ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

ΦΡΙΚΗ!!ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ!!

Ημέρα κρίσης: John Smyth (πάνω δεξιά) μαζί με συνήγορος Kemp J Kemp στο Συνταγματικό Δικαστήριο. Κάτω από: Channel 4 News ρεπόρτερ Cathy Newman (αριστερά) αντιμετωπίζει Smyth στο Μπρίστολ της Αγγλίας. Φωτογραφίες: Steve Lawrence (κορυφή), το Channel 4 News (κάτω)
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!!
Ημέρα κρίσης: John Smyth (πάνω δεξιά) μαζί με συνήγορος Kemp J Kemp στο Συνταγματικό Δικαστήριο. 
Κάτω από: Channel 4 News ρεπόρτερ Cathy Newman (αριστερά) αντιμετωπίζει Smyth στο Μπρίστολ της Αγγλίας. Φωτογραφίες: Steve Lawrence (κορυφή), το Channel 4 News (κάτω)
Ένας Βρετανός δικηγόρος ο οποίος έχει εργαστεί για την ένταξη

των Εβραιοχριστιανικών αξιών στη συνταγματική νομολογία της Νότιας Αφρικής έχει κατηγορηθεί για την «τρομακτική» και «μαζοχιστική» ήττα των έφηβων αγοριών στη φροντίδα του.

Επί του παρόντος βασίζεται στο Κέιπ Τάουν, John Smyth, ένα Βασίλισσας Σύμβουλος και πρώην δικαστής ενεργεί στην Αγγλία, φέρεται να έχει αφήσει ένα δεκαετιών διαδρομή του ματωμένο φορέων και σπασμένα πνεύματα, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Ζιμπάμπουε.
Ενώ στη Ζιμπάμπουε Smyth έκανε μια χριστιανική ιεραποστολή, Zambesi Υπουργεία, για 17 χρόνια. Χρεώθηκε με την ένοχη ανθρωποκτονίας του 16-year-old οδηγός Nyachuru σε μία από τις θερινές κατασκηνώσεις του Ζαμβέζη Υπουργείων που πραγματοποιήθηκε στο Marondera το γυμνό σώμα Δεκεμβρίου 1992. Nyachuru του βρέθηκε στην πισίνα Ruzawi Σχολή - ερωτήματα εξακολουθούν να κρέμονται πάνω από τις περιστάσεις υπό τις οποίες του πνιγμό. Smyth ανέκαθεν υποστήριζε ότι ήταν ένα τραγικό ατύχημα.
Smyth ήταν επίσης χρεώνεται με πέντε κατηγορίες για crimen injuria σχετικά με συμβάντα κατά τη διάρκεια στρατόπεδο τον Απρίλιο του 1993 περιλαμβάνει πέντε αγόρια από σικ σχολεία της Ζιμπάμπουε.
Η ένοχη δίωξη για ανθρωποκτονία διακόπηκε όταν ο τότε Ζιμπάμπουε Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ο Anthony Gubbay, αποφάνθηκε ο εισαγγελέας στην υπόθεση είχε μια σύγκρουση συμφερόντων. Smyth μετακόμισε στη Νότια Αφρική αμέσως μετά το 2001.
Οι καταγγελίες για κακοποίηση - ritualised ξυλοδαρμοί να «μετανοήσουν» για τις αμαρτίες, όπως ο αυνανισμός - στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα μετά από έρευνα από το Ηνωμένο Βασίλειο το Channel 4 News, Ο αχρείος Εγκλήματος; , Η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στη Βρετανία.
Η υποτιθέμενη πρότυπο συμπεριφοράς φαίνεται αντίθετη προς τη δημόσια εικόνα Smyth στη Νότια Αφρική ως ηθική σταυροφορία και τον εκτελεστικό διευθυντή της Δικαιοσύνης Συμμαχία της Νότιας Αφρικής (Jasa). Αυτή την εβδομάδα Jasa κλείσει την ιστοσελίδα της.
Smyth και Jasa έχουν εμπλακεί σε Συνταγματικό Δικαστήριο υποστηρίζοντας περιπτώσεις ενάντια στο γάμο ατόμων του ιδίου φύλου, εφηβικό σεξ, την έκτρωση, την πορνογραφία και την ευθανασία. Υπέβαλε επίσης σχέδιο νόμου για το τμήμα των εσωτερικών υποθέσεων για να περιορίσει την πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό.
Senior ευαγγελική Αγγλικανοί φαίνεται να έχει λάβει γνώση της συμπεριφοράς Smyth, η οποία Ο αχρείος Εγκλήματος; προτείνει φαίνεται να έχουν επιδιώξει να καλύψει. Στα τέλη της δεκαετίας του εβδομήντα και αρχές της δεκαετίας, Smyth ήταν πρόεδρος της Iwerne Trust, μια Αγγλικανική οργάνωση με στενούς δεσμούς με την Εκκλησία της Αγγλίας. Iwerne οργανωμένες κατασκηνώσεις χριστιανική γιορτή για τα αγόρια από poshest δημόσια σχολεία της Βρετανίας (που ονομάζεται ιδιωτικά σχολεία στη Νότια Αφρική).
Το Mail & Guardian έχει δει μια εσωτερική έκθεση που συντάχθηκε από την Iwerne εμπιστοσύνη το 1982, με την οποία αναγνωρίζει την «τρομακτική» κλίμακα και τη σοβαρότητα των φερομένων ξυλοδαρμούς από Smyth συμμετέχουν 22 νέοι άνδρες από το 1978.
Ο ερευνητής συνέντευξη 13 από τις 22 δήθεν θύματα. Σε ένα από τα πρώτα αναφερθεί περιστατικά ένα 17-year-old ισχυρίστηκε ότι αντί για ένα περιστατικό κλοπές σε καταστήματα που ανέφερε στους γονείς του, Smyth του πρόσφερε τη δυνατότητα επιλογής από μια ήττα να μετανοήσει.
«Επέλεξε την ήττα, η οποία δόθηκε με μπαστούνι το καλοκαίρι σπίτι,» αναφέρει η έκθεση.
Σύμφωνα με την έκθεση οι ξυλοδαρμοί «συνέχισε με τέσσερις 17-ετών, στο γυμνό κάτω μέρος με ένα παπούτσι γυμναστικής (γιατί αφήνει λιγότερα αποδεικτικά στοιχεία), αλλά οικειοθελώς αποδεκτή ως αποτρεπτικός παράγοντας για τον αυνανισμό. Ξυλοδαρμούς κυμαινόταν από δεκάδες έως 40 εγκεφαλικά επεισόδια.»
Η έκθεση αναγνωρίζεται οι ξυλοδαρμοί ήταν «τεχνικά όλα τα ποινικά αδικήματα», αλλά εμφανίζεται η οργάνωση δεν έχουν αναφέρει αυτές τις περιπτώσεις στην αστυνομία εκείνη την εποχή. Η έκθεση προτείνει η πρακτική ήταν μέρος της «αγιαστικές των νέων ανδρών, και οι ευλογίες της πατρικής πειθαρχίας», αλλά σημείωσε ότι ένας ψυχίατρος «περιγράφει ως καταστέλλεται μαζοχιστική σεξουαλική δραστηριότητα».
Από το 1979 οι ξυλοδαρμοί φέρεται να έχει κλιμακωθεί σε συχνότητα, τη σοβαρότητα και τον αριθμό των εφήβων που εμπλέκονται. Περίπου τα μισά από τα θύματα συμμετείχαν Winchester College, το παλαιότερο δημόσιο σχολείο της Αγγλίας, όπου Smyth φάνηκε να έχουν πρόσβαση σε φοιτητές.
Πέντε από τους 13 εφήβους συνέντευξη υποβλήθηκαν σε ξυλοδαρμούς για ένα «σύντομο χρονικό διάστημα», όμως, μεταξύ τους, έλαβε «12 ξυλοδαρμούς και περίπου 650 εγκεφαλικά επεισόδια». Οκτώ άλλοι έλαβε περίπου 14 000 εγκεφαλικά επεισόδια με δύο αντιμετωπίζουν «8 περίπου 000 εγκεφαλικά επεισόδια πάνω από τρία χρόνια».
Οι έφηβοι δήλωσαν ότι υπέστη σοβαρή αιμορραγία: το ένα πληγές του αγοριού αφαίμαξη για τρεις-και-α-μισό εβδομάδες, ένα άλλο «λιποθύμησε κάποιο χρόνο μετά από σοβαρή ήττα», ενώ το ένα τρίτο δήλωσε ότι «θα μπορούσε να αισθανθεί το αίμα πιτσίλισμα στα πόδια μου».
Ένας επιζών είπε Channel 4 News: «Συνηθίζαμε να πρέπει να φορούν πάνες.» Ο ερευνητής αναφέρει ότι είδαν «μελανιασμένο και σκόραρε γλουτούς, περίπου δύο-και-α-μισό μήνες μετά από την ήττα».
Smyth φέρεται να έχει χορηγηθεί 100 εγκεφαλικά επεισόδια για τον αυνανισμό, 400 εγκεφαλικά επεισόδια για «υπερηφάνεια» και όσο το 800 εγκεφαλικά επεισόδια για ένα άγνωστο «πτώση», ή αντιχριστιανικό συμπεριφορά. Αυτά προφανώς γίνεται με καλάμια κήπο.
Σύμφωνα με την έκθεση Smyth έχει συσταθεί τακτική «εκπαίδευση» ξυλοδαρμούς των 75 εγκεφαλικά επεισόδια κάθε τρεις εβδομάδες για κάποια αγόρια.
Σχετική εικόνα «Το έθιμο της ημι-γύμνια [εκ μέρους του θύματος] έδωσε τη θέση της για να ολοκληρώσει τη γύμνια"για την αύξηση της ταπεινότητας". Για ξυλοδαρμούς εκπαίδευση ένας άνθρωπος γδυθεί τον εαυτό του, για την «πέφτει» υπέβαλε στο να γδυθεί από τον φορέα εκμετάλλευσης «, παρατήρησε η έκθεση.
Αν και δεν υπήρξε απροκάλυπτη σεξουαλική δραστηριότητα, η έκθεση αναφέρει ότι: «Υπήρξε μια πολύ συχνή σύνδεση με τη σεξουαλική αμαρτίες συγκριτικά ήσσονος σημασίας είδος (αυνανισμός και βρώμικες σκέψεις) και πάρα πολλά σεξουαλική χροιά».
Οι έφηβοι είπε ότι οι ξυλοδαρμοί ακολούθησε «αγκαλιές», με το επιζών τον στο κρεβάτι, ενώ υποστηρίζεται ότι Smyth «θα γονατίζουν και προσεύχονται, συνδέοντας τα χέρια μαζί του και να τον φιλάει στον ώμο και την πλάτη».
Ένα αγόρι είπε την έρευνα που διαχωρίζουν από αυτές τις «αγκαλιές», είχε κάποτε φίλησε στο λαιμό.
Smyth φαίνεται να έχει ψυχολογικά χειρισμό τους νεαρούς άνδρες να δεχτούν τους ξυλοδαρμούς, ως μέρος μιας διαδικασίας μετανοώντας για τις αμαρτίες μέσω της «αυτο-ταπείνωση» και τιμωρία. Συχνά διαβάσετε γραφές για την επικύρωση των ξυλοδαρμούς.
Πίεση προφανώς εφαρμόζεται σε αυτές τις εφήβων στην ομάδα που πραγματοποιήθηκε πίσω. Η έκθεση περιγράφεται θρησκευτική ομάδα Smyth ως έχει «σχεδόν γίνει ένα cult, με μια ισχυρή δυναμική της ομάδας».
Αποτέλεσμα εικόνας για British barrister accused of child abuse had been charged in killing of teen
«Από τη σχεδίαση ή από τις περιστάσεις, το σύστημα φαίνεται να έχει"εξαπατηθεί"τους άνδρες στην αποδοχή τους ξυλοδαρμούς,» η έκθεση παραδέχτηκε. Οι επιζώντες που μίλησε για το Channel 4 News ισχυρίστηκε ότι τους ακολούθησε στο πανεπιστήμιο, επέκταση «υπουργείο» του ώστε να περιλαμβάνει φοιτητές από ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο του Cambridge.
Το τραύμα οδήγησε ένας επιζών να επιχειρήσει αυτοκτονία: «Εγώ ο ίδιος κλειδωθεί στην τουαλέτα και έκοψα τις φλέβες μου και κατάπια όλα τα δισκία. Και ήταν μια ... ένιωσα ανακουφισμένος ότι, ότι ήταν όλα θα είναι πάνω,»είπε Channel 4 News.
Στο Ο αχρείος Εγκλήματος; , Mark Stibbe, ένα από τα υποτιθέμενα θύματα Smyth και ένας φίλος του ατόμου που προσπάθησε να αυτοκτονήσει, είπε ότι ήταν εξαιρετικά θυμωμένος με την αδικία και την κατάσταση του φίλου του: «Δεν έπρεπε να συμβεί ... Ήταν τόσο μεγάλη τύπο ... και αυτός [ έγινε] σαν ένα από κούφια άνδρες του TS Eliot *? Ξέρετε, είναι σαν φίλος μου είναι ένα κέλυφος».
Ένας άλλος επιζών προβλέπεται σκοτώνοντας τον εαυτό του, να πάρει «όσο γράφει ένα σημείωμα αυτοκτονίας και κάθεται κοιτάζοντας ένα μπουκάλι των χαπιών» επειδή δεν μπορούσα να συνεχίσω με τους ξυλοδαρμούς και ένιωθε «αυτός ήταν ο μόνος τρόπος της αγιότητας».
«Όλες οι Χριστιανοί ηγέτες θα καταδικάζουν την πρακτική,» η έκθεση κατέληξε στο συμπέρασμα, χαρακτηρίζοντάς το ως «εκτροπή».
Ωστόσο, Smyth δεν χρεώθηκε, και, αντ 'αυτού, έφυγε για τη Ζιμπάμπουε το 1984.
Εκεί, συνέχισε με τα αγόρια πηγή από την κορυφή στο τέλος σχολεία, όπως Christian Brothers College Bulawayo και Prince Edward σχολείο στο Χαράρε, για στρατόπεδα όπου η ψυχολογική χειραγώγηση και την κακοποίηση που φέρεται ότι συνέχισε.Εχουν αναφερθεί και δολοφονίες ανηλίκων.
alt
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στην υπόθεση crimen injuria, Smyth φέρεται να έχουν πάρει γυμνή ντους με τους καταγγέλλοντες, τους έκανε να περπατήσει γυμνή στην πισίνα το βράδυ και μίλησε μαζί τους για τον αυνανισμό? αυτός «τους είπε ότι είναι περήφανος για"ψωλές"τους, όπως ο Ιησούς Χριστός είχε ένα». Οι ξυλοδαρμοί φέρεται ότι συνέχισε με ένα ρόπαλο του πινγκ-πονγκ σε "γυμνά τους γλουτούς" των αγοριών. Απόφαση Gubbay που διακόπτεται μόνο την ένοχη δίωξη για ανθρωποκτονία. Η M & G ήταν σε θέση να αποδείξει γιατί η δίωξη crimen injuria επίσης σταμάτησε. Το 2001, Smyth μετακόμισε στο Κέηπ Τάουν και να δημιουργήσει Jasa μετά ενεργεί ως νομικός σύμβουλος για αντι-άμβλωση οργάνωση Γιατροί για τη ζωή στην προσπάθειά του να πάρει το Συνταγματικό Δικαστήριο να απαγορεύσει τις αμβλώσεις. Έγινε δεκτός ως «φίλος του δικαστηρίου» στην Fourie vs Υπουργό Εσωτερικών , και τάχθηκε κατά της νομιμοποίησης των γάμων ατόμων του ιδίου φύλου στη Νότια Αφρική.

«Δεν μιλώ»

Αρκετές προσπάθειες να επικοινωνήσουν με τον John Smyth αυτή την εβδομάδα αποδείχθηκε ανεπιτυχής. Αλλά όταν έρχεται αντιμέτωπος με το Channel 4 δημοσιογράφο Cathy Newman είπε ότι δεν ήξερε τι μιλούσε για και πρόσθεσε ότι «δεν μιλάμε για αυτό που κάναμε σε όλους».
Η Iwerne εμπιστοσύνη αργότερα έγινε μέλος μιας οργάνωσης που ονομάζεται Ο Τίτος Trust. Ανέφερε ότι το διοικητικό συμβούλιο ενημερώθηκε για το θέμα το 2014, «μετά την οποία υπέβαλε σοβαρή έκθεση περιστατικό στην Επιτροπή φιλανθρωπία και παρείχε πλήρη αποκάλυψη στην αστυνομία». Περιέγραφε τους ισχυρισμούς ως «πολύ σοβαρή» και είπε ότι θα έπρεπε να είχε αναφερθεί στην αστυνομία το 1981.
Αιδεσιμότατος Ντέιβιντ Φλέτσερ, ένας εφημέριος στην εκκλησία της Αγγλίας ο οποίος ως επικεφαλής της Iwerne αποφάσισε να μην αναφέρει την κακοποίηση στην αστυνομία, αρνήθηκε να σχολιάσει στο Channel 4.
Winchester College, δήλωσε ότι «βαθιά λύπη» δοκιμασίες των επιζώντων. Δεν είχε αναφέρει τα περιστατικά στην αστυνομία, επειδή οι γονείς των επιζώντων ήθελε να διαθέσει τα παιδιά τους περαιτέρω τραύματα. Το κολέγιο είχε παραγραφεί Smyth από τις εγκαταστάσεις της και να έρθει σε επαφή με τους φοιτητές μετά από μια έρευνα του 1982.
Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, ο Justin Welby, είπε ότι η Εκκλησία της Αγγλίας είχε «αποτύχει τρομερά». Ζήτησε συγγνώμη «κατηγορηματικά και ανεπιφύλακτα σε όλους τους επιζώντες.» Η δήλωση σημειώνεται ότι ο Επίσκοπος Ely, Stephen Conway, είχε ενημερώσει την Αγγλικανός Επίσκοπος της Κέιπ Τάουν, Τάμπο Makgoba, από τις κατηγορίες εναντίον Smyth το 2013. γραφείο Makgoba δεν είχε απαντήσει κατά τη χρόνο της εκτύπωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου