ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟ 2009!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!!

Η φωτογραφία με τον Αβραμόπουλο και τα εμβόλια του 2009 είναι το λιγότερο πρόβλημα για τον Τσιόδρα
Από το πρωί κυκλοφορεί μια φωτογραφία του Σωτήρη Τσιόδρα δίπλα στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, εν έτει 2009. Μάλιστα ο άνθρωπος που είναι σήμερα ο εκπρόσωπος ήταν και τότε το πρόσωπο κλειδί για τη γρίπη, Η1Ν1.
Τι συνέβη τότε; Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής και το σκάνδαλο που ξέσπασε, η Ελλάδα αγόρασε σχεδόν διπλάσιο αριθμό εμβολίων από τον πληθυσμό της. Να σημειωθεί πως στη φωτογραφία διακρίνεται και ο σημερινός υφυπουργός, Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Η συγκεκριμένη αναδρομή και το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι το λιγότερο. Το λιγότερο κακό για τον Σωτήρη Τσιόδρα. Η ίδια η ιατρική κοινότητα που τους ισχυρισμούς του έχει αρχίσει να αμφισβητεί, πολλές φορές ανοικτά, τις προθέσεις του.
Οι συνάδελφοί του, με αναρτήσεις τους και άρθρα τους εκφράζουν διαφορετικούς ισχυρισμούς. Ο ίδιος ο Τσιόδρας αναιρεί τον εαυτό του κάποιες φορές. Πότε για τους Ρομά και τους πρόσφυγες, πότε για τη χρησιμότητα της μάσκας.
Η φωτογραφία, λοιπόν, είναι ένα ζήτημα. Αναμενόμενο όμως. Ένα από τα ελάχιστα αντιπολιτευτικά στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.
Η πραγματικότητα όμως, ενδεχομένως, να είναι ακόμα χειρότερη για τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας. Οι αποστάσεις, οι μάσκες και τα όσα δήλωσε κατά καιρούς (για τον καιρό, τη θερμοκρασία, το κατά πόσον εξελίσσεται ο ιός) είναι που θα βρει μπροστά του…

2 σχόλια:

  1. Γκέιτς. Κέντρο για την παγκόσμια μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.
    http://ermionh.blogspot.com/2020/04/blog-post_734.html
    Μας το πετάνε στα μούτρα ότι δουλεύουν για την μείωση του πληθυσμού και το διατυμπανίζουν με την ταμπέλα !!!!
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΟΓΕΝΕΙΣ - ΙΟΓΕΝΕΙΣ - ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΧΟΡΗΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;
    Στον ιό του κοινού κρυολογήματος; στην Γρίππη; στην Ιλαρά; Ερυθρά; Ανεμοβλογιά; Ευλογιά; Έρπης επιχείλιος; Έρπης γεννητικών οργάνων; Ερπης ζωστήρ; Ερπητική εγκεφαλίτιδα; Ηπατίτιδα A; Ηπατίτιδα B; Ηπατίτιδα C; Ηπατίτιδα Ε; AIDS; Λοιμώδης μονοπυρήνωση; Λοίμωξη απο κυτταρομεγαλοϊό; Παρωτίτιδα; Πολιομυελίτιδα; Κονδυλώματα οξυτενή; Μολυσματική τέρμινθος; Λύσσα; Δάγγειος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όσες ασθένειες υπάρχουν εμβόλια δεν υπάρχει λόγος φαρμάκων, γιατί πολύ απλά δε θα νοσήσει ο οργανισμός απο αυτές.
      Ιλαρά
      Ερυθρά
      Ανεμοβλογιά
      Ευλογιά
      ΗPV
      ΗΠΑΤΊΤΙΔΑ Α
      ΗΠΑΤΊΤΙΔΑ Β
      Λοίμωξη απο κυτταρομεγαλοϊό
      Παρωτίτιδα
      Πολιομυελίτιδα
      Εγκεφαλίτιδα
      Κοκίτη
      Πνευμονιόκοκκου



      Διαγραφή