ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ"ΘΕΟΥ"ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΦΑΝΦΑΡΑΣ!!ΒΙΝΤΕΟ

    Αποτέλεσμα εικόνας για ποιητή Φανφάρα
    Ο τριαδικός Εβραιοχριστιανικός Θεός περιγράφεται ως "Τρισυπόστατη Μονάδα" η οποία φανερώνεται με ενέργειες και έργα στην κτίση και την ιστορία. Έχει μεν τρία πρόσωπα, αλλά αυτά τα τρία πρόσωπα δεν αποτελούν τρεις χωριστούς Θεούς, αλλιώς ο ΕβραιοΧριστιανισμός δεν θα ήταν μονοθεϊστική αλλά τριθεϊστική θρησκεία.
     alt
    Σύμφωνα με το Εβραιοχριστιανικό δόγμα Πατήρ και υιός είναι το ίδιο πρόσωπο!!Δηλαδή η Μαριάμ είναι σύζυγος και μητέρα του Ιησού ο δε Ναζωραίος συνομιλούσε με τον εαυτό του στην Καινή και προσεύχονταν στον εαυτό του!! Εδώ έχουμε καθαρή αιμομιξία διότι ο υιός πήγε με την μανα και η μανα με το παιδί της!! Η παράνοια αυτή εχει ξεπεράσει και τον ποιητή Φανφάρα!!
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς η τρέλα δεν πάει στα βουνά άλλα εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ο ζηλιάρης και κακόβουλος θεος του Ισραήλ θυσίασε τον εαυτό του στον εαυτό του για να αντιστρέψει την τιμωρία του αδάμ που ο ίδιος του επέβαλε, νικώντας οπως λένε το θάνατο. Κανείς όμως πέραν αυτού δεν αναστήθηκε, οπότε δεν ανέστρεψε τίποτα. ΚΑι αφού αναστήθηκε για ποια θυσία μιλάμε? Άκυρη η σταύρωση λοιπόν, Μια τρύπα στο νερό έκανε! Το χειρότερο όλων είναι οτι όλα αυτά ακούγονται λογικότατα στους χριστιανούς γύρω μας, ενω την ιδια στιγμή απορρίπτουν τους προγόνους μας σαν ΄΄αφελείς'' ειδωλολάτρες και οι ίδιοι λατρεύουν αγέλαστες, κακομούστουνες και άσχημες εικόνες σε ξυλά, μαζί με ζώνες, παντόφλες, σκούφους, μαγκούρες, (τα κάστανα του παστίτσιου) και λείψανα ΄΄αγίων΄΄!

    Όταν ήμουν μικρός με σέρνανε σε όλα τα μοναστήρια και τις εκκλησίες, (ενω απο την Ακρόπολη ούτε απ'έξω δεν περνάγαμε). Ετσι μια μέρα με πήγαν στον Αϊ Γιάννη το Ρώσο στην Εύβοια οπού αφού ο κόσμος προσκυνούσε τη μούμια μετά φόραγαν στο κεφάλι για δευτερόλεπτα το σκούφο του αγίου για ευλάβεια! Όταν ήρθε η σειρά μου πρόσεξα οτι ο σκούφος ήταν ολοκαίνουργιος (μονο adidas δεν έγραφε) όταν ρώτησα τον υπεύθυνο, μου είπε πως δεν εχει σημασία γιατι τον έχουν ''αγιάσει''. Όπως δηλ αγιάζουν το νερο, τα σπίτια, τα στυλό, τα αυτοκίνητα στα σπάτα κτλ,κτλ. Άρες Μάρες Kουκουνάρες! Ιδού ο ξεπεσμός της Ελλάδας, ιδού απο που οι Νεοέλληνες Ρωμιοί διδάσκονται ΄΄Ήθος΄΄ και ''αρχές''! Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί η Εκκλησία έχει τόση δύναμη αφού ελέγχει τόσο αποτελεσματικά τα μυαλά των υπηκόων της. Ζούμε ακόμη στο Βυζάντιο που τώρα πιά καπηλέυεται το όνομα Ελλάδα. Απόδειξη γι'αυτό είναι όλα τα αυτοκρατορικά χρυσόβουλα της περιουσίας της Εκκλησίας που έχει αναγνωρίσει το Ελληνικό Κράτος! Απο πού και ως πού, τα αυτοκρατορικά διατάγματα χιλίων ετών ισχύουν σαν νόμοι στη Σύγχρονη Δημοκρατική(λέμε τώρα) Ελλάδα? Τσάμπα οι επαναστάσεις, οι πόλεμοι, η ίδρυση Κρατους, τσάμπα όλα... Η εκκλησία δεν έχασε ουτε περιουσία ούτε εξουσία ποτέ, Ακόμη Ρωμανία είμαστε και αυτοί δίδαξαν στους Ρωμιούς την λαμογιά και την κομπίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή