ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Κίνηση για την διάσωση και την ανάδειξη του Βωμού των Δώδεκα Θεών στο FACEBOOK

Όποιος θέλει μπορεί να γραφτεί μέλος
www.facebook.com/home.php?sk=group_201467599864244
Αυτήν τη στιγμή, στις ράγες του τρένου σκεπασμένο με νάιλον βρίσκεται ένα εύρημα ανεκτίμητης αξίας, ένα εύρημα που όμοιό του δεν υπάρχει και που συνδέει χιλιάδες χρόνια Ιστορικής συνέχειας της Πόλης μας.
Είναι ο Βωμός των 12 Θεών. Το κέντρο της Πόλεως της Αρχαίας Αθήνας. Κάτι που αν το ανακάλυπταν σε κάποια άλλη χώρα, θα έχτιζαν -με κάθε κόστος- ένα μουσείο γύρο του. Είναι ένα ζωντανό τμήμα του Πολιτισμού μας. Ακόμη είναι Ιερό και Όσιο και για τους Πολίτες που ακολουθούν την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία.

Ταυτόχρονα αντικατοπτρίζει την Πολιτιστική κατάσταση αυτής της χώρας. Αυτό το εύρημα θα μπορούσε να γίνει ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς αυτής της πόλης αλλά και ολόκληρης της Αττικής. Μάταια όμως, παρά τις προτάσεις των Αρχαιολόγων για την διάσωσή του, ο Βωμός κινδυνεύει να χαθεί από το πρόσωπο της Αττικής Γής με τον Η.Σ.Α.Π. να προβάλει το επικίνδυνο επιχείρημα ότι «κοστίζει» για να σωθεί . Πόσο κόστος θα έχει άραγε η κατάχωση της Ιστορίας μας και των Ιερών μας; Πόσο εκτιμούν ότι θα έπρεπε να αξίζει ένα σπάραγμα -έτσι το κατάντησαν- μεγαλύτερης αξίας από αυτά που θαύμασαν κάποτε οι Φιλέλληνες αγωνιστές και πείστηκαν να βοηθήσουν στην Εθνεγερσία του 1821; Πώς τολμούν να ζητούν τα γλυπτά του Ιερού Παρθενώνα όταν καταστρέφουν με πρόσχημα «το κόστος» ότι βρουν μπροστά τους και δεν κολλάει στα επιχειρηματικά τους σχέδια;

Σήμερα κοστίζει ο βωμός των 12 Θεών, αύριο ίσως «κοστίζετε» και εσείς για να ασχοληθεί μαζί σας η Πολιτεία. Αν αφήσουμε να θάψουν τον Ιερό Βωμό, να είστε σίγουροι ότι μαζί του θα θάψουν το μεγαλύτερο ίσως τμήμα της ιδιότητά σας ως Ελλήνων Πολιτών.


Το μόνο που ζητούμε είναι να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στον Η.Σ.Α.Π. και το ανύπαρκτο έως τώρα Υπουργείο «Πολιτισμού» δηλώνοντας την αντίθεσή σας στην κατάχωση του Βωμού.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη Βοήθεια σας.

e mail ΗΣΑΠ: pro@isap.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
e mail Υπουργείου Πολιτισμού : grplk@culture.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΘΥΡΣΟΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ
Για την έρευνα, μελέτη και διάδοση του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού
.................................................................ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΧΩΣΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ.
Ο ΒΩΜΟΣ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ.

Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΧΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΑΠΑΝΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ.
Ο ΒΩΜΟΣ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΦΟΒΟΥ Ο ΒΩΜΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ.

Ελληνικά Γεράκια

www.facebook.com/home.php?sk=group_201467599864244

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου