ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ 2000 ΧΡΟΝΩΝ!!!ΟΥΣΤ ΤΡΑΓΟ!!


ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑ !!!ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑ@@@@@@!!ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 350 και μετα!!
«Περιμένω την επάνοδο όχι μόνο στην κανονικότητα αλλά και στην εκκλησιαστικότητα», τόνισε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος, εν όψει των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη σταδιακή άρση των περιορισμών που επιβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου τόνισε πως «εφόσον το πρόβλημα είναι στον συνωστισμό, εκεί θα λάβουμε όλα τα μέτρα, θα κάνουμε αυτά που μας έχουν υποδείξει. Τώρα αν έχουν άλλους λόγους δεν το γνωρίζω».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ότι οι εκκλησίες θα ανοίξουν σταδιακά και δεν θα ικανοποιηθεί το αίτημα που διατυπώνει στην επιστολή του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο Ιερόθεος πρόσθεσε ότι ένιωσε μια απογοήτευση.
«Τελικά τι είναι γι’ αυτούς η Εκκλησία. Τι είναι η Εκκλησία, είναι ένα σωματείο, είναι ένα σουπερ μάρκετ;» «Είναι χειρότερο από το σουπερ μαρκετ είναι χειρότερο από το κομμωτήριο; Τι είναι η εκκλησία δεν είναι ένας θείος οργανισμός ο οποίος έχει παράδοση 20 αιώνων;», διερωτήθηκε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου.
Παράλληλα επεσήμανε: «Τι είναι αυτή η εξουσία και ποια είναι τα όρια της εξουσίας», ενώ εξήγησε ότι τα λέει όλα αυτά διότι γνωρίζει ότι η απόφαση που έστειλε η επιτροπή εμπειρογνωμόνων στον πρωθυπουργό, «κινείται περίπου σε αυτά που λέει ο Αρχιεπίσκοπος χωρίς να θέτει θέμα πίστεως».
«Να πω κάτι που έλεγε ο Μαξ Βέμπερ. Έλεγε για τριών ειδών εξουσία. Είναι η Νόμιμη εξουσία, δεύτερον είναι η Χαρισματική εξουσία και τρίτον είναι η Παραδοσιακή εξουσία. Όταν λοιπόν η Νόμιμη δεν αναγνωρίζει την Παραδοσιακή και την Χαρισματική εξουσία, έχουμε μια εκτροπή θα έλεγα. Θα πρέπει να γίνεται συνδυασμός και των τριών εξουσιών. Αυτή τη στιγμή η εκκλησία έχει μια παράδοση 2.000 ετών δεν μπορούμε να της συμπεριφερόμαστε σαν τα κομμωτήρια», είμαστε και εμεις εξουσία κατέληξε χαρακτηριστικά.

9 σχόλια:

  1. 50 άτομα είστε όλοι και όλοι και "οταν" γυριστε θα γαμήσετε;;;; Δε κάνετε καμία παρτούζα να ξεχαρμανίασετε απο την την αγαμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο δεν υπάρχει ελπίδα καμιά για εσάς, εξάλλου εσείς έχετε γαμηθει μόνοι σας, εμείς παρτουζες, εσείς ουρα στα τέσσερα καί προσκύνημα τα άπλυτα ιερά σωβρακα του Παΐσιου και το μ@υνοπανο τής Παναγίας. Βοήθειά σάς κασταναδες

      Διαγραφή
    2. Απόλαυση είσαι... Κάθε φορά επιβεβαιώνεται το πόσο πονάει να είσαι μειοψηφία που φτάνεις σε σημείο να υποστηρίζεις τις βρισιές με πιο χυδαίες βρισιές. Ας πονάτε ας βρίζετε 50 είστε 50 θα μείνετε και ζωη σε λόγο μας.
      Αντε γειά

      Διαγραφή
    3. Χα χα χα χα χα, το μόνο που πονάει εμάς είναι ή ανθελληνικοτητα σας καί έχετε το θράσος να αυτοαποκαλειστε αιλληνες, κωλοεβραιοι προδότες

      Διαγραφή
    4. Σίγουρα είσαι τσοπάνος και αιλληνας!!!
      Εμείς είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ.
      Και 50 και αγράμματοι

      Διαγραφή
    5. Ούτε την ειρωνεία δεν είστε ικανοί να γνωρίζετε(αιλληνας) πόσο μάλλον οτιδήποτε άλλο

      Ουστ σωβρακοπροσκυνητες

      Διαγραφή
    6. Πόσο μικρός δείχνεις όταν δικαιολογείς τη μαλακιά με μαλακιά!!!
      Απλά καληνύχτα

      Διαγραφή
  2. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ 2000 ΧΡΟΝΩΝ!!! Θρασυτατος ο ναυπακτου, απολλονιε οσον αφορα τα σχολια μη δεινης σημασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "απολλονιε" δε γράφετε με ω;;;
      Και το "δεινης" δεν είναι ΔΙΝΕΙΣ;;;
      Ο τσοπάνος ειναι αιλληνας!!! Και εσύ γράφεις τέλεια τα Ελληνικά!!! Έλληνες απο κούνια!!!
      Απολονιε μι δυνης σιμασια στα σχωλια γιατι φαινετε ποσω ξεφτυληζωμασται.

      Διαγραφή