ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ:Ο ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ!ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ?ΒΙΝΤΕΟ

ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΘΝΑΡΧΗ ΣΑΣ ΡΩΜΙΟΙ??

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!   Αρχιμανδρίτης από την Πάτρα βεβήλωσε τη μνήμη του Χριστόδουλου  πηγη  Να πάρω θέση ???Έχει δίκιο  ο Κύριλλος πρέπει να δώσουν στη δημοσιότητα το ιατρικό ανακοινωθέν να μας πουν επιτέλους από τι πέθανε ο ρασοφόρος Χουντόδουλος που η εκκλησία τον έχει κάνει σημαία!!Δείτε τι λέει ο Μητροπολίτης Κύριλλος!!

Αυτή τη φορά ο αρχιμανδρίτης της Πάτρας Κύριλλος Κωστόπουλος, γνωστός για τη μαχητικότητά του σε ζητήματα Ορθοδοξίας, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει όσα διαδίδονται για εκείνον τις τελευταίες ημέρες! Γιατί τουλάχιστον είκοσι άτομα (κυρίως γυναίκες) ήταν παρόντα το πρωί της περασμένης Κυριακής στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Μπάλα και λένε πως τον άκουσαν να αναφέρεται με τόσο αρνητικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, που η εφημερίδα μας (Kόσμος της Πάτρας) πραγματικά δεν μπορεί να γράψει!


Σύμφωνα με όσα διαδίδονται, ο π. Κύριλλος άρχισε να μιλά στους παρευρισκόμενους και η συζήτηση έφθασε στον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο! Για τον οποίον είπε ξεκάθαρα ο Κύριλλος πως είχε το «κουσούρι»!  Έμειναν έκπληκτοι όσοι τον άκουγαν, αλλά εκείνος συνέχισε: «Και όχι μόνο αυτό, αλλά προτιμούσε να χειροτονεί ιερείς που είχαν το "κουσούρι"», δήλωσε! Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν χρησιμοποίησε την παραπάνω λέξη, όμως, ως εφημερίδα αποφασίσαμε να μη γράψουμε ακριβώς τη φράση που είπε (κατά τα όσα φημολογούνται στην πόλη).  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μία δασκάλα διαμαρτυρήθηκε έντονα, όπως και κάποιες άλλες κυρίες, και τότε ο Κύριλλος τους εξήγησε: «Η αλήθεια πρέπει να λέγεται και ας ενοχλεί». Μάλιστα δεν δίστασε να επαναλάβει για μία ακόμη φορά όσα είχε υποστηρίξει στην πρώτη του αναφορά.  Οι κυρίες συνέχισαν να διαμαρτύρονται. Του υπενθύμισαν πως ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος είχε καταφέρει να ανοίξει διάπλατα τις πύλες της εκκλησίας και ιδιαίτερα για τους νέους, αλλά και πάλι ο π. Κύριλλος ήταν καυστικός: «Τα παιδιά στην εκκλησία τα έφερε η οικογένεια και όχι ο Χριστόδουλος».  Έφυγαν από το Μοναστήρι!   Κάποιες κυρίες εκνευρίστηκαν και έφυγαν από το Μοναστήρι. Εμφανίστηκαν δε ιδιαίτερα απογοητευμένες από όσα άκουσαν για έναν ιεράρχη που αν μη τι άλλο έμεινε στην ιστορία της εκκλησίας ως ένας από τους καλύτερους Αρχιεπισκόπους.   Απομένει πλέον να ξεκαθαρίσει ο ίδιος ο π. Κύριλλος, αν όλα όσα περιγράφονται στο ρεπορτάζ δεν είναι παρά διαδόσεις. Και να διαψεύσει την παροιμία «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».            ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

"Η Αυγή": 29/05/2007 επαναφέρει φοβερές καταγγελίες της παράνομης "Αυγής" του 1970 κατά του ιερού Χριστόδουλου, τότε αρχιμανδρίτη, ο οποίος προτίμησε να κάνει την πάπια, όπως και σύσσωμη η Εκκλησία, η Δικαιοσύνη, η Κοινή Γνώμη, ο Τύπος, τα ΜΜΕ και τα κόμματα. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν από κανέναν, ούτε υπήρξε ανάκληση του δημοσιεύματος. Εκτός κι αν θεωρήσουμε τον επικήδειο θρήνο του κ.Αλαβάνου και το επιθανάτιο του εγκώμιο στον Τρισμάκαρα ως ομολογία άθλιότατης συκοφαντίας και μυστική αίτηση συγνώμης. Σε κάθε περίπτωση κάτι πολύ σάπιο κρύβεται στη σοσιαλ ληστική Δημοκρατία της Νότιας Δανιμαρκίας, σήμερα προτεκτοράτο του ΔΝΤ.                                                                     ΠΗΓΗ    http://roides.wordpress.com/2007/06/05/augh1970/
Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος
Κύριε Ροΐδη, Το τελευταίο που θα ήθελα είναι να εκληφθεί το παρόν ως επίθεση σε έναν αμαρτωλό νεκρό. Aπλά με αφορμή την πρόσφατη καταγγελία (που αποδίδεται από πατρινή εφημερίδα και από μπλογκ πατρινού θεολόγου στον αρχιμανδρίτη Κύριλλο Κωστόπουλο) πως ο ρατσιστής Χριστόδουλος είχε αυτό που ίδιος αποκαλούσε στη χυδαία γλώσσα του "κουσούρι" και χειροτονούσε μάλιστα κατά τα ειωθότα ομοφυλόφιλους κληρικούς, βρίσκω την ευκαιρία να επιτεθώ στην υποκρισία μιας Εκκλησίας, στην υποκρισία των πιστών της, στην υποκρισία της Πολιτείας και των ΜΜΕ και τέλος στο απύθμενο θράσος κάποιου Άγιου πατέρα που βρίζει ρατσιστικά και χυδαία τους ομοφυλόφιλους την ίδια στιγμή που τέτοιος είναι και ίδιος! Μάλιστα το πρωτοπαλλήκαρό του ο Επιφάνιος πρόσθετε με μια απίστευτη για κληρικό φρασεολογία πως η ομοφυλοφιλία είναι σαν να "βάζει κανείς βενζίνη στο αυτοκίνητό του από την εξάτμιση και όχι από το ρεζερβουάρ".
Ο Χριστόδουλος υπήρξε συνεργάτης της Δικτατορίας, απροκάλυπτα Ναζιστής, εγκωμίασε τους νοσηρούς φονιάδες αθώων Αλβανών, πρότεινε λοβοτομή σε βάρος των αντιρρησιών συνείδησης, κοινός ψεύτης (διάβαζε επί Χούντας και δεν ήξερε για βασανιστήρια), εθνικιστής, και ρατσιστής . Υπήρξε και άλλα πολλά, καλοπερασάκιας, φοβιτσιάρης (έτρεμε το θάνατο), άρπαγας μοσχεύματος από το δικαιούχο ασθενή, μεγαλομανής, επιδειξιομανής, φιλάρεσκος, κλπ κλπ. Είναι χαρακτηριστική η αισχρή στάση του απέναντι στον καρκινοπαθή ηθοποιό Θύμιο Καρακατσάνη μέχρι που ασθένησε και ο ίδιος.
Νομίζω ότι ήταν η προσωποποίηση του πνεύματος του Κακού, κι αυτό αποδεικνύεται εύκολα από πολλές πλευρές, αλλά επικεντρώνω μόνο σε μία. Στην κρυφή ομοφυλοφιλία του που καθόλου δεν θα με ενοχλούσε, (όσο κι αν ηγείτο Εκκλησίας ομοφυλόφιλων βασικά επισκόπων, η οποία δαιμονοποιεί την ομοφυλοφιλία), αν δεν συνοδευόταν από αισχρή επίθεση του ίδιου ενάντια στους ομοφυλόφιλους και από παρεμπόδιση των πιό στοιχειωδών θεσμικών εξελίξεων που τους αφορούσαν. Ο Χριστόδουλος δεν ήταν ιδιώτης, ήταν ανώτατος κρατικός εξουσιαστής και ιστορικό πρόσωπο και έτσι θα υποστεί την κριτική μας. Έχει ακόμη οπαδούς και συνεργάτες που προκαλούν και εγκωμιαστές που λουφάζουν χωρίς να έχουν κάνει αυτοκριτική. Στους τελευταίους συγκαταλέγονται στον ένα ή στον άλλο βαθμό ακόμη και πρόθυμοι Αριστεροί όπως οι κ.κ. Θανάσης Λεβέντης, Αλ.Αλαβάνος, Μ.Γλέζος, Δ,Παπαδημούλης, Λ.Κανέλλη (Οι δυο πρώτοι, μεταθανάτια, οι 3 τελευταίοι εν όσω ζούσε). Δεν στερείται λοιπόν τη δυνατότητα της υπεράσπισης. Το να θέλει κάποιος να αποδείξει την ομοφυλοφιλία του Χουντόδουλου είναι τόσο εύκολο όσο το να αποδείξει πως η Γη κινείται. Οι ενδείξεις, τα τεκμήρια, οι μάρτυρίες, τα γεγονότα είναι άφθονα. Τα παραθέτω με τηλεγραφική συντομία, μόνο και μόνο για να μην μπορούν κάποιοι να προσποιούνται πως δεν ξέρουν.
Πριν τα παραθέσω να θυμίσω πως η "Αυγή" τον κατηγόρησε (Φωτ.1) πως επί Χούντας ως αρχιμανδρίτης ασελγούσε κατ' εξακολούθησιν σε ίδρυμα νεαρών τροφίμων.
Πιθανώς υπονοείται το κακούργημα της παιδεραστίας αφού στα ιδρύματα κατά κανόνα ζουν ανήλικοι Η απάντηση του Χουντόδουλου ήταν η ένοχη σιωπή. Το τραγικό είναι πως δεν βρέθηκε κανείς να του ζητήσει εξηγήσεις. Η κοινωνία που ανέχεται να παραγράφονται οι κλεψιές των υπουργών επίσημα και μέρα μεσημέρι, χωνεύει πιά κάθε ατιμία. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου