ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο “ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ” ΑΝΘΙΜΟΣ!ΞΥΠΝΑΤΕ!

ΝΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ LIONS:ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ,ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ!


Επειδή αρκετοί-άλλοι καλόπιστα κι άλλοι όχι-αμφισβήτησαν την αποκαλυπτική φωτογραφία του Σεβασμιωτάτου Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση των Lions,δείχνουμε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ δημοσιευμένη στο επίσημο περιοδικό τους,στη σελίδα 7 (δείτε το ολόκληρο εδώ):
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!
Επομένως,η υπόθεση για “μοντάζ”,τελειώνει οριστικά!

Είναι απορίας άξιον για τι…Εθνικά Θέματα μίλησε ο Μητροπολίτης,σε μια εκδήλωση με τη σημαία των Σκοπίων και-το χειρότερο-με το σύμβολο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ,ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ”!!!
ΠΗΓΗ http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. γιατι λετε ψεματα μασωνοι?γιατι δεν λετε την αληθεια?οτι ο ανθιμος σας κατακευρανωσε στην εκδηλωση ταυτην?αυτος ειναι ο δηθεν ελληνικος σας πολιτισμος?χαιρομαι γιατι διαψευδεται οτι υπηρξε ελληνικος ταχα αρχαιος πολιτισμος.διοτι εσεις δεν ειστε ελληνες αλλα εβραιοι.ο απολλωνιος απο τον οποιο δανειζεσαι θεματα παραδεχτηκε προ ολιγου οτι ειναι εβραιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είναι μασόνος και Εβραίος το έχουμε αποδείξει επανειλημμένος εδώ μέσα άνοιξε το μυαλό και τα μάτια σου και δες τα πρόβατο του Ισραήλ.
    Το κείμενο είναι παρμένο από χριστιανικό μπλοκ το
    http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ βρείτε τα μεταξύ σας.
    Όσο αναφορά τον Απολλώνιο δεν περιμένω να μου πεις τι είναι ούτε έχει παραδεχτεί τίποτα.

    Αυτά εδώ δεν πιάνουν ιουδαιοχριστιανέ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή