ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

"Θωρακίζουν" τη Βουλή!

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας σε όλα τα δημόσια κτίρια για την αποτροπή τυχόν τρομοκρατικών χτυπημάτων μετά τη δολοφονική επίθεση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στην αναμόρφωση των μέτρων ασφαλείας όχι μόνο στο πολυώροφο κτίριο της Λ. Κατεχάκη, όπου εκτός των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. στεγάζεται και η ΕΥΠ, αλλά και σε άλλα δημόσια κτίρια ειδικού ενδιαφέροντος και κυρίως στη Βουλή.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», ήδη οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν τα σχέδια ασφάλειας του Κοινοβουλίου στην προσπάθεια να εντοπίσουν τυχόν τρωτά σημεία στην ασφάλεια του κτιρίου, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτούν οι τρομοκράτες για να πλήξουν το σύμβολο της Δημοκρατίας. Ηδη το υπάρχον σύστημα ελέγχου στις εισόδους του
Κοινοβουλίου έχει ενισχυθεί με υπερσύγχρονη μαγνητική πύλη ακτινών «X Ray», ενώ και οι αστυνομικοί που υπηρετούν στη φρουρά της Βουλής έχουν λάβει σαφέστατες εντολές για την ασφάλεια του κτιρίου, αλλά και των προσώπων που έχουν καθημερινή παρουσία σε αυτό.

Την ίδια ώρα, δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου ελέγχονται οι πάντες και τα πάντα, ακόμη και τα φορτηγά των ΕΛ.ΤΑ., τα οποία μπαίνουν στο προαύλιο του πολυώροφου κτιρίου της Λ. Κατεχάκη. Επίσης, έχουν αναμορφωθεί και τα μέτρα για τον έλεγχο της ογκώδους αλληλογραφίας που διακινείται καθημερινά στο υπουργείο από το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου. Κάτι που μέχρι πρότινος δυστυχώς δεν γινόταν με τρόπο που να διασφαλίζει την αποτροπή τρομοκρατικού χτυπήματος. Προφανώς, οι τρομοκράτες γνώριζαν αυτό το τρωτό σημείο στην ασφάλεια του υπουργείου και έτσι κατάφεραν να χτυπήσουν στην καρδιά της ασφάλειας της Αθήνας.

Πρόσθετα μέτρα με σύγχρονα μηχανήματα έχουν ληφθεί και στο πολιτικό γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος -όπως δήλωσε και ο ίδιος- ήταν ο στόχος των τρομοκρατών τη μοιραία νύχτα της Πέμπτης, οπότε κόπηκε βίαια το νήμα της ζωής του στενού του φίλου και συνεργάτη Γιώργου Βασιλάκη. Χθες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη άφησε μήνυμα στους φίλους του στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook γράφοντας τα εξής: «...θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μας συλλυπήθηκαν και μας συμπαραστάθηκαν σε αυτή τη δοκιμασία. Ο Γιώργος θα λείψει σε όλους μας. Η σκέψη μας τον συνοδεύει σε αυτό το μακρύ ταξίδι».

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου