ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ!!ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ?

Κορονοϊός: Τσιόδρας - Χαρδαλιάς σε γηροκομείο της Ν.Μάκρης που ...
Μετά τα κρούσματα κορωνοϊού σε γηροκομείο στη Νέα Μάκρη συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Υγείας, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), αλλά και στη Πολιτική Προστασία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα 122 που εξετάστηκαν 12 βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό από τα οποία τα 10 ανήκουν σε ηλικιωμένους και τα δύο σε εργαζόμενους. Είχε προηγηθεί ένα ακόμα κρούσμα το οποίο οδήγησε τις αρχές να προχωρήσουν σε ιχνηλάτηση στο γηροκομείο.
Θρίλερ σε γηροκομείο στη Νέα Μάκρη: 12 άτομα με κορωνοϊό - Σε ...
Το γηροκομείο έχει τεθεί από το βράδυ της Κυριακής σε καραντίνα ενώ τουλάχιστον 10 ηλικιωμένοι που διέμεναν στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων διακομίστηκαν αργά χθες το βράδυ στο νοσοκομείο αναφοράς, στο "Σωτηρία", καθώς είχαν εκδηλώσει ύποπτα συμπτώματα.
Τέθηκε σε καραντίνα
Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Και Διαχείρισης Κρίσεων, «Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου σε οίκο ευγηρίας που βρίσκεται στην Νέα Μάκρη Αττικής, πραγματοποιήθηκε στις 12 Απριλίου 2020, σχετικός έλεγχος από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ. Μετά τα πρώτα αποτελέσματα που προέκυψαν από την ανάλυση των 122 δειγμάτων σε φιλοξενούμενους και προσωπικό, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο ανωτέρω οίκος ευγηρίας τέθηκε από το βράδυ της Κυριακής σε καραντίνα από την Ελληνική Αστυνομία και μέχρι ολοκλήρωσης των ελέγχων».Σύμφωνα με ανεξακριβωτες πληροφορίες αναζητείται παπάς που κοινώνησε τους ηλικιωμένους!!
Νέα Μάκρη: Σε καραντίνα γηροκομείο μετά από κρούσματα κορονοϊού ...

1 σχόλιο:

  1. Για άλλη μία φορά fake news από τον γνωστό Κωστάκη δεν υπάρχει καμία πληροφορία για κανέναν Ιερέα, η δήθεν ανεξακρίβωτη πληροφορία και ο δήθεν Ιερέας είναι δημιούργημα του ταραγμένου ψυχασθενικού σου μυαλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή