ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ζητάω απάντηση κύριοι


Ζαχαριας κεφ Θ, εδαφιο 13-14: .. «και εξεγερω τα τεκνα σου Σιων επι τα τεκνα των Ελληνων... και Κυριος εσται επ’αυτους και εξεέυσεται ως αστραπη βολι... και καταναλωσουσιν αυτους και καταχωσουσιν αυτους εν λιθοις σφενδονης, και εκπιονται αυτους ως οινον...»... και θα γενισουν με το αιμα των Ελληνων φιαλες... κατα τον Ζαχαρια...ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ;... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Άντε παρατήστε μας από εκεί πέρα... κάνετε την παλαβή. Άντε αρκετά σας ανεχτήκαμε εσάς και το «Άγιο» Ισραήλ σας... εδώ είναι Ελλάς δεν είναι... «ΝΕΑ ΡΏΜΗ»ΟΥΤΕ ΡΩΜΑΝΊΑ ...
Άντε εμπρός Χριστιανοί τραγουδήστε με ρυθμό σε (νεα) Ελληνικά όμως : «και θα εξεγείρω τα παιδιά σου Σιών ενάντια στα παιδιά των Ελλήνων...και τα παιδιά σου θα συντρίψουν τους Ελληνες με πέτρες από τις σφεντόνες τους και θα τους πιουν το αίμα σαν κρασί...»... ΑΥΤΑ ΨΕΛΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΡΩΜΙΟΙ. Αν ακόμα δεν πήρατε χαμπάρι η αν το ξέρετε ε τότε δώστε και άλλο όνομα στον τόπο αυτό να τελειώνουμε... πείτε τον "ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ" τουλάχιστον να καταλάβουμε για ποιο πράγμα μιλάμε και να μη χαλάμε το χρόνο μας άδικα.


Η εκκλησία ακόμα και σήμερα δεν έχει καταργήσει κανένα από τα κείμενα, κατάρες, αποφάσεις κατά της Ελλάδας. Πολλά από αυτά τα ακούμε ακόμα και σήμερα στην εκκλησία με τη μορφή ψαλμών. Όμως ο Ελληνικός λαός έχει πέσει σε ένα ιστορικό λήθαργο σε μια αφασία όπου ενώ όλα είναι μπροστά του δε μπορεί να τα αντικρίσει. Η προπαγάνδα έχει εισχωρήσει τόσο βαθιά όπου ακόμα και αν τα αναγνωρίσει κανείς φοβάται να προχωρήσει βαθύτερα. 

Λοιπόν!
Έλλην ή Χριστιανός

1 σχόλιο: