ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ομοφυλοφιλία και Αρρενωπότητα - Έννοιες ασυμβίβαστες


Θεραπεία Ομοφυλοφιλίας


"Στα δικά μας τώρα... Υπάρχει λέει "πόλεμος" μεταξύ αρρενωπών και θηλυπρεπών ομοφυλόφιλων... Οι αρρενωποί κατηγορούν τους θηλυπρεπείς ότι τους εκθέτουν και φταίνε αυτοί που η κοινωνία απεχθάνεται τους gays! Οι θηλυπρεπείς κατηγορούν τους αρρενωπούς ότι είναι υποκριτές και ρατσιστές!"

http://suncitizen.blogspot.com/2008/06/gay-vs-gay.html
 


Καταρχάς ασχέτως, αν διαφωνώ ή όχι με την ομοφυλοφιλία, συμφωνώ με τους καλούμενους θηλυπρεπείς, που κατηγορούν τους καλούμενους αρρενωπούς, ότι είναι υποκριτές & ρατσιστές

& ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ:

ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ / ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟΙ ναι ΑΡΡΕΝΩΠΟΙ όχι

Πόσο αρρενωποί είναι, οι ομοφυλόφιλοι, που ισχυρίζονται, ότι είναι αρρενωποί, όταν θεωρείται αδιανόητο στον κόσμο των 2 φύλων να κοιτάξει ένας οποιοσδήποτε άντρας έναν άλλον άντρα ερωτικά; Ή μήπως πρέπει, αν είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους, να αλλάξουν την ορολογία αρρενωποί με τον όρο γυμνασμένοι ή γεροδεμένοι;

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΑ & ΈΞΩ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ, ΔΕ ΣΕ ΕΙΔΑ

Οι ομοφυλόφιλοι αφού μεταξύ τους αυτώνονται, θίγεται πραγματικά αυτός, που δε φαίνεται στον ανυποψίαστο κόσμο ως ομοφυλόφιλος να κυκλοφορήσει στον δρόμο με αυτόν, που φαίνεται την στιγμή, που με αυτόν θα αναζητήσει χαρά στα σκέλια του ή το νοιάζει να μη μάθει ο κόσμος, ότι δεν είναι τόσο άντρας, όσο θέλει να δείχνει;

ΑΡΡΕΝΩΠΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ + ΣΕΞ. ΤΟ ΆΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

Αν υποθέσουμε, ότι εξαφανίζονται διά παντός όλοι οι θηλυπρεπείς & υπάρχουν αρρενωποί ας πούμε ομοφυλόφιλοι, θα αλλάξει η εικόνα του κόσμου προς αυτούς ή θα αλλάξει ο τρόπος που κάνουν σεξ ο ένας ως ενεργητικός & ο άλλος ως παθητικός; Δηλαδή η γειτόνισσα, που θα ακούει τα βογκητά 2 ομοφυλόφιλων σε δράση, θα σκέφτεται: ΤΙ ΑΡΡΕΝΩΠΟΙ  ΆΝΤΡΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ;

ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ + ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΕΞ
& οι 2 στάσεις δεν ανταποκρίνονται με τις αντίστοιχες μεταξύ άντρα + γυναίκα ακριβώς.
Ο ενεργητικός αφενός έχει πιο απαιτητικό ρόλο από ότι ένας άντρας με μια γυναίκα, διότι & ο άντρας είναι πιο σωματώδης & έχει μεγαλύτερες αντοχές από ότι αυτή.
Ο παθητικός αφετέρου έχει μεν λιγότερο κουραστικό ρόλο από τον ενεργητικό αλλά σαφώς πιο απαιτητικό από μια γυναίκα δε, αφού πρέπει & αυτός με τη σειρά του να αναλάβει δράση & να ικανοποιήσει τον άλλον & πέρα από τη διείσδυση.
Από την άλλη συμβαίνει & το άλλο τρελό στους ομοφυλόφιλους. Θεωρούν, ότι το άτομο ταυτίζεται με 1 ρόλο.
Όταν είπα κάποτε σε έναν παθητικό, ότι έχω μιλήσει με πάρα πολλούς ενεργητικούς οι οποίοι παραδέχτηκαν, ότι λειτούργησαν μια ή περισσότερες φορές ως παθητικοί, εφόσον βρήκαν τύπους, που τους συνέπαιρναν πολύ, ο παθητικός μου απάντησε μη μου λες άλλα, διότι μου χαλάς τη φαντασίωση.
Όπως & παθητικούς αρκετούς έχω γνωρίσει, που λειτουργούν ως ενεργητικοί, αν είναι πολύ ενθουσιώδεις με το έτερον ήμισυ.
Με άλλα λόγια η επιθυμία εντείνεται με υπέρμετρη ανάπτυξη του φαντασιακού ακόμη & εν γνώσει, ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Πράγμα που σημαίνει, ότι άνθρωπος ειλικρινής, αργά ή γρήγορα θα απορρίψει την ομοφυλοφιλία μην μπορώντας να ζει άλλο μέσα στο ψέμα & θα προτιμήσει την σκληρή μεν αλλά ρεαλιστική δε επαφή με το άλλο φύλο.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

Εγώ έχω καταλήξει ερευνητικά που το ψάχνω 1 χρόνο, ότι είναι πιο δύσκολο να γίνει ετεροφυλόφιλος ένας ομοφυλόφιλος, που θεωρεί τον εαυτό του αρρενωπό, διότι έχει ήδη θέσει τα στεγανά της αρρενωπότητας κατ' αυτόν.

Γιατί να κάτσει να μπει στη βάσανο της εύκολης σύγκρισης που κάνουν οι γυναίκες για τους άντρες με αφορμή το σεξ, που μπορεί να υποκρύπτει & χίλιες 2 άλλες σκοπιμότητες, όταν ο ίδιος θεωρείται στο χώρο της ομοφυλοφιλίας αυθεντία; Αν το κάνει, θα συναντήσει την απόρριψη & προκειμένου να μην τη νιώσει, μένει στην αρρενωπότητα των ομοφυλόφιλων.

Ενώ ο ομοφυλόφιλος, που δε θεωρεί τον εαυτό του αρρενωπό, διότι έχει ως πρότυπο τον ετεροφυλόφιλο άντρα, δεν έχει τίποτα να χάσει παρά να προσπαθήσει.

Αυτό δε σημαίνει, ότι είναι θηλυπρεπής αναγκαστικά, αλλά ότι έχει συνείδηση της διαταραχής στην οποία βρίσκεται ο ανδρισμός του σε σύγκριση με το φυσιολογικό ανδρικό πρότυπο, που έχει αναπαραγωγικό ρόλο & τον πραγματώνει με την επαφή με μια γυναίκα έχοντας οριοθετήσει το σεξουαλικό προσανατολισμό του προς αυτήν την κατεύθυνση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου