ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΘΑΥΜΑ!!!ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ!!

Σκέφθηκε λοιπόν να στήσει μαγαζάκι στο ναό του ''Κοίμηση Θεοτόκου'' στο Σαουθ Χάμπτον ο διαβόητος παπά-'Αλεξ Καρλούτσος, ο γνωστός εισπράκτορας του επίσης πασίγνωστου πανδολαριότατου, ο καταστροφέας του Άη Νικόλα Μανχάταν, του οποίου η δίψα για χρήμα δεν έχει προφανώς τέλος. Πουλάει τώρα ο επινοητικός παπαδόμορφος κομπιναδόρος κυρίως ελληνικά αλλά -για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες- και εντόπια φαγώσιμα προϊόντα.
Παραμένει πάντα άγνωστο αν η νέα καρλουτσική επιχείρηση έχει εξασφαλίσει την δημοτική άδεια που προβλέπεται από το νόμο, όπως

 επίσης άγνωστη είναι και η ακριβής επίσημη επωνυμία της. Εξίσου αδιευκρίνιστο παραμένει αν ο άνεργος υιός του παπά, ο Μιχάλης Καρλούτσος, θα διευθύνει την νέα εταιρία ή άλλο μέλος της οικογένειας Καρλούτσου.
Όπως και νάναι, όπως φαίνεται και από την διαφήμηση που φρόντισε η επιχείρηση να ανεβάσει στο Instagram, το νέο μαγαζάκι (Greek Speciallties Grocery Store) λειτουργεί ήδη, δέχεται παραγγελίες και αποβλέπει σε κέρδη.
Γεγονός πάντως είναι ότι η νέα επιχείρηση δεν μοιράζει φαγώσιμα σε πτωχούς στην εποχή κορωνα-ιού, ακόμη κι αν είναι πεινασμένοι... Πουλάει και πουλάει με κέρδος. Εκκλησιά και παπάς να σου τύχουν!
Χ. Νταγάκης Glen Cove, Long Island, New York 10 Μαίου 2020
ΠΗΓΗ...https://www.kalami.us/2020/omogeneia/mpakalokarloutsos.html

1 σχόλιο:

  1. Απαίδευτος , ακαλλιέργητος, αμόρφωτος, ανεκπαίδευτος, απαιδαγώγητος.. ολη αυτη η φάρα βρίζει (ΑΝΑΘΕΜΑ) τους Αρχαιους Ελληνες Φιλοσόφους . Δεν περιμενα κατι ΔΙΑφορετικό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή