα 1000 μεγάλου πατέρα
    1000 Χριστος ολοκληρος .
    1000 Ωρος καρπουζι.
    1000 Όσιρις καρπούζι
    900 Αλέξανδρος καρπούζι
    900 Μυρτάλη θρόνος
    600 Ισιδα πεπονι
    Δόρυ Αλέξανδρου 1000 καρπούζι
    Διονυστος 800 βολει Βάκχος
    900 Ασπίδα Αθήνας εκεσουσας
    ...
    800 Παγωμένος Δίας
    900 Ποσειδώνα
    900 ολοκληρος Ερμής
    Μαχαιρι Διός 900 (του Κρονίδη)
    ..
    Μικρή Ανδρομεδα
    Πλανήτης Γη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑΡΗ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ.
      ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΑΒΙΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.
      ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

    Οι Πατέρες της εκκλησίας αναφέρονται συχνά στον Μέγα Αλέξανδρο . Εγκωμιάζουν ευμενέστατα τη μοναδική προσωπικότητά του έχοντας βέβαια πάντοτε υπ' όψιν τους, τους παλαιότερους Έλληνες ιστορικούς οι οποίοι κατέγραψαν συχνά με λεπτομέρειες, τα γεγονότα της εκστρατείας του αξεπέραστου στρατηλάτη. Επαινούν την αγνότητά και τη σωφροσύνη του, τη φιλάνθρωπη, συχνά συμπεριφορά τους, την τιμή του κατά κανόνα, απέδιδε στους φίλους του και στη φιλία ,την άρνησή του ,να πιστεύει τις συκοφαντίες. Τον σεβασμό του στον θεό και την αναγνώριση της δικής του αδυναμίας ,την φιλοπατρία του, την αγάπη στους γονείς και στον δάσκαλό του, την στρατηγική του δεινότητα. Την βαθύτερη εκτίμηση, στους ανθρώπους του και σε ανθρώπους άλλης εθνικότητος . Εκτιμούν ακόμη την αφιλοχρηματία του , την εντιμότητα την δικαιοσύνη του. Εγκωμιάζουν και το έθνος των Μακεδόνων που τον ανέδειξε, το οποίο είναι Ελληνικό καθώς ο Αλέξανδρος είναι μεν Μακεδών και των Μακεδόνων βασιλεύς , εκτός των άλλων είναι βασιλεύς των Ελλήνων 'οπως παραλλήλως και με τους δύο τίτλους , τον αποκαλούν τόσο οι Πατέρες της Εκκλησίες όσο και η Παλαιά Διαθήκη.

    Αναμφίβολα η αγνότητά του ,είναι η κορυφαία αρετή του νεαρού στρατηλάτη. Το είχαν επισημάνει αυτό οι αρχαίοι συγγραφείς όπως ο Πλούταρχος, ο οποίος γράφει ότι όλοι θαύμαζαν τον Αλέξανδρο γιατί είχε επιδείξει πιο μεγάλη αγνότητα απέναντι στις γυναίκες των Περσών. Και όσο και αν προσπάθησαν οι κατήγοροί του, δεν θα βρουν στις πηγές ερεθίσματα για να στηρίξουν τις συκοφαντίες τους. Η αρετή αυτού του άνδρα μας εκπλήσσει όταν αναλογιζόμαστε ότι στους προχριστιανικούς χρόνους όχι μόνο δε εθεωρείτο η ανηθικότητα ως αμαρτία, αλλά διέθετε και τη δική της θέα. Ο Μ. Βασίλειος μνημονεύει ένα περιστατικό, που το αναφέρει τόσο ο 'Αρριανός ( Αλεξάνδρου Ανάβασις ) 4.19.6 όσο και ο Πλούταρχος ( βίος Αλεξάνδρου 21 κ' και Περί Αλεξάνδρου τεχν. 6,338de

    Oi στρατιώτες του ,παρουσίασαν ενώπιον του στα Σούσα την αιχμάλωτη οικογένεια, του νικημένου Δαρείου. Ανάμεσα στα μέλη της , ξεχώριζαν για την εξαιρετική ομορφιά τους, η σύζυγος και οι θυγατέρες του Πέρση βασιλιά.

    Το θαυμαστό αυτό περιστατικό το εξιστορούν με εγκωμιαστικές κρίσεις για τη σωφροσύνη του Αλεξάνδρου και άλλοι Πατέρες. Ο 'Αγιος Γρηγόριος 0 θεολόγος p.g,37,738. O 'Aγιος Μάξιμος ο ομολογητής p.G.91,741 O Iσίδωρος ο Πηλουσιάτης P.G.78.773,Ο ιερός φώτιος P.G.102,688 KAI 103,1444.

    Kai όταν μετά την κατάληψη κάποιας πόλης ,ο Παρμενίων βλέποντάς τον, σκεπτικό ,του συνέστησε να μην το λυπηθεί, μας θυμίζει ο ΄Αγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος ,πως ο Αλέξανδρος ,του απάντησε : << Γνώρισμά σου Παρμενίων, είναι η ομότητα. Δικό μου όμως γνώρισμα είναι η πραότητα και η επιθυμία μου, να μη διατρέξει κίνδυνο η νικημένη πολιτεία>> <> P.G.37,813.

    O 'Aγιος Γρηγόριος ο Νύσσης γράφει πως οι σοφοί θαυμάζουν τον βασιλιά των Μακεδόνων πρωτίστως για το απόφθεγμά του.< ο θησαυρός μου είναι οι φίλοι μου >><< τον θησαυρόν εν τοις φίλοις έχειν>> p.G, 91,764

    O 'Aγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς απευθυνόμενος σε δύο φιλοσόφους διηγείται πως ,όταν κάποτε ένας αιχμάλωτος έδωσε μία πολύ χρήσιμη συμβολή στον Αλέξανδρο, ο Μακεδόνας βασιλιάς υπάκουσε ευχαρίστως ( υπήκουστε τω αιχμαλώτω ) κι όχι μόνο αυτό , αλλά και συγκαταρίθμησε τον άνθρωπο αυτόν μεταξύ των φίλων του << τον ευσηγησάμενον μετ' των φιλούντων αρίθμησε παρά το γεγονός ότι ήταν και αιχμάλωτος του και αμόρφωτος ( Ε.Π.Ε, 8, 468-9)

    Ο Μ.Βασίλειος συνιστά: όταν ακούμε συκοφαντίες σε βάρος κάποιου να κάνουμε αυτώ που έκανε ο Αλέξανδρος : να τις ακούμε με το ένα αυτί μονάχα και το άλλο να το κρατούμε ελεύθερο ώστε να ακούσουμε μ εκείνο όσα θα μας πει αυτός που συκοφαντείται > ( τον ετέραν των ακούν εκεραίαν ταμιευσόμεθα τω διαβαλλόμένο ) P.G.32.296

    ΑπάντησηΔιαγραφή